-
hej drage moje...evo da se i ja javim...
odnijeli mi nalaze doktoru, sve super i krećemo u 5 ili 6 mjesecu, još će mi javit. super sam zadovoljna svime i nadam se da će me takva vibra pratit cijelo vrijeme...proljeće nam je došlo pa odmah i ja procvijetam...
velika pusa svima u kojoj god fazi bile želim vam ogromnu snagu, volju i srećuuuu!
sumskovoce...sve pretrage koje budeš trebala odradit možeš u pulskoj bolnici...krv (hormoni) i ti i tm, spermiogram, hsg, raznorazne uzv, briseve, krv za hepatitis, potvrdu od psihologa i pravnika možeš u pu dobit, inseminaciju ako ti preporuči doktor i sve ostalo...nema se potrebe mrcvarit barem za pretrage i odlazit u Ri. osim ako imaš potrebu i ne vjeruješ dovoljno doktorima u puli. imam blisku osobu koja je baš to napravila i sve su odradili u Ri, pa skoro pa crkli, a nisu još ni u postupak krenuli. mislim da se ne trebate mučiti jer nalazi će pokazat svoje gdjegod ih radili...svakako mislim samo na ove osnovne stvari...a i sam dr Vlastelić je meni rekao kad sam ga upravo to pitala di da radimo nalaze, da slobodno u pu napravimo i potvrdio sve ovo šta sam ti ja već gore napisala. jako poštuje dr.Buršić i dr.Prenca iz pulske bolnice koji su jednim djelom (obzirom da im za više uvjeti bolnice ne dozvoljavaju) isto u humanoj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma