Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrical - želim ti velike i zdrave folikule, da sve krene najboljim tokom
    Amalka - tako mi je drago čuti da mali sinek stiže, MM i ja imamo istu dijagnozu, pa kao i Tigrical, svaka vijest o uspjehu je radost za mene
    Pls cure, objasnite mi jednu stvar: Ako je prirodni IVF, nema klomifena ni drugih sintetičkih hormona koji potiču ovulaciju već samo ono što naše tijelo samo proizvede. Po mojoj logici u tom ciklusu ima samo jedna js, ta koju naše tijelo tako i onako proizvede u tom ciklusu. Pa onda tu js punktiraju i oplode izvantjelesno? Jesam li dobro razumijela?
    Možete li mi pojasniti zašto (osim uštede novca na ljekovima) se to radi? Ima li uspjeha?
    Moji hormoni su OK, a brine me terapija hormonima koji IVF/ICSI nosi sa sobom, ali i oko ovog prirodnog IVF-a sam skeptična.... Vaša mišljenja bi jako dobro došla

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Sumskovoce dobro si shvatila za prirodnjake.Kod cistog prirodnjaka ne koristis lijekove za stimulaviju tipa menopur, gonal .. i kao takav postupak ne ulazi u onih 6 besplatnih.Barem je takav dopis dobila nasa dani82 od hzzo-a.E sada uspijesnost postupka i nije neka jer se cesto desi da folikul pobjegne prije punkcije , priroda je nepredvidiva.Takvi posupci se mogu raditi svaki mjesec barem sto se tice sa medicinske strane ona druga strana tj mogucnosti klinike da to odrade zbog financija je vec nesti drugo.Prije su se prirodnjaci ubacivali dok se cekalo na stimulirani postupak tako da se bar nesto radi, kako je stanje sada neznam pitaj dr. na konzultacijama.Inace ima cura koje su nakon puno stimuliranih IVF-ova ostale trudne bas u prironjaku, pronjuskaj malo tu po forumu vidjeti ces da nema pravila.
    Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •