Tigrical tnx na infu, triput hura za slovenskog radoholičara
Barbi - i mene je malo bad da neće ništa pomoći,nadam se da neće pogoršati stanje.... ali budući da je MM vegetarijanac, alergičan na ribu, morske plodove i orahe (+većinu orašastih plodova) moram mu probat dodat aminokiseline jer ih zaista od nikud ne dobiva (možda nešto iz jaja, ali sigurno nedovoljno) a ostalo šta se nađe u tim pilsevima može samo pomoći. Vidim ga od kad pije BioAstin da je u boljoj formi (fizičkoj) i da se lijepo naspava, dobro izgleda i ima energije više nego prije. Lijep mi je to obrat u odnosu na prije kad nije htio piti ništa od dodataka prehrani. Za TM nadam se da će biti bolje, meni svi specijalisti gin. govore da je za IVF/ICSI dovoljan 1 plivač, te da ti nalazi koji su u normalnim reproduktivnim kriterijima očaj, u IVF kriterijima su super...ja im želim vjerovati!
Cranky vidim ja da ima pretraga koje nitko niti ne spominje, već se trebamo mi same informirati na svoju inicijativu..nadam se da će sara38 pročitat i pojasniti nam pobliže o čemu je riječ...i ako ti saznaš isto, podijeli sa svima

Kako vaši postupci cure? Hormonalne terapije, UZV, punkcije? Kako ide? Da li su vas ove fešte omele?