ciaos sumskovoce, drago mi je da si nam se "napokon" javila , već sam se ja kurjoža baba zabrinula . ma ne skidaj te svoje ružičaste naočale, jako su ti lijepe i baš ti super stoje...
realnost nije baš tako vesela i šarena, al nema veze, očito je za ljude, jer sve smo mi to prošle i još smo uvijek zdrave i žive, tako da izdrži se, a pogotovo ako je ružičasto! vidit ćeš i sama...ponašat ćeš se u skladu s onime što ti život nosi, to ti spontano dođe, a jedino što ti ja mogu savjetovat iz moje perspektive je da ne gubiš vrijeme. krenite u sve to što prije (naravno uz uvijek prisutnu kućnu radinost) jer pretrage stvarno traju, a onda sve dalje korak po kora...kako bi ja rekla...glavom kroz zid ne ide...pa što dođe prije dobrodošlo.
hsg možeš radit u pu. imaju mogućnost i uzv i rengenski pa najbolje da sa dr.Buršić vidiš kako i kada. ideš jedno jutro, to traje kratko i nakon toga par sati si u bolnici pa doma kuća svoja. ja bi ti hsg opisala kao punkciju, onako ful ful slična bol, samo u manjem obliku naravno. neke cure kažu da ih hsg uopće nije bolio, mene je malo, možeš si vrstu boli usporedit sa onom kad trebaš dobit m. malo jača, al takva vrsta. meni je i punkcija slična toj boli...ne znam šta kažu druge cure...al eto meni je to nekako tako. ma nije niš strašno...boli i zub i glava i ukočena leđa i bla bla...boli brdo toga...možda čak i jače...tako da sve je to individualno, a sigurna sam sto posto da psihički učinak i doživljaj svega utječe za nevjerovat, tako da i tu će sigurno igrat tvoje očalice.
pa sretno draga ako te bilo šta zanima samo pitaj...