Stranica 30 od 43 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dobro jutro mravak...nisi pale sam na svijetu. ja ti ne mogu pomoć za protokol i postupak jer sam tek sad u 6mj. prvi put u Ri, tako da ne znam detalje. al znam da ti je najbolje nazvati humanu i pitaj pitaj i samo pitaj!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sara38 i Gigi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude beturinaaaaaaa.... ...... ..........

sumskovoce.. mslim da cu kupiti test i ujutro ga napraviti pa će mi M brze doci....

loks ako ne dobijem ovaj tjedan ići ću dole pa ću ih sve pitat...
    Posljednje uređivanje od mravak : 27.05.2010. at 12:16

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Pozdrav komadi
    Evo mene s humane. *xy*zf*kgjsr* čekala sam 2 sata, a prva na redu sam bila
    Uglavnom u 9 mjesecu kratki protokol (od 1dc decapeptil 0,1mg i 2 ampule menopura od 3dc), rekao mi je da se javim par dana prije s ponovljenim nalazima briseva jer su mi već zastarili.
    I to je to. "Odmaram" do 9. mjeseca.

E, da ne zaboravim, čula sam da se spermiogrami neće radit cijeli 6. mjesec jer ima neki aparat ide na servis

Mravak, odi si u postavke i namjesti si vremensku zonu na GMT+1 pa će ti sat bit točan

Puse svima i milijun ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za Saru i Gigu

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky dobro došla u IVF vode!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak po test! ćeš vidjet da pali!
    Cranky JUPI! prvi IVF! protokol je kratak, to mi se sviđa, i dobila si sve informacije koje trebaš. Savršeno. Ovo ljeto uživanje, odmaranje i punjenje baterija za uspješan prvi IVF!
    Sara38 Kako ide čekanje? kako si uopće?
    Giga za tebe isto pitanje - Kako si? čekaš, a čime kratiš vrijeme?

Nešto smo se primirile na ovom pdf-u......ajmo pikalice i one koje će se tek pikati....di ste da vam vibramo????

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=cranky;1634154]Pozdrav komadi

E, da ne zaboravim, čula sam da se spermiogrami neće radit cijeli 6. mjesec jer ima neki aparat ide na servis

a dal bi to trebalo neš značit za nas koji smo u 6mj. u postupku, obzirom da nam je dr rekao da nabavimo uputnicu za spermiogram? da li možda znaš? pretpostavljam da uputnica treba zato što će dat svoj "doprinos", a sad si me s ovim uplašila jer pitam se dal im ti aparati trebaju za ICSI???

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky dobro došla u IVF vode!
    Hm, hvala
    Sviđa mi se tvoj potpis ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    a dal bi to trebalo neš značit za nas koji smo u 6mj. u postupku, obzirom da nam je dr rekao da nabavimo uputnicu za spermiogram? da li možda znaš? pretpostavljam da uputnica treba zato što će dat svoj "doprinos", a sad si me s ovim uplašila jer pitam se dal im ti aparati trebaju za ICSI???
    Ne znam, samo sam čula Samiru kad je objašnjavala preko telefona. Ali to je i meni palo na pamet isto, samo što meni ne igra ulogu pa nisam pitala. Sorry. Probaj nazvat pa pitat, najbolje pa si na miru

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sumskovoce nisam baš najbolje , zvala sam danas i dvije su se prestale razvijati a jedna napreduje ali mi je biologica rekla da ne garantira do sutra, idem sutra u 10 pa što bude - nadam se da će se treća održati

kad če se više taj zakon promjeniti i smjeniti g.min. DM , ljuta sam ufffff

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

giga zao mi je za ove dvije ali jos jedna je tu i drzim fige da bude sve ok i sutra ju vrate u busicu!!!
    Evo malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Giga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da mrvica sutra čeka svoju mamu i da se smjesti kod mame idućih 9 mj.!!!!

I mene zanima to za spermiogram jer smo i mi u 6mj. u postupku!!! I mi imamo spremljenu uputnicu za spermiogram....

Sara38 Sviđa mi se tvoj potpis!!! kako proživljavaš dane??

Cranky nadam se da će ti 1. IVF biti dobitan!!

Sumskovoce test u ladici... kupila sam najjeftiniji od 27kn... koje vi kupujete?? napravit ću ga ujutro s prvom jutarnjom mokraćom... 99.9% će biti neg. ali da se malo opustim pa da mi prije dođe M

loks kada ti očekuješ M ??

Pozdrav svima !!!!!!!!!!!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Giga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mravak ajde nek bude pozitivian ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Giga jako mi je zao za mrvice, a ova mala je borac, ova ce uspjeti! Saljem ti milijon vibrica za sutra!!! Mravak i loks, po meni nemate briga, uzorak VM obradjuje se drukcije i to rucno. Nema masinka za s-gram veze s tim. Osim ako VM nisu kao moj pokupili bestiju,pa trebaju donijeti cisti nalaz. Cranky da li si ti ista predlagala u vezi protokola? Ili je to dr odredio? I kako si pitala da ti je protokol tako lijepo objasnjen?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak jesi li popiškala taj test? Ili je M došla prije jutra? Ili je POZITIVAN???? Javi seee!
    Giga draga vibram od srca za mrvicu malu!!!! Neka dođe do majčice svoje!!!!
    Cranky nedam si mira, sve me zanima - napisala si "od 1dc decapeptil 0,1mg i 2 ampule menopura od 3dc" A koliko decapeptila? Da li u injekcijama ili su to pilsevi? I šta samo dvije ampule menopura? Ćeš se sama pikati ili ćeš ić kod dr?

Ajde neka nam je svima vedar i vesel ovaj sunčani petak!!!!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Nisam ja nista predlagala za protokol, ovo mi je prvi IVF, nemam ja pojma o tome.
    A ovo što sam napisala sam prepisala s "nalaza" koji sam dobila od dr-a, ništa mi posebno nije objašnjavao.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce nemam ti pojma nista, odmaram do kraja 8 mjeseca, onda ću se zamarat s tim pitanjima.

Mravak jaaaaviii seee ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~

Giga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dobro jutro drage moje
    mravak neka bude pozitivan pa da se niti ne srećemo po humanoj u 6mj. inače trebala bi dobit oko 09.06.
    suskovoce baš tako i ja mislim da se na nas to ne odnosti, ta neupotreba aparata za spermiće. jer nismo imali nikakve bakterije već će trebati samo "spajanje", a i sestra mi niš ni upozorila kad sam zvala da se javim da startamo u 6mj. tako da će valjda sve bit ok.
    ja se mislim i zaključujem...ja svima vama mojim dragim suborkama a i sebi samoj želim odgađanje svih mogućih zakazanih termina i postupaka. da na humanoj nastane totalni kaos (zatišje) i da nitko više ne mora tamo i da se srećemo samo po shopingu i kavama i naravno pune muke zbog velikih trbuha, neprospavanih noći i izraslih zubića

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

loks sve će bit OK, jer nema mu druge opcije. Primamo samo lijepe vijesti, zar ne?
    Cranky blago tebi kad možeš, meni tek sad moždane vijuge briju 100 na sat...sve moram znati, svaki tuđi protokol proučiti i dobit neku logiku zašto ona ima tako, a ona druga onako, a kako bih ja mogla....i tako u nedogled. Neću imat mira dok ne iskujem ratni plan u glavi, kad to napravim, onda ću malo odmarati.

I ja nam želim velike trbušine i bebače zdrave i fit, ali nije mi važno da li IVF bebe ili prirodne bebe... Već se vidim jednog dana, kad moja beba postane čangrizavi teenager kako mu govorim "Ja sam tebe tako željela i toliko sam te čekala, sve sam napravila da dođeš na ovaj svijet, nemoj sad potratit život na nerviranje i brige." Ajme.... srce puno ljubavi..... bebo čeka te mama!!!!!

deny:) avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Bokic cure,evo da vam se i ja pridruzim..meni sutra punkcija,jedva cekam:D,pozz za sve

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dobro došla Deny!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok Deni vibramo za pikanje sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude pobjedničko!
    Sara38 mislila sam da nas izbjegavaš.... kako si? Šta ima?

Da li se ikome Jim javila?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky blago tebi kad možeš,
    Pa nije baš da mogu, ali moram jer ću inače puknut. Malo sam pregorila i moram se sad nekako malo otkačit.
    A za tebe je razumljivo da upijaš ko spužva, tek si krenula

Deny dobrodošla i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra

A di nam je Dani???? Jaaaaviiii seeeee!!!!!!

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ništa od transfera ovaj put i treća se prestala razvijati. Još nam se i spermiogram malo pogoršao iako to nije razlog jer su se sve tri oplodile i došle do trećeg dana i bile osmostanične, samo neznam zašto mi onda nisu napravili transfer.
    Naručena u 7. mjesecu na sekundarni IVF odnosno idemo po zamrznute JS.

Vibram svima kojima treba.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

giga a bas mi je zao samo snage za sljedeci. i za zamrznute..
    deny dobrodosla i stretno na punkciji!
    da stvarno zanju dr biti cudni i skrti na rijecima pogotovo nama koje smo tek na pocetku svega toga,ja kad sam isla isto na prvi IVF nista ti ne objasne samo napisu sta ces uzimat i to je to,znam da sma isto bila zbunjena i tlacila stalno cure na forumu kako,sta...ma bezveze,trebali bi malo vise objasnit ipak nam je to novo.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Giga užasno mi je žao.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

deny dobrodošla i sretno sutra na punkciji
    giga

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    A di nam je Dani???? Jaaaaviiii seeeee!!!!!!
    Evo i mene, jutros vadila betu, ništa ni ovoga puta.

Pozz ekipi!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani82

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dani82 i Giga jako mi je žao

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dani82 žao mi je

Giga žao mi je ... ali 7mj. je jako brzo.... sada se malo odmori .... pa opet u akciju!!

deny sretno!!!!! Kakva vam je dijagnoza?? na kojoj si stimulaciji bila???

Sumskovoće, loks, tigrical, sara38, dani82, mare157, diabolica, BarbyRi, cranky,..... i sve ostale moje suborke.... šaljem vam puno pusica i tople zagrljaje.... danas sam imala dobar dan!!

PS. test je negativan ... a od M ni traga ni glasa... ali to mi nije pokvarilo dan
    Posljednje uređivanje od mravak : 28.05.2010. at 13:56

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Baš mi je žao što je taj aparat na popravku u 6mj. jer onda nećemo znati kakav nam je nalaz spermiograma... a nije ga radio od 1mj. a na vitaminima (Bioastin, Selen,Cink) pa me baš zanimalo nalaz spermiograma... ali može se sačekat još jedan mj. pa ga u 7mj. napraviti ... naravno ako mi IVF ne uspije...

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja nemam pojma šta mi je. m trebam dobit 09.06. a već jučer neš malo i danas malo jače osjećam grčeve kao pred m. cicke naravno bole, al tako je uvik (čak po 15 dana prije već počnu)...ma nema pojma. dal netko zna šta bi to moglo bit? dal se to možda maternica ljušti, al šta već sada???
    mravak možda ja ne pratim dobro il ti nikako taj testić da isprobaš???

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Test za trudoću sam jutros napravila ... negativan je !!

Loks ne znam što se sa mnom događa a kamo li bi znala što se s tobom događa ... šalim se.... eto tebi ranije dolaze a meni kasne... možda nam je to sve od nerviranja... iščekivanja postupka... mi možda to ne pokazujemo ali u sebi to osjećamo i tijelo nam pokazuje kako nam se duša osjeća... duša nam pati za bebicom

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A u 3PM i današnji dan
    Dani
    Giga

Meni je jutros primarni gin totalno pokvario dan, ali ne mogu tu pisat, ne znam ko čita. Nije ništa sa zdravljem, ali mi je rekao neke stvari i zbedirao me

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

cranky ne daj se !!!!!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Giga....stvarno mi je zao, ne znam sto bi ti rekla.
    Dani...i tebi saljem jedan virtualni zagrljaj.

Sta rec, jesu li iduce godine izbori ? Nadam se da moramo pregrmiti jos samo malo vise od pola godine i da ce se ovaj grozni zakon promijeniti jer inace...pinklec na rame i helou Dezelo...Smrc!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cranky, moze na pp ? Da ne budes samo ti u bedu.

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Cranky drži se draga
    Giga i Dani žao mi je jako nedajte se cure moje
    puse svima redom ....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozzzz svima. Ja došla k sebi, logiram se, a kad ono ovdje katastrofa!!

dani draga, žao mi je strašno. Nadala sam se s tobom svim srcem da će ovaj biti uspješan.
    Giga jeb.... mu miša!
    cranky ne daj se! Šta još te nešto od naših dok. može iznenaditi??
    sumskovoce sutra kavica?

Svim drugim curama, da ne nabrajam jer ću sigurno nekoga zaboraviti

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dani i giga nemam riječi utjehe za danas

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure drage dani i giga stvarno mi je žao i koma od tolike nepravde ....držite mi se drage moje!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Giga žao mi je draga suborko...
    Dani navijala sam od srca za tebe, ful sam se nadala generacijo... šaljem ti jedan veliki

Cranky znam kako ti je, meni se to prije par dana dogodilo sa jednom ustanovom kojoj sam pitala pomoć za te potvrde i bila sam ko ris! Mrvica je falila da im ****** sve po spisku... ali sam nekako ostala

Mravak i loks po meni ste obje napete ko praćke, hormoni divljaju pred postupak, a pokazuju to kroz M (makar meni se svaka nervoza očituje preko M) i to je sve normalno i prirodno. Loks ti opisuješ sve znakove PMS-a, što je dobro, kladim se da bi se jučer Mravak odmah trampala s tobom za raniju M.... A Mravak, ti se lijepo psihički spremi na to da je Murphy odavno rekao da ako nije dobro da dođe u nedjelju, doći će u nedjelju... Si bila zvala humanu? Znaš šta trebaš napravit prvi dan M? Ako ne, ima netko dežuran sutra da ti kaže....a nadam se da si pitala danas....
    Diabolica, Vojvođanka, Tigrical, Mare, Barby RI, Kikica malo ste utihle u zadnjih par dana.... falile ste nam!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Diabolica, Vojvođanka, Tigrical, Mare, Barby RI, Kikica drago mi je što ste nam se javili... kao što kaže sumskovoce falili ste nam!!!

Sumskovoce rekli su kada dobijem 1.dc se trebam javiti tel. ili osobno doći... za vikend su rekli da je uvijek netko dole... Ovo si dobro rekla.. baš sam nepeta kao pračka

Pozdrav svima...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav!!

Dobila M i pao je prvi ubod!! Decapepryl !!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani zao mi je,sad sam tek vidjela tvoj post
    sumskovoce ne javljam se bas cesto ali vas pratim svaki dan.nisam bas dobro zadnje dane,strasno umorna,szalno me krevet vuce,mucnine po cijele dane....ali mislim ja na vas uvijek

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Bok cure moje da vam se napokon javim, sve vas ljepo i od srca pozdravljam stare i nove suborke jer ne bih voljela nekog izostavit, svim trudnicama cestitam od srca.
    A sad o meni danas bila na punkciji dok sam bila dole nasli 5 j.s. biologica jos tražila, ma i to mi je dosta u ponedeljak zovem, uglavnom cekanje, inače bila sam na kratkom protokolu Gonali i Dekap.Eto to je od mene ukratko svima velika pusa

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dani82, Giga žao mi je cure
    Deny dobro došla, nadam se da je punkcija jučer dobro prošla
    Mravak bravo za prvi ubod, ~~~~~~~~~~~~~~~ da ovaj postupak bude onaj pravi
    Suzy75 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu

Puse svima....

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Deny je si mi živa kako je proslo, pusa

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sumskovoce napeta sam ko praćka...živa istina...evo i sama sam to danas potvrdila. jedva čekam da ispalim pa kud puklo da puklo.

Loks
    ne znam što se sa mnom događa a kamo li bi znala što se s tobom događa.
    mravak zbog ovog sam se nasmijala baš od srca. ma joj sa čime se mi opterećujemo, a šta da se radi...jedino se mi kužimo i zato je ovdje tako dobro...

bokić svima a sad na spavanac. želim vam sutra još jedan lipi dan!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da loks, čime se mi opterećujemo... i super je što imamo ovoj forum i to podijeliti sa ženama koje te razumiju u potpunosti...

sumskovoće... bacaš se u prirodnjake dok čekaš KBC Rijeka... za svaku pohvalu !!

Danas je pao drugi ubod decapeptyla... a ja mislila da ću danas dobiti Menopur... sestra Mira je rekla da sutra startam sa Menopurom.. Decapeptyl nisam ni osjetila, igla je tanka i sestra Mira mi ga je davala... ne znam da li je to stvar do njene ruke ili mene ali ništa strašno... bocka me u ruku... čitala sam po forumu da neke decapeptyl peče ali mene ništa...

Uglavnom... bilo je dogovor da ću dobivati GONAL ali su ostali bez njega pa mi je dodjeljen Menopur... 4.6. prva folikumetrija...

Sve vas pozdravljam i naravno o svemu ću vas obavještavati !!

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku

Uglavnom... bilo je dogovor da ću dobivati GONAL ali su ostali bez njega pa mi je dodjeljen Menopur... 4.6. prva folikumetrija...
    no crasno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •