Sara super za blastice baš se veselim da bude sve ok.........Šumskovoće super za raniji termin vidimo se u 9 mj možda........cure moje pusa....svima
Sara super za blastice baš se veselim da bude sve ok.........Šumskovoće super za raniji termin vidimo se u 9 mj možda........cure moje pusa....svima
Sumskovoce bravo za 9mj!!!!!!!!!!! Vidio je doktor da se tebi žuri
Hvala svima na lijepim željama.... danas sam bila kod svoje gin. i dobila recept za Utrogestan..... opskrbila se s njima i sada čeka mengu....
pusa svima!!
skandy obriši poruke...
Sara odlično za blastice!!! ...navijam za tebe!
Mravak i Skandy cure za dobar start i još bolji finale!
[QUOTE=skandy;1629199]prvo što sam pomislila je da tražiš da izbrišem svoje postove
onda sam shvatila da misliš na to da ispraznim poštu
barem se nadam da tako misliš
Naravno da sam mislila na poštu![]()
joj cure moje, čitam sve ove postove a danas mi je takav dan da me hvata frka. mozak dela sto na sat, približava se 6mj. i moj zadnji m kad će počet postupak. nekako mi se isprepliću osjećaji...strah me, nemirna sam, u iščekivanju i jedva čekam da počne, a onda opeda taj strah, šta ako ne uspije, a rekla sam si da ovaj put neće biti tako. valjda čovjek protiv sebe ne može, koliko god to želio. zato bolje da samo čitam i maštam o svojoj beti, dok ne dođem ksebi, a kad sve počne valjda će bit bolje. ovo iščekivanje je ubitačno.
sretna sam šta dijelim misli sa vama...jer na kraju ki me i more bolje razumiti od vas...
Javljam da me zvala moja ginekologica i da na nalazu piše da moram ići na amniocentezu, odmah sam zvala KBC da se naručim a sestra na prijemu za to mi govori da je to normalno i da svih šalju nakon 35. godine i da svima pišu isti nalaz jer je to vjerojatnost - statistički podatak točan samo 70% i da se ne brinem. Moram doći u ponedjeljak u 7,30h sa stvarima i ostajem cijeli dan poslije na odjelu ležati. Ajoj curke moje, pere me strah, znam da zbog godina ulazim u tu rizičnu skupinu ali kako da mislim pozitivno kad imam kaos u glavi od raznoraznih misli...joj, pičim kupiti spavačicu u grad i malo razbistrit glavu, vidim da je bura....
Diabolica drži se, sve je to normalno, bit će sve ok.
Ja još uvijek![]()
Samo da javim da je u nedjelju transfer (5dnp). I dalje se sva tri dijele, da li će se tako nastaviti do nedjelje vidjet ćemo. Bože pomozi!
loks draga suosjećam s tobom, vjerujem da ti da imaš mix osjećaja u sebi...vjeruj, vjeruj do neba da će to biti dobitan postupak! Ja vjerujem da hoće!
Sara38 vibram za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
Dani kako si? Javi se!
Diabolica sve će biti ok, kupi si lijepu spavacicu i hrabro na pregled!
Ja sam jučer cijeli dan razmišljala o našem postupku, nikoga nisam zvala, nit ikome osim vas rekla da imamo termin. MM se čudio, da šta se to samnom događa...trebala sam to probaviti. Nisam sigurna hoću li to baš puno spominjati... i kod mene mix osjećaja. Barem imam zadatak skupiti dokumentaciju, pa se mogu time zaokupiti. Ljeto ćemo provesti u iščekivanju...davno mi se to nije dogodilo, da ljetne dane provodim čekajući jesen.
diabolica drz se,sve ce biti ok..
sara38 drzim fige za nedjelju
jucer me tako trbuh jako zabolio,probolo me nesto tako da sam problijedila,otpeljao me muz lec na kauc,sve je trajalo nekih 5 min i poslije nista..htjeo da me vodi dr,odmah se uspanicio...valjda nije nista...sad je sve ok....
loks drži se, ako te tješi mene tako pere svaki mjesec, ne mogu se opustit, ma nema šanse :ubit cu se:
Diabolicama bit će sve super vidjet ćeš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sara~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Barby samo mirno i bit će sve super ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dani kako je???? Kad je ß?
Skandymislim da cu ja vrlo brzo u ove vode opet !!!
Saro drzi se draga !!!
Cranky, Mali Mimi, Aurora![]()
Drage moje da vas sve pozdravim...
Sumskovoce... samo naprijed 9 mj. će brzooooo... kada budeš spremna reći ćeš odabranim ljudima oko sebe.... ja sam požalila što sam nekima rekla jer nas sada gledaju kao da smo invalidi,da ne znamo djecu napraviti... a o vjernicima da ti ne govorim... oni su pak za posvajanje.... bla bla bla bla... neka oni gledaju svoja posla...
BarbyRi molim te čuvaj se, zamoli muža da ti ne prenosi nikakve vijesti koje bi te uznemirile i neka te mazi i pazi....
Diabolica znam da te je frka... ali i to će proći!! Mi cure sa MPO se ne bojimo dugih i velikih igli,navikli mi na njihzar ne?
Sara38 bravo za tebe!!! Baš me zanima da li će ti sve 3 vratiti ako budu OK !! Obavezno javi!!!
![]()
Evo da vam javim, vratila sam se od svoje ginekologice jer sam morala po nalaz koji nosim sa sobom u bolnicu u ponedjeljak...na nalazu piše da je sve u redu....nikakvih rizika na ništa (nuralna cijev nema povećan rizik, trisomija 18 nema povećan rizik, trisomija 21 manji je od rizika koji ima žena u odnosu na svoju dob) osim da "obzirom da se radi o starijoj trudnici valja razmišljati o amniocentezi" isusek, pa ja imam 36 godina......e, stvarno sam stara..ne znam šta da mislim, odmah smo zvali našu doktoricu i privatno još jednu doktoricu poznanicu i obadvije su mi rekle da se moja dr. ginekolog mora ograditi maksimalno i napraviti sve što je potrebno za moje zdravlje i zdravlje moje bebe, osim toga zanijela sam umjetnom oplodnjom i to je povećan rizik (iako nije bio ICSI, sa njim je još veći rizik i što imam hipotireozu, to su jedine indikacije, drugo ništa. Isto tako kažu da one ne bi niti jedna išle, jedna od njih je rodila u 39 i nije pristala ići nego je postpisala na svoju odgovornost....znači, ako dođete u moju situaciju da vas pošalju na amnio a triple test - nalaz je u redu svakako znajte da se oni tako ograđuju da ne daj bože rodiš dijete koje ima takve malformacije pa da protiv njih digneš tužbu jer su ti rekli da je nalaz u redu...
Sve u svemu, ja kupila lijepu Disney spavačicu i u ponedjeljak ujutro sam na odjelu trudnica 4. kat na amnio...idem sad krečit, skidat tapete, mijenjat pločice u kupaoni i pokosit travu u dvorištu ne bih li prestala mislim o to me šta me očekuje narednih 3 tjdna do rezultata amnio a o samom postupku i pikanju igle u trbuh neću niti razmišljat!
[QUOTE=mravak;1629953]Sara38 bravo za tebe!!! Baš me zanima da li će ti sve 3 vratiti ako budu OK !! Obavezno javi!!!
Mravak, ja sam vrlo realna pa čisto sumnjam da će ostati sve 3. Ali, ako budu, već imam dogovor sa dr. da vraćamo sve 3. Kad nema zamrzavanja, nema ni bacanja. Ja svoju "djecu" ne bacam.
Bravo SARA!!! Navijam za![]()
Dan svima!
Sumskovoce... ni ja ne volim drugima oko sebe govoriti kada idem u postupak! Jednom prilikom sam svim svojim znancima rekla i ispalo je kobno po nas nakon nsuspjeha! Znam da je to bilo u dobroj namjeri, ali zvali su i ispitivali skoro 3tj! Muka mi je bila i svakodnevno sam ridala i odgovarala na pitanja tipa kako? zašto? zar opet?... Od sad pa na dalje držim se pravila da znaju moja 2 najbolja prijatelja i 3 naj prijateljice! Sasvim dovoljno! Voće naše brzo će taj 9 mj! Nastoj se odmoriti kupati i uživati do tada
BarbyRi odmaraj se i ne nerviraj se! Neka te svi dvore!
Diabolica znam da ti nije lako ,ali sve će to biti ok!
Sara38 odličan rezultat! Neka se još ljepše prime za mamicu u nedjelju!
Svima ostalima![]()
inekciju štopericu ja plaćam?? kupujem je u ljekarni?? da i mi treba recept za nju?? koliko košta i da li je ima u svakoj malo boljoj ljekarni??
a????? ko ti je to rekao?
štopericu dobijaš na KBC, NIŠTA NETREBAŠ KUPOVATI (osim možda živaca)
diabolicada sve prođe u najboljem redu
šumskovoće moj savjet ti je - bolje da nezna niko osim tebe i muža i eventualno na poslu ako moraš reći - poslušaj savjet nas koje smo se već opekle - nije dosta što si ti u komi nego moraš još drugima objašnjavati (u mom slučaju sam ja druge tješila a ne oni mene)
crancy a što si ti u komi? pa imaš dobra 3 mjeseca da radiš prirodnjake s mužem
cure![]()
Draga moja u tome i je problem što nikako da se opustim. Ili sam u postupku ili prirodnjaci, ali ja stalno očekujemJe**na idiopatija.
Pred par dana sam se od muke rasplakala nakon akcije, jer sam se htjela našamarat zato što mi je prva misao "nakon" bila "možda smo sad uspjeli" grrrrrrrrr
Zato sam u komi. Previše sam zabrijala i ne znam kako da se otkačim. A još i sve ovo sa zakonom.... nikako nije dobro za moje zdravlje i psihičko i fizičko
Puse svima
mravak dobro ti kaže vojvođanka, štopericu dobivaš na zadnjoj folikulometriji i onda ju ili sama daješ ili dođeš na odjel da ti piknu, ništa ne trebaš kupovati.
cranky poznato mi je to zabrijavanje....stalno misliš na to, previše...i onda baš neće....i meni su govorili samo se ti opusti...to mi je tak bezveze....pa ne možeš se opustit pod prisilom!!
sara38 super draga...sad samo još da se lijepo prime i to je to!
barbyRI uživaj i mazi svoju bušu i ne se sekirati! (hm, ...tko ti to kaže!!)
dani mislim na tebe...bit će sve ok.
Mravak pa ti si ženo zakon! Polako! Koliko se sjećam ti si već i uteriće nabavila ! Štopericu?! Sve bi prije početka ti htjela imati spremno! Kod tebe sve mora biti po pravilu! Jesi li počela sa pikanjem ili još nisi niti dobila menstruaciju?
Polako, korak po korak! Opusti se i kad kreneš u akciju! Be cool
Ostalima![]()
Evo i ja sam pri kraju svog 14-og putovanja. Danas bila štoperica, u nedjelju punkcija.
giga za što bezbolniju punkicju i za ljepe j.s. malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crancykako ti se dijagnoza od M pogoršala možeš se slobodno opustiti i
uživaj draga, jer da ostaneš trudna postoji šansa kao zgoditak na lotu (riječi dr. Vlastelića) - ipak tu i tamo neko i dobije taj zgoditak!
htjela sam reći prestani očekivati, opusti se i uživaj i čekaj svoj dobitni postupak na jesen
dani jaaaaaaaavi se - znaš ono štrecnulo me, probolo me, proletila mi muhai slično........
Sara38 mi se upravo javila iz horizontalnog položaja, vraćene 2 blastociste! Bravo Sara!
Sara e od ovoga mora biti dobitno! Dvije blastice u RI? Ne vjerujem!! Kad se sjetim da su meni vratili 1 šestostaničnu i 1 osmostaničnu?!
Sarawoouw 2 blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
to će bit dobitno
Giga za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
super za 9 js, hoće ti zamrznut što?
Sara bravo blastice ovaj mjesec mora biti dobitan Giga sretno s tvojim js ...........moje drage....kisssss
sretno sara i giga! sara ovaj put je dobitan sigurno! dvije blastice,jako dobro....
vojvođanka ipak se cuda desavaju vidis po menia moj muz sve gori spermiogram.... drzim fige da vam se svima desi takvo cudo!
meni izluduje ovo cekanje sad do 4.6.... nekako se blizio ovaj 27.5 kad sam trebala opet na utz ali sad kako mi vlastelic rekao da dodjem tek 4.6,nikako mi dani ne prolaze...bas me strah da ne cujem nesto sta ne treba...kad se jednom opeces,uvijek postoji taj strah...
sara srrrrrretno s blasticama - da se prime obadvije to ti odželim
giga vaou 9js - ja o njima mogu samo sanjati - na kakvom protokolu si bila?
meni se situacija ponavlja kao kod prvog postupka - M trajala ukupno 1 (riječima: jedan) dan??????????
sutra idem u KBC da upecam dr. Vlastelića na jedan ultz. - ako ga nema idem kod svoje gin. - moram provjeriti i hormonalni status - ovo me sad već nervira - nakon tri insem M je bila normalnog inteziteta ........
pozdrav svima![]()
dugi protokol , dekapeptil od 21. dana i menopur po dvije ampule od 3. dana M , 14. dan od M punkcija
prije sam bila na gonalima i jako dobro reagirala, na menogonu ( slično menopuru ali kupljeno u Italiji ) isto odlično reagirala
klomifen mi se baš nije dobro pokazao iako bi i tu dobila dvije koje bi se i oplodile
danas mi je Sara rekla da je suprotno od mene na gonalima slabo a sad je sa klomifenom dobila dobre JS