barbyRi rasplakala si me .... čestitam!!!! tako mi je drago!!!![]()
barbyRi rasplakala si me .... čestitam!!!! tako mi je drago!!!![]()
Posljednje uređivanje od mravak : 13.05.2010. at 16:08
barby JUPI JUPI JUPI ZA TEBE!!!! SAVRŠENO DRAGA!!!! I odmah da si vratila onaj avatar " I am pregnant"!!!! Ljubim te draga!!! Bravo. I sad stvarno osmjeh na lice i dosta sekiranja, negativnih misli i briga. Zaboravi prošlost i samo sretno gledaj u budućnost PREDIVNO!!!![]()
Posljednje uređivanje od mare157 : 13.05.2010. at 16:11
barbyRI odlične vijesti ! Sad stvarno osmijeh na lice i laganini.Čestitam od![]()
dani srečo pa to je super vijest!!!! Neka si se ti nama vratila, znaći da se djele ko lude. Ja već vidim bebače!!!
A sad te moram malo ugnjaviti, kako to da idete na blastice, jesi to ti tražila ili je rekao dok. ili biologica??? To sam se ja nadala na 1.transferu kad mi je rekla da su zametci za 5 i da se super djele, a ipak su mi ih vratili. Imaju li neki uvjeti da se ide na blastice? Dakle, zanima me sve kako je to išlo danas, ko je odlučio, da li si ti šta inzistirala i tako to sve. Pitam da znam jesi li se sama izborila ili su oni predložili, jer ako trebam ja to pitati, nema beda. Samo da znam. Ako se treba boriti za sebe, ja sam spremna! Možeš i na pp.
U svakom slučaju presretna sam radi tebe, to je super vijest!!! Vidiš da su vibre pomogle!!!
Joj cure moje koliko sam puta već rekla da smo zajedno jače!!! Ma ko bi protiv nas? Nema šanse! BRAVO DRAGA!!!
A u subotu se vidimo sigurno jer ja znam da sad ova moja djeca gledaju tvoju i već se furaju na njih, kao "vidi ova dva zametka kako se djele! Daj ajmo se i mi tako djeliti, da i mi pokažemo da znamo!"
Bitka je u labu, ko će više!!! Ajmo dijeco, djeljenje!!! (ja sam već luda samo što gledam u kutiju utrića!)
A nije u redu da je diabolica sama! Treba joj se pod hitno još neko pridružiti, osim barby!!!
BarbyRI hvala dragom Bogu! Sad samo smireno. Šaljem ti pusu!
Barby, jel vidis sta sam ti rekla! Stvarno mi je super drago zbog tebe!
Dani, hura za blastice!
Tornado Vita, pozdravcic...
Vojvođanka, kad ce taj ponedjeljak?
Svima veliki mah-mah i zelje da vam se ostvari ono sto najvise zelite, a to je trba do zuba![]()
E i ps npr za Cranky, jesi li sutra na Plitvicama ili vrsis diverziju po Ri?
Barby tako mi je drago da je na kraju sve u redu mazi svoju businu i odmaraj sto vise, i da bome si me lijepo rasplakala....
Dani draga da evo malo za tvoje mrvice ~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
I da vas pitam ide li koja u subotu u Plitvice ???? Bilo bi lijepo da nas ide sto vise !!!!!!
ajmeeeee super vijesti, bas mi je drago, citav dan mislim na tebe
ima Boga......
cestitam barby
Barby![]()
![]()
znala sam ja, ne moze kod tebe jednostavno. Ali suuuupeeeer je ovako zavrsilo!!!!!
Kikica ja sam sutra u diverziji po Ri a u subotu s Aurorom idem na Plitvice![]()
Cranky onda idemo svi zajedno!!! i ja sam u tom autu !!!
barby kakav rasplet događaja, baš mi je drago da je ipak tako lijepo sve završilo. sada bez sekirancije i uživaj u svojoj trudnoći trudnice naša![]()
cure tnx,puno mi znaci vasa podrska i sta ste bile uz mene...sad se lakse vec dise,koje olaksanje...
dani sretno i nek blastice budu dobitne! nisam bas u toku ove dane bila sam van sebe(nemojte mi zamjerit),ako jos koja ima transfer ili betu vadit sretno!
zabor sam vam reci nocas od 3 do 4 sam imala lagno probadanje onako neugodno kao lagani ubod iglom i trajalo je tih sat vremena svakih jedno 3,4min..ujutro me jos lagano nabijalo,neka tupa bol,sad sam samo jako napuhunuta koda cu eksplodirat,rekla sam dr nista nije posebno rekao.
mare vratit cu onaj avataric...![]()
barby vrati ga draga, vrati ga. Zaslužila si ga višestruko!!!
Ovakav previd dr. Vlastelića je katastrofa sramotan!
Nemam riječi za kako bi rekla moja ginekologica za odjel Humane u Ri:"njihovo 20-godišnje eksperimentiranje"....tko će Barby vratiti tonu živaca koje je izgubila ovih dana? U redu je teza da "tko radi taj i griješi" ali ovakva vrsta igranja sa tuđim životima je previše pogotovo na odjelu Humane reprodukcije na kojem je voditelj i na kojem je potrebno imati deset puta više senzibiliteta prema parovima nego bilo gdje drugdje jer se ipak radi o ljudskoj budućnosti.
Barby draga, odmaraj i mazi svoju bušicu i misli pozitivno! Sve će biti super! I molim te Vlasteliću udjeli koju packu kad budeš sa njim, zaslužio je itekako!
Posljednje uređivanje od diabolica : 13.05.2010. at 17:37
a bas me iznenadio znas,danas sam cekala da mu pokazem sliku jedno 40 min ali su zakljucale vrata ,hodnik humane bio prazan a on otisao na neki sastanak,nisu znale kad ce se vratit.ici cu drugi tj.bas me zanima kako ce reagirati.ma ne zamjeram mu ali me bas iznenadio jako.
bas am neki dan pomislila ko zna cure dal nase sestre sa humane mozda citaju forume,nas tu??? dobro mozda ne mare i mira one su malo starije ali samira?tocno bi znala o kome se radi....kad sve prepricamo kad se vratimo sa humane sta je i kako bilo..a i izgrdimo nekad doktore..bas bi bilo lijepo kad bi do njih to doslo![]()
Pa BarbY draga tvojim dogodovštinama nema kraja...i sva sreća jer je ovaj put priča dobila super epilog... čestitam još jednom.... sada se nagradi nečim da se malo i opustiš i zaboraviš noćnu moru kroz koju si prolazila ovih dana.
Cure hvala svima na lijepim željicama, stvarno ste divne sve!!
Mare tebi šaljem pp da tu ne davim sve. Samo bi željela napomenuti da se moje mišljenje o docentici Smiljan u zadnje vrijeme promijenilo i to na bolje.
Cranky i Lucija i Aurora bravo cure... neću reci da mi je žao što i ja nisam s vama u tom autu jer se nadam da u subotu idem po svoje bebuline, ali da je drukčije i ja bi s vama na Plitvice.
Ajme, draga! Rasplakala sam se! Nemaš pojma koliko mi je drago da je ipak TRUDNOĆA!!!![]()
BarbayRI juhuuu, ženo ČESTITAM!!!! Presretna sam zbog tebe!!! Hvala ti Bože i što je barba Vlastelić pogriješio (ovaj put sam sretna zbog njegove greške) Pa i najbolji griješe, to je sve ljudski!
Jedva sam čekala doći kući sa posla pa da vidim kako si! Više razmišljam ovih dana o tebi , nego o bilo čemu drugome! Želim ti dosadnu i školsku trudnoću!
Dani super za blastice!
Mare naka se pravilno dijele stanice, ,sretno na trasnsferu!
Žene moje vi ste mi spas! Zajedno smo jače-najjače
Svima big![]()
Vidim ja da hvalite "moju" Smiljuanicu! Ovaj "moj" griješi!? Još ću ja plakat za Smiljanicom!Tko zna što će meni on "fulat" ?!
Odo se malo odmoriti! Danas sam nakon čitanja Barby-nog posta mnogo bolje!
![]()
barby, iskrene čestitke, nadala sam se takvom završetku, predivna vijest.
e pa Barbyri kao što sam već rekla da te nema trebali bi te izmisliti!!
neopisivo si me obradovala današnjom viješću, pratila sam cijelo vrijeme tvoju priču, i priznajem da ni u filmovima ne bi mogli izmisliti bolji happy end!!
kroz šta si sve prošla zaslužila si ovakav rasplet!!
Debelo potpisujem!Igolina1
e pa Barbyri kao što sam već rekla da te nema trebali bi te izmisliti!!
neopisivo si me obradovala današnjom viješću, pratila sam cijelo vrijeme tvoju priču, i priznajem da ni u filmovima ne bi mogli izmisliti bolji happy end !!
kroz šta si sve prošla zaslužila si ovakav rasplet!!
Jako mi je drago zbog tebe i želim ti školsku trudnoću!!!
E naša Barby vidiš da napokon kreće na bolje trudnice....DANI sretno za tvoje blastice......Mare odi po svoje bebice........čuvajte ih sve........drugima big![]()
hvla vam svima cure jos jednom da ne napominjem svaku posebno....
vidite meni se stvarno desilo cudo i to cudo zelim i svima vama!
Igolina imas pravo mislim da ovakve storije nema ni u filmovima ni u onim najspekljanijim sapunicama![]()
cranky, pp!
barbyri ma odlično, tako mi je drago, napokon možeš odahnuti malo, sad samo pomalo i uživaj u trudnoći!
dani82, čekam s tobom....
sve vi moje divne cure, veliki pozdrav vam šaljem!!!!!
barbyRI želim ti dosadnu školsku trudnoću!
Jel koja od vas u pon iz 12:00 na Humanoj?
Barby Draga naša TRUDNICE![]()
jupi jeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ima boga, ima nade, ima s tobom i materijala za sapunice
Neka si ti nama dobro i trudno!!! Želim ti dosadnu i školsku trudnoću i neka se sve nastavi u najboljem mogućem smjeru! Jako mi je drago!!!!
Mazi bušu i čuvaj svog![]()
Za dr. nemam riječi, ovo je katastrofalno velika greška koja se dogodila (ipak na kraju) na tvoju sreću, jer si mudra i oprezna odbila ostati odmah prvi dan. Ne želim razmišljati šta bi se dogodilo da si odmah ostala. Ovo je škola i za sve nas da jedno mišljenje nije relevantno, da ne smijemo pre naglo donositi zaključke i prihvaćati prijedloge od nikoga (bez obzira koliko mi cijenili tog dr-a).
Hvala za školu Barby!
Dani puno ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje blastice! Neka transfer bude savršen!!!
Mare i tebi masu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se dijele bebolini i zabavljaju zajedno sa Dani-inim!!!
Svima ostalima velika![]()
BarbyRy čestitam za HAPY END sapunicu![]()
Uživaj u svojoj trudnoći!!!!
svim curama pozdrav i malo ~~~~~~~~~~~~ za šta vam trebaju.
meni 11dnt![]()
Cure gdje ste našle ovaj krasni smajlić koji rašpa noktiće? I onaj sa kavom? Ja toga nemam![]()
Vovođanka znam kako je teško čekati, ali još malo... i da kako to da ti je dao da vadiš betu 14dpt?? Na kbc-u je običaj da to bude 21.dpt.
sumskovoce ideš na napredno i tamo ti ispod smajlića u uglatoj zagradi piše "više", klikni to i odaberi si smajlić koji želiš
Maaaaaaaaaaaaaare!!!!??????
Evo me sa folikulometrije, 4 veća folikula. Nema bockanja ovaj put, ovo će biti samo klomifenski pa mi ne ulazi u onih 6. Računa se kao i prirodni ciklus.
BarbyRI želim ti opuštenu i mirnu trudnoću.
[QUOTE=dani82;1622360]Vovođanka znam kako je teško čekati, ali još malo... i da kako to da ti je dao da vadiš betu 14dpt?? Na kbc-u je običaj da to bude 21.dpt.
punkcija mi je bila 10dc pa mislim zbog toga da mi je skratio dan vađenja bete - prošli puta je to bilo 17-ti dnt - ali sam već 12dnt procurila
Saro super brojcica bit ce to dobitni draga evo virtualno te potezem za nosic za srecu da nam sto prije budes trbusasta!!!!
pa da bude poslednji i dobitni NARAVNO!!!!!!
Sara38![]()
Vidim stvari se zahuktavaju na KBC RI! Samo naprijed!
Drage moje, želim da vam ovi postupci stvarno budu posljednji i dobitni.
Vojvođanka, Sara, Dani ~~~~~~~~~~~za vas!
BarbyRIsretna sam zbog tebe, uživaj draga!I ako ti zatreba pokoji savjet ja stara iskusna trudničica se nudim...hehehe naročito oko mučnina i spavanja.
Puse svima! Idem kuhati jaja!![]()
Sara pa to je super reakcija ženoi ja vibram da bude posljednji i dobitni
![]()
i tako sara ošla kući pjevajući!!!
Super ishod! Neka bude dobitan!!!!
Cure nasmijale ste me, hvala vam suborke moje.![]()
Sara![]()
pa to je da bolje ne može. To mora bit dobitno
![]()
e pa kad vec nudis savjete da te pitam ,kad su ti pocele mucnine,si i povracala ili?citam da od pocetka znaju biti pa tamo do 12,13tj negdje.mene bas radi toga malo strah jel ja ih jos nemam,odnosno super se osjecam,da nemam zgaravicu,ne piskim cesto,da nisam napuhnuta ko balon nebi ni znala da sam trudna.znam da nemaju vi mucnine ali me strah da se mozda dobro ne razvija.jel ni prvi put ih nisam imala pa se plod stao razvijat.joj ko ce docekat 2tj da idem na pregled?danas mi je bas 5tj tocno a tada bi trebala biti 7tj.kad se tebi srceko vec culo?
sara super,sretno na punkciji,dani tebi na transferu,ostalima koje moraju betu vadit,i svima drugima da cim prije postanu trbusaste!
Evo da ja malo ubijem ovo veselje nažalost.
Od 4 js, samo su dvije bile zrele, rađen je iCSI, jedne se nije ni oplodila, druga se jučer prestala djeliti.
Ja sam u komi, umirem od tuge i nemogu vjerovati.
dani draga, morati ćeš sama na transfer...
![]()
joj mare bas mi je zao draga,drz se! znam da ti je tesko,isplaci se i opet u nove pobjede,nema druge!![]()