Hi svima,
Jucer sam se vratila s puta pa tek sad pisem novosti o konzultacijama. Za pocetak dr. V je bas onako divan, ljubazan i susretljiv kakvim ste ga opisale! MM i ja smo odusevljeni njime i njegovim pristupom i MM-u je dao masu nade i kuraja u borbi s našom situacijom. Sestra Mira je bila super, nešto me zezala jer je skužila da sam malo pod dojmom...
Dr. V nam je dao preporuke za masu pregleda, za MM svi hormoni + hormoni štitnjače, urolog, brisevi, spermiogram i spermiokultura. Za mene hormoni 21. dan, pretrage krvi, brisevi i (zaboravila kako se stručno kaže) slikanje maternice - prohodnost jajovoda (ono sa otopinom joda).
Rekao nam je onako skroz cool - "Vi možete imati djece, to nije nikakva dvojba. Ja bih volio da imate prirodno začeće" MM je procvao kao voćka poslije kiše, a meni suze na oči...osjećala sam se sretno kao da nam je rekao da sam trudna....
I da, rekao je da ako zatrudnim u međuvremenu, nek im obavezno javim...hahahaha, baš.....
Na kraju smo ga pitali za BioAstin i Profertil, rekao je super odabir, sve ste se već informirali, podržavam ljude koji imaju inicijativu.
Zaključak: Jako sam sretna i zadovoljna doktorom i njegovim stavom, oraspoložio i ohrabrio mi muža (a to mi je jaaaaako bitno) i dao nam više pretraga nego što sam očekivala.

Za prethodne postove o prirodnim IVF-ovima, priznajem da sam paničar oko lijekova, doktora, bolnica i svega sličnoga, pa me zato paranoja hormonalne terapije. Vjerujem da ste iz vlastitih iskustava doživjele da horm. terapija nije kraj svijeta i da se ozbiljne nuspojave tako rijetko dešavaju da se nema čega bojati. Hvala na iskustvima i poduci koju mi dajete, jako cijenim

Sa dr. V nisam pričala ni o IVF-u, ni o inseminaciji, ni o ikakvom postupku jer on nije inicirao razgovor, a meni je bilo bad trčati pred rudo. Bio je toliko ufuran u pretrage koje želi da napravimo, da nije ništa spominjao, osim starinskog načina da sam se i ja zanijela i počela radovati daljnjoj kućnoj radinosti.
Vidjet ćemo šta će nam život donesti, za sada donosi lijepe stvari i dobre ljude.