Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za dobar tulum u labu!
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za dobar tulum u labu!
Evo me, ja i moje dvije mrve
Sad idem u ležarinu, da mrve vide kako im je lijepo kod mene pa ostanu
Puse svima i hvala još jednom na vibricama i lijepim mislila![]()
Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za tvoje mrvice da se više ne maknu od svoje mamice!
cranky nek ti bude kao meni!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za dvije mrvice!!!!
cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitni postupak! Kiss
cranky, da ostanu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima!!!!!!!!!!!!!!!!!
cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe i tvoje mrve!
Cranky baškako kaže lucija83: Nek ti bude kao meni....Pusa!
Nadovezat cu se i ja na luce i diabolicu: Neka ti bude kao i meniZelim vam ugodno druzenje slijedecih 38 tjedana!
cranky neka se čapaju i ne laškivaju narednih 38 tjedana! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrve i njihovu mamicu!
svima
![]()
Posljednje uređivanje od cranky : 01.08.2010. at 00:14
Back to life, back to reality...nakon 23 predivna dana opuštanja!
Svima kiss
Hej draga
A od sad nadalje "however do you want it, however do you need it"
za nove pobjede u 9. mjesecu![]()
cranky, pa ti imaš dve mrve!!!!!
jako mi je drago.
nisam baš u toku, jesi to u KBC R radila IVF?
čestitam još jednom i sretnu trudnoću!!!!![]()
cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vibram draga! Kad je beta? I sjeti me pls, koji si protokol imala?
Cranky~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice
Kod mene loše vijesti, missed ab. i kiretaža. Srce moje male mrvice nije prokucalo.
Puse svima![]()
O Bože, Sali, kako te razumijem. Strašno mi je žao.
Sali![]()
jako mi je žao draga
![]()
Mare157 Pls isprazni mailbox....
Sumskovoce ima još do ß. Pokušavam ne brojat i ne se opterećivat pa ti zato neću reć
Bila sam na kratkom s menopurima.
I opet svima hvala na vibricama![]()
![]()
Moram se malo i pohvaliti: prošli tjedan je počelo opremanje....pala je jurilica (čitaj kako piše: turbo injekšn Peg Perego sa full opremom), kinderbet sa mobilom na male medeke i Viper od Fishera....divan osjećaj i želim ga svima vama od srca i što prije....vladalo je neopisivo uzbuđenje dok se biralo...naravno, za bebolinu sve mora biti najbolje i najsigurnije! Puse svima šaljem i jedva čekam moj finale i vaš start u 9. mjesecu!
Sali uvijek mi jako teško pada čitati ovakve postove jer sam bila u toj situaciji, žao mi je jako! Drži se!
Posljednje uređivanje od diabolica : 02.08.2010. at 13:34
Ej drage moje ja uvijek naletim na neke tužne vijesti Sali stvarno mi je žao neznam šta se ovo događa više nije normalno........Crancky nadam se da si na boduliji i da tvojim mrvama škodi bodulski zrak sretnoo do neba...........i svima sve za šta vam treba .......Diabolice naša uživaj zaslužila si to.........
Diabolicamogu mislit koje uživanje
Hej Vita zujalica našanisam na boduliji jer se ne smijem kupat pa sam onda rađe u Ri pod klimom
![]()
hello da se i ja javim...ne znam a li se sječate mojih paničnih postova u vezi punkcije i sveg ostalog...
pa poslije sam javila da mi je beta oko 600, uglavnom da vam svima poželim što se i meni dogodilo prvi ivf icsi u 3.mj. kod dr. Vlašića
a sad 22 tjedna trudnoće i puno pozitive od samog transfera, bilo je kritično jer sam cijelo vrijeme imala kontrakcije maternice uz krvarenja i mirovanje,
te sam na utrogestanima bila do prošlog tjedna, još sam na dva apaurina dnevno na koje sam se naviknula i ma šumečem magneziju
bebica je super napreduje, ja sam se podebljala samo 1 kg ali mi moja dr. u zd. kaže da je bitno da je beba u mjerama u kojima treba biti...i usput curica je!
tako da smo kombinacija za 10 j azd. MM BiH a nala koja ke bila mrva a sad udara ko velika nam je Riječanka!
puno pozdrava i svima želim da bude kao nama najiskrenije od srca !
staff krasne vijesti!!!! Neka si nam dobro i neka bebica raste! Želim ti miran i školski ostatak trudnoće i puno uživancije sa curkom koja stiže![]()
Sali strašno mi je žao, takve stvari nitko, a pogotovo mi koje tako teško dođemo do mrvice, ne bi trebao proživjeti, drži se![]()
Cranky di si nam draga? Kako si? Jel ima novosti kod tebe?
Pitam se danas cijelo jutro gdje li nam je Mravak nestala....
Evo meguram, a za novosti je još puno prerano. Bez brige na vrijeme ćete bit obaviještene
![]()
Cranky navijam za tebe da nam doneseš super vijesti!
Ostalim curkama šaljem![]()
diabolica draga, kako si?
Gdje nam je barby?!
Pusa svima!
Posebna pusa mojoj cranky