-
Innu super, krenulo napokon!
Sumskovoce bravo za prve konzultacije, iskoristi doktora dok još radi.
Tigrical želim ti u ponedjeljak puno "loptica" na UTZ. Velika pusaaaaaa!
Za Cranky i Sumskovoce i kome još treba ukratko: Prije tri godine sam radila Kariotip na Rebru u ZG, Klinika za pedijatriju-Citogenetski laboratorij. Nazove se telefonski, naruči i ide na razgovor kod prof. dr. D. Begović, a zatim sam zajedno sa MM vadila krv i citogenetski nalaz dolazi na kućnu adresu. Uputnicu za to mi je dala primarna ginekologica. Prije godinu i pol smo po preporuci dr. V. ja i MM javili se dr. Vukelić na KBC Rijeka, Zavod za transfuzijsku medicinu-Sušak i učinili testove koagulacije (PTT, fibrinogen, antitrombin, protein C-global, protein C, protein S, lupus antikoagulant i dr), a genetičke faktore trombofilije su slali u ZG i nalaz se vraća u RI i sve zajedno se podigne kad bude gotovo (mislim da jave iz KBC RI). Uputnice za ove pretrage mi je dala isto primarna ginekologica uz preporuku doktora sa MPO.
Ako sam kome pomogla super, ali napominjem da imunološke pretrage rade ako se ne zna uzrok neplodnosti, odnosno svi drugi nalazi moraju biti ok i malo su "teški" za dati uputnice jer su pretrage skupe.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma