-
akumpuktura je ZAKON, ako je možete priuštiti!
ja sam išla kod dr. u Lovran i radila mi je električnu akumpukturu, znači nema iglica, samo osjećaj laganog uboda, tamo gdje je "protok energije zakrčen" malo zaboli, nakon toga - čista nirvana 
još jedna informacija za sve cure koje se lječe zbog štitne žljezde - dr.Petretić, nukl. med. radi medicinsku studiju utjecaja bolesti štitnjače, tj antitjela, na plodnost, bila sam kod nje na razgovoru (više od 1h - izuzetno ljubazna i susretljiva) sa svom hrpom dokumentacija, vadila sam krv, napravila ultz št. i objašnjavala joj postupke na humanoj
....to sve na dobrovoljnoj bazi, podaci su anonimni i služe isključivo u medicinske svrhe - pa ako koja hoće neka joj se javi na odjelu na nuklearnoj
malo mi je bila smiješna njena reakcija, ja sam joj bila 13 pacjentica, - ajoj pa šta ja tu radim neku medicinsku studiju o utjecaju bolesti št na plodnost a vi mi sve cure dolazite s M lošim spermiogramom
, kako ću ja to dokazati?
a na redovnom pregledu štitnjače mi je bila neka nova mlada dr. koja mi je ispričala kako je prošli tjedan docentica održala predavanje na med. faxu i da je bila puna HVALE O MILINOVIĆEVOM ZAKONU ????? - isticala je samo pozitivne strane - da čovjek ne povjeruje ..... grrr
innu, crancy i tigrical sretno u postupcima......započnite ovo proljeće sretne
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma