Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
Mare dobro sam, stvarno jesam, puno se sada bolje osjećam nego prošli put kada sam nakon transfera ležala po cijele dane. Kako si mi ti?? Jesi barem malo bolje? Kada su te upisali na listu za slijedeći postupak?
Jesam, bolje sam, u radu je spas, a i danas putujem poslovno na Krk do subote pa će me i to malo maknuti od svega.
Zvala sam Ri i rekla mi sestra da dođemo u utorak iza podne u ambulantu doc. da se dogovorimo za dalje i da nam da nalaz. Neznam kako će teči razgovor, ali ja sam u svakom slučaju završila sa Ri jer bi trebala biti u Mb u 10/10, a moram imati 4mj pauze sa stim. jer mi je tako tražio dr.V u Mb.
Voljela bi ako doc.bude smatrala da ima potrebe napraviti neke genske testove ili slično pa da se kao vidi radi čega smo ovako prošli ovaj put, da se to napravi u Rijeci. Možda će ona htjeti šta testirati, a možda neće. Svakako idemo u Ri po nalaz i malo da je ispitam i možda vidim sa biologicom.
Ali sve skupa ništa posebno ne razmišljam o tome. Bilo, prošlo, dešava se, nisam jedina.
Ti draga uživaj, radi pomalo, šetaj, čitaj knjige i mazi trbušinu. Neka zna mališanac da je voljen/a!

i svim curama gdje god bile!!!