Stranica 6 od 43 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

joj, oprosti barbyRi vidim sad da si stavila mjere u cm a ne u mm kako se inače stavljaju, endometrij 6mm i folikul 15x16mm - znači da ti je sve na dobrom putu za ovulaciju - ako sam JA dobro razumjela sve što si do sada napisala
    moj ti je savjet da se bolje skoncentriraš dok ti dr. govori i da ga OBAVEZNO pitaš ono što nerazumiješ......ovako smutiš sebe i nas skupa

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo mene, punkcija prošla, 4 folikula, 2 js, i to je to! a sad idem spavat, cure, pozdrav svima, posebno tigrical, za čim bezbolniju i uspješniju punkciju sutra.........

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma super Innu (dvije su i našoj diabolici bile dobitn ) ... odmori se i javi nam kad bude bilo kakvih novost

Tigricel i tvoj report isčekujem od sutra, nadam se da će sutra biti puno velikih folikula i da ubrzo slijedi punkcija

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Šaljem vam puno pozitivne energije! Veliki pozdrav

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

innu sad držimo fige za tulum u labu!
    Meni je sutra folikulometrija, a u srijedu punkcija.
    dani82 kad ti startaš?
    Pusa svima!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Još malo pa bi i ja trebala... ne znam koliko se sjećate one moje priče s docenticom kada me zaboravila stavit na listu za lipanj (iako mi je to na nalazu napisala, znači nije moja fikcija ) pa je ispalo da me mogu stavit na listu za srpanj (a tada je dotična dr tvdila da ja ni nisam njemna pacijentica)... i kada sam sam ja drugi dan nazvala humanu pa otvoreno iskazala svoje nezadovoljstvo dokoricom i tada mi je sestra Mira obećala da će me zvati ako se koje mjesto ranije isprazni... nisam puno polagala nade u to ali me sestra Mira nazvala prije cca 2 tjedna ako hoću u postupak u travanju (i moram sestru Miru pohvalit ne samo zato što me se sjetila nego i zato jer mi je čak dala svoj kućni br i br mobitela da je nazovem) ... e sad, samo trebam dobit stvari u ovom mjesecu i krećem.
    Posljednje uređivanje od dani82 : 18.04.2010. at 19:09

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 pa to je odlično ! A ti šutiš.... Sjećam se tvoje priče, naravno.
    Ovo će biti dobitni postupak: zvali su te ranije i sestra Mira je ljubazna

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dani82 pa to znači da postoji šansa da smo opet skupa....ja bi trebala startati (ako sve bude ok) od 22-23.04.
    a ti?
    innu super za dvije j.s. - zahvaljujući ovom našem divnom zakonu više ti ni ne treba

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Nisam ništa govorila jer se nisam htjela ureć pošto stvari trebam dobit 28./29. (a ovaj ciklus mi je i O kasnila ta) a terbam dobit do kraja mjeseca da bi uopće ušla u taj postupak ... ali u zadnje vrijeme me dosta vas pitalo kada krećem pa mi je bilo bez veze šutit više.

Vojvođanka izgleda da ipak nećemo zajedno ovaj put (ali nikad se ne zna )
    Tigricel riječi ti se pozlatile

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Dani82 pa to su lijepe vijesti! Suuper!)

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A što se docentice tiče, imala sam i ja s njom vrlo neugodna iskustva! I napokon nakon puno muke sam se prebacila kod najdivnijeg čovjeka na planeti-Vlastelića, a snjim sam preprezadovoljna! Čovjek ima susjećanja za čovjeka

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    joj, oprosti barbyRi vidim sad da si stavila mjere u cm a ne u mm kako se inače stavljaju, endometrij 6mm i folikul 15x16mm - znači da ti je sve na dobrom putu za ovulaciju - ako sam JA dobro razumjela sve što si do sada napisala
    moj ti je savjet da se bolje skoncentriraš dok ti dr. govori i da ga OBAVEZNO pitaš ono što nerazumiješ......ovako smutiš sebe i nas skupa
    rekla sam u cm jel mi tako i na nalzu pise dr vlastelic mi tako napisao... kad mogu uvijek pitam ali vecinom ne mogu jel se sestre nabandaju tamo pogotovo mira i stane kraj njega podboci na stol i sta onda vise nju vidim nego njega...njoj se uvijek zurbi uvijek sve neki presing,to me ful nervira dolje....

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani82 baš sam sretna zbog tvoje objave da krećeš u postupak. Beskrajno se veselim pratit te u tome. Ja vjerujem da će ovaj put biti to sve puno "ozbiljnije" nego prošli put i da će se konačno docentica malo više angažirat. Prošli put je stvarno nisi mogao nigdje sresti. Uglavnom, džim fige i navijam za tebe.
    barbyRI mane još uvijek pate mučnine, moj domet je kuhinja-krevet ali nadam se ne zadugo, TSH mi je dosta pao, čak malo ispod dozvoljene granice, sad sam na 75 Eutiroxa, baš sam u utorak bila na nuklearnoj i znaš kako to ide za 7 dana će biti rezultat...uglavnom svakih mjesec dana kontroliram razinu Tsh.
    innu krenula si mojim stopama, 4 folikula - 2 jajne stanice...bit će dobitno sigurno!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    (i moram sestru Miru pohvalit ne samo zato što me se sjetila nego i zato jer mi je čak dala svoj kućni br i br mobitela da je nazovem) ...
    Ovo ne mogu a da ne prokomentiram: dakle, sestra Mira je postala DOBRICA! Jeeeeeeeeeeeeeeeee

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica

Evo me s uzv-a, imam lijepe (20 mm) folikule i odličan endo. U srijedu punkcija.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tigrcal superrrrrrr!!!!!! Lijepi folikulići! Držim fige za srijedu >3
    Fijolica i Magdalena 1976 - dobrodošle!! Fijolica cure su ti sve objasnile, faxiraš uputnicu na KBC, drugi dan nazoveš i zamoliš sestre da te stave kod dr. V. I to je to
    Inu, Tigrical i Dani82 - držim vam fige da ovo budu boditni postupci i da uskoro počnete raditi društvo našoj diabolici u trudničkim forumima

Kod mene i MM ovaj je vikend bio oproštajni po pitanju malih poroka. Od danas on počinje s profertilima, a ja počinjem zdravije živjeti. Odlučili smo se što više moguće držati savjeta dr. Marilyn Glenville (Iz knjiga "Povećajte svoju plodnost")
    tako da mi je dozvoljena količina kave spala na 1 šalicu, pokušat ću se okaniti slatkiša i grickalica, spavati 8 sati dnevno, skinut koju kilu, malo rekreacije....Da li ste čitale tu knjigu? Po meni ima smisla slušati njezine svajete, ne baš slijepo, jer bilo bi to previše odricanja, ali barem okvirno se može. U svakom slučaju to će doprinijeti našem zdravlju...
    I da, da ne zaboravim, danas me čeka jedno sat i pol čekanja u redu kako bih vidjeli svoju doktoricu...trebam brdo uputnica....

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical, odlične vijesti, za srijedu~~~
    diabolica, riječi ti se pozlatile, tebi i mrvici tvojoj!
    dani82, pa to je super (p.s ja sam uvjek govorila da je sestra M super, a vi me slobodno popljuvajte)
    cranky kakva je situacija, su svi živi?
    vojvođanka, iznenadit ćeš ti sebe i nas, krenut u postupak, i to još dobitni!!!!
    žene drage svima vama

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Innu nadam se da je u labu tulum do zore ~~~~~~~~~~~~~~~~

Tigrical super za js i endić, bit će to dobitno ~~~~~~~~~~~~~~~~

Dani baš super da krećeš uskoro (a za Miru sam i ja tu i tamo vidjela da je ljudsko biće, znala je zabljesnut )

Mene klomići opet dotukli, jučer sam se cijeli dan vukla po kući totalno bezvoljno. Ma... proći će, još danas i sutra pa u srijedu da vidimo što se razvija.

Puse svima

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajme još novih cura, Magdalena1976 i Fijolica dobro došle.
    Dani pa to su odlične vijesti. Bit će sve super.
    Innu neka obadvije budu dobitne.
    Tigrical a šta ću ti pisat kad sve znaš.
    Sumskovoce pročitala sam knjigu, dobra je, samo.... ko će se svega toga držati.....
    Cranky pusa.
    Ostale cure velikaaaa pusa

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

tirgical, cranky, dani82, innu hvala na dobrodošlici i na savjetima! Inaće u 2mj. mi je endometrij bio ok kod transfera, ali smo mi 15.2.bili u Mariboru kod Vlaisavljevića i rekla sam mu da smo u postupku i da uzimam klomifen, a on je prokomentirao da je to tragedija jer postoji puno bolja stimulacija za tako mlade žene (zahvalila sam na komplimentu) ali ga nisa pitala šta bi on savjetovao... Zato sam mislila ako postoji šta bolje, ali nije važno, idemo još ovaj put sa klomifenom, a u 10 ionako idemo put Maribora
    sumskovoce ja i MM pročitali knjigu i pili sve te hrpetine vitamina i minerala i sad je prošlo 3 mj od kad smo prestali to piti i nalaz od MM je KATASTROFA!! Gori nego što je ikada bio tako da je moje mišljenje da smo samo bacili hrpu love (cca 2000kn/mj) koja će nam trebati za Mb. A k tome smo još i pogoršali nalaz s čime se još nemogu pomiriti.
    innu tvoje 2js su sad sigurno šestostanične i jedva čekaju da ih vrate svojoj mamici!!
    I ne sjećam se ko je pitao za HSSG, ali ja ga radila u Rijeci jer je tako doc.htjela. Bolilo me, pretraga nije nimalo bezbolna, a kasnije se ispostavilo da ga uopće nisam trebala raditi jer je nalaz od MM tako loš da nam neće nikako raditi inseminacije jer smo za ICSI i ništa drugo! Ali i to je prošlost, sad samo razmišljam o postupku koji nas čeka u 5.mj i nadam sejednom malom biću kao i sve vi uostalom.

I ja moram pohvaliti sestre, doduše Samiru. Kad sam zvala u 3.mj da javim da je beta nikakva 3tjedna nakon transfera,a stvari nisu došle i kad sam rekla da smo na redu tek u 7mjesecu rekla je da zovem za dva dana i iskopala mi termin sada! Ništa je nisam pitala, sama je to napravila tako da stvarno svaka pohvala toj njihovoj želji da nam se pomogne. A sestra Mira!!! napokon je postala dobra!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zaboravih pozdraviti našu BarbyRI, da sve krene dobro.
    Vojvođanka sad sam vidjela da krećeš ovaj tjedan, pa odlično draga.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare157 dobro nam došla. Kada startaš u 05 mj? Ja možda krajem 05 startam.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala sara 38! Ja se nadam da će nesretnica doći oko 5.5. Uvijek je redovna,ciklus 25 dana, ali u 2. kad smo išli je kasnila 5 dana!!! Pa nek neko kaže da sve ovo nije psihički stresno. Valjda od napetosti i uzbuđenje da idemo, ona nikako da stigne! Baš je veštica!
    Pitao je MM da nisam trudna crnjak! Ipak je to bio 1. put pa je sve novo, sve misliš kako će uspjeti iz prve i tako to, a onba teta beta 0,12.
    Nema veze, idemo dalje!
    Svatko se bori za svoje djete. Nama je samo dato da se za njega borimo i prije nego je rođeno.
    Ti znaći ideš krajem 5.?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical super,drzim fige za srijedu!
    sara38 pozdrav i tebi!
    ja sutra na folikulometriji opet...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare 157 - zbilja se pogoršalo stanje nakon primjene terapije vitaminima? Da li ste mjerili čega kod TM fali, a čega je viška? Ne razumijem kako se stanje moglo pogoršati????? A 2.000 kn mjesečno je daleko previše za nas...štednja za privatni IVF je već započela. Mi smo na terapiju do sada potrošili cca 800 kuna u dva mjeseca...znam da ni to nije malo ali s tim se da nešto. Ne znam šta mislit....probat ćemo popit šta smo kupili i testirati plivače ponovo...nema nam druge.
    Ja sam pitala za HSG jer me dr. Vlastelić na to uputio...iako i MM ima jako jako loš nalaz....i dr. su nam rekli da nismo za niš drugo nego ICSI...kako misliš nema smisla? Zar nije i to neka pretraga prije IVF-a?
    BTW vidjela sam post da se u Zg parovi odmah šalju na pretrage za HIV i Hepatitise...meni dr. Vl nije ništa spominjao? A vama?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hepatitis i hiv morate jedan i drugi vadit prije,mozda ti je zaboravio napomenut,i krvne grupe i rh faktore

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Sumskovoce puno nas je upoznato s tom knjigom i mogu ti reći da nije nikakvo otkriće, moj zaključak je da živjeti zdravo da koliko se može s obzirom na užurbani način života, ali ne treba povećavati presing s time jesam li popila 1 ili 2 šalice kave u danu i tome slično, neće se ništa dramatično desiti osim što sami sebe izludimo s tim na kraju. Imaš dosta komentara o tome pretraži malo

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare157 moram se početkom 05 mj javiti mom doktoru i vidjet ću šta će on reći, obzirom da je dugi protokol možda krenem krajem 05. mjeseca (ops. naručena sam za 06).
    Sumskovoce pred sam postupak IVF-a sigurno će i tebe dr. uputiti na pretrage HIV, hepatitisa i dr.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mali Mimi, tebi u čast idem si skuhat jednu kavu na automat! Imaš ti pravo!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sumskovoce evo ovako. Stanje se pogoršalo jer smo sa nekih 3-5mil/mililitru svih spermija (sporih,titrajučih i morfološki neispravnih, plivača nemamo) sada došli na 300tisuća po mililitru i opet plivača nemamo. Prije je bila oat, a sad je teška oat. Mjerili smo nešto, falilo je selena, c i b vitamina, L-karnitina i cinka, pa je on odlučio piti sve kako u knjizi piše. Ja sam sve nade uložila u tu knjigu ser mi dosta zdravo i jedemo i živimo, ne pijemo kavu, ne pušimo, ponekad čaša vina uz ručak, ali sada više niti to.
    Vi sad svakako pijte šta ste uzeli i ne mora značiti da ono što nije nama pomoglo neće vama. Sve je to jako individualno. Zato glavu gore i borba!
    HSG nema potrebe da radiš ako ti neće raditi inseminaciju. Kod IVF-a ili ICSI-ja nije važna prohodnost jajovoda jer js vade punkcijom, oplodnja je u labu, a stižu u maternicu putem transfera-vaginalno tako da prohodnost jajovoda nema nikakve veze. Bar je tako meni docentica rekla, a i čitala sam. Idete možda na inseminacije dok čekate???
    Od pretraga smo sve radili u Puli i moram reči da smo bili ultra zadovoljni. Hormoni se tretiraju kao hitno jer se vade na određeni dan tako da niti red nisam čekala, hiv i hepatitis i ti neki markeri na zavodu za javno zdravstvo. Došla sam tamo pitati ih kada da dođem to vaditi, a žena mi je rekla da mogu odmah tako da smo i to obavili odmah i treba ti još krvna grupa.
    Svi to rade tako da je tebi možda samo zaboravio reći.
    A šta da ti kažem, meni je doc.zaboravila reći da si nabavim utrogestan za tranfer tako da sam molila sestru Miru da mi doniraju 4 kom dok ne dođem do svoje doktorice!! Bio prvi put pa nisam znala da treba.
    Kada si u postupku? Jer smo mi nalaz HIV-a čekali 3 tjedna, pa i na to trebaš računati.

sara 38 to sa dužim protokolom je malo kompliciranije, bar meni. Jedva sam ovo moje polovila. Znači, kad ja završim, ti stupaš na scenu!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mare - hvala na obrazloženju, MM ima sveukupno 14.500 plivača u cijelom uzorku.Ovi 3-5 mil/mililitru su obećana zemlja za nas. Sreća je da ono malo što ima, da su pokretni i brzopokretni, vidjela sam ih na mikroskopu (duga priča) uglavnom ima ih jako malo, ali to šta ima su normalni i pokretni. Inseminacija kod nas nema smisla, statistički je nemoguće uz ovakav nalaz postići trudnoću prirodnim putem. To je sve rasprava po starom nalazu. Eh, sad, dr. Vlastelić nas je uvjerio da jedan nalaz ništa ne znači, da su ti dodaci prehrani jako važni, da ja moram biti svaršeno zdrava prije postupka i tako je došla priča o HSG-u kojeg se sada, jutros, bojim kao vraga jer sam malo previše guglala i našla svakakva iskustva..... Rijetka su iskustva "Mene nije niš bolilo"
    Čestija su iskustva "Bila sam u potpunoj anesteziji" ili "Dobila sam inekciju protiv bolova".... Nadam se da dr. ne planira AIH jer će odmah dobiti moje NE, HVALA. Ne bih se željela s tim mučiti, nikako, kad je šansa za uspjeh tako mala....
    Trenutno znam samo da mogu podnijeti samo jedan dan po jedan, današnji je dan onaj u kojem se borim za uputnice (btw i ja ću u Pulu, sva iskustva su jako dobra) a kad se sjetim da je čak za uputnice borba....
    Kako vi sa vašim ginekolozima/icama? daju uputnice OK ili je borba?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigricel super za folikule i endić... nadam se da će punkcija proći što bezbolnije!
    Magdalena zanima me kakvih si problema imala s dr i kako si se prebacila, može i na pp.
    Diabolica draga, ovaj put će mi sigurno biti lakše jer znam što me očekuje, a što se tiče sestre Mire zna ona imati i dobrih dana, samo nažalost one ponekad obavljaju i posao doktora pa dožive popi****** Mazi bušu, nadam se da se ubrzo vidimo i da će te brzo napustit mučnine
    Innu draga navijam da je u labu pravi tulum.... javi nam sutra što ima.
    Sumskovoce i ja sam tu knjigu kupila i pročitala u danu... uslijedila je terapija koja me razočarala, nalaz mm-a još i gori.... sada smo odustali od tabletica i navalili na čajeve ... pa bumo vidjeli kako će to djelovat... Ja sam inače pravi mpo šteber pa gledam radit sve kako treba, ali samtram da zapravo malo toga može pomoć, ili će uspjet ili neće. Znam curu koja je doslovono do transfera pušila i pila i ostala trudna, a ja koja sam cijelu sebe dala u to ništa.... pa sad nek mi netko kaže da to ima neke veze.
    Sara, Vojvođanka, Vita, Barby, MalaMimi, Mare, Fijolica pozz!!
    (nadam se da nisam nikog izostavila - ima nas puno)
    Posljednje uređivanje od dani82 : 19.04.2010. at 15:05

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cranky a tebi jedna veeeelika
    Posljednje uređivanje od dani82 : 19.04.2010. at 17:57

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja nisam nikad bila na inseminaciji i svejedno sam morala radit hsg,odmah prije hsg mi je dr rekao da idemo na IVF.
    sumskovoce kad ides na hsg?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

fino, fino, namjestile smo se cure po redu, tako da uvijek imamo navijati za koju od nas
    innu sretno za transfer
    tigrical laka ti punkcija sutra
    crancy drži se dalje od oštrih predmeta i ljudi (jednako reagiram na klomifen)
    barbyry pitaj sutra dr. šta ti nije jasno, nadglasaj sestre
    dani82 ..... ipak postoji šansa da se sretnemo u čekaoni - super za termin
    sara38 pa 05. mj. samo što nije......još malo pa si opet u akciji
    sumskovoce -i ja sam tu knjigu progutala u jednom dahu, odrekla se koječega, vodila rat s MM da ga natjeram da se pridržava pravila...... nikakvih poboljšanja nije bilo, jedino smo trajno smanjili kavu......bar nešto
    pozdrav svim novim curama ........ na rodinom forumu ste....to je dobar početak

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce ja nikada, ali baš nikada nisam imala problem s uputnicama. Moja gine to riješava i preko telefona, stvarno je puna razumijevanja uvijek. Ocjena 11!
    Za hsg ti nemam šta lijepo reči. Ja nisam čitala ništa jer sem pretpostavljala da boli, ali onda sam dan prije popustila, proguglala i umrla od straha, cijelu noć nisam oka sklopila. Ali to ti nije pametno i ne treba tako trtariti. Činjenica je da nas ima puno koje smo to prošle i sve smo žive. Mene desna strana nije bolila nimalo, ali ljevi jajovod mi je valjda malo uži pa sam ga osjetila.
    I najpametnije ti je tako, dan po dan jer je sve drugo prenaporno. Svaki dan bi mogla nači milion stvari za sekiranje, ali to te nikud ne vodi. Zato hrabro i pomalo.

Svim curama koje su u postupku SRETNO za šta god vam treba! (nova sam pa dok vas polovim... )
    Voljela bi da se pojavi neka nova trudnica u Rijeci, to nam svima daje snagu i nadu...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sumskovoce isprazni inbox!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Upravo je pala štoperica! Sutra je dan bez injekcija, ne mogu vjerovat...

Ajme, cure koliko nas ima! Ovo je već treći put da sam ja inicijator, ali šta ću kad vas volim vidit (a i ćakulat....) kad će kava?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Sumskovoce očito ti dr V nije dao "Milinovićev spisak" tj šta sve treba po novom zakonu od papirologije i koje nalaze treba imat. Ako hoćeš pošalji mi mail na pp pa ti ga pošaljem (imam ga skeniranog)

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky a tebi jedna veeeelika
    Draga želim ti uspješan početak

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    crancy drži se dalje od oštrih predmeta i ljudi (jednako reagiram na klomifen)
    Pokušavam ali mi baš ne uspjeva. Brižan moj dragi

Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za punkciju sutra
    Innu javi kako je protekao tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima velike puse

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme, cure koliko nas ima! Ovo je već treći put da sam ja inicijator, ali šta ću kad vas volim vidit (a i ćakulat....) kad će kava?
    Što prije to bolje

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi smo svašta u ovih 6.g pili, vitamina, minerala, čajeva...živjeli bez kave, pive, kole...Vjerujte mi njegov spermiogram je svaki put isti-još gori, samo čekam da kaže da nema niti jednog u ejakulatu! Ništa nama ne pomaže! Šmrc(
    Također sam i ja morala na HSG, tko je pitao, boli da i nije ugodno, ali se da izdržati! Trebalo bi popiti nešto za bolove i smirenje prije postupka! Ja sam se tresla kao šiba od straha! Ali što je sve to za nas! Sve ćemo preživjeti, pa i više od toga! Da mi netko od njih kaže ajde opet na HSG išla bih bez problema! Ne kužim niti ja što će mi to jer je njegov spermiogram očajan!((
    Doc i ja smo imale problema od samog početka, bahata, bezobrazna i gruba, nismo se jednostavno našle, ne osporavam njenu stručnost! Svim nama treba osoba sa više susjećanja! Prebacila sam se jedva uz suze i muku! Možda nisam imala jednostavno sreće... ili?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje vidim da ima svega svi ste u nekom poslu oko mpo a mene nema do 9 mj.........Innu super za js bit će sve super..sretno......Tigrica L nadam se da ćeš na sljedećoj kavici bit napokon debela....Diabolice kako bebica ........Crancky sretno.......Vojvođanka,Dani moja,Sara,Gizmos,BarbyRi,Sumskovoće,Mala Mimi,sve nove cure puno pusa i sreće od mene dok opet ne dođem do postupka............

Magdalena1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Innu sretno na transferu! Nek se prime rukama i nogama!
    Tigrical neka te štop manje boli punkcija i da budu lijepe js i nek se lijepo oplode i dijele
    Mislim na sve vas! Vi ste mi žene spas!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ajmo na kafee! ako ste za, javite se na "riječka kavica"!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Kaaafeeee
    Evo za nove stavljam link pa se dogovaramo tamo
    http://forum.roda.hr/threads/50866-R...14#post1599614

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Doc i ja smo imale problema od samog početka, bahata, bezobrazna i gruba, nismo se jednostavno našle, ne osporavam njenu stručnost! Svim nama treba osoba sa više susjećanja! Prebacila sam se jedva uz suze i muku! Možda nisam imala jednostavno sreće... ili?
    Pozdrav cure! Magdalena, ista je situacija i kod mene od samog početka, a sve se još pogoršalo za vrijeme boravka u bolnici kad sam bila na laparoskopiji i negdje u to vrijeme sam odlučila da mi takvi ljudi ne trebaju u životu. Moj izbor je od početka bio dr.V i za njega sam dobila preporuku, ali kad sam slala uputnicu nije ga bilo 15-tak dana, meni se nije čekalo i tako je krenula priča s doc. Odmah sam požalila! Dugo već razmišljam da se prebacim kod dr.V ili dr.V (svejedno) ali znam da ću je opet sretati i da mi neće ostati dužna (i to mi je sad već svejedno). Možeš nam malo detaljnije opisati kako je to išlo kod tebe. Da li si to dogovorila sa sestrama, doktorom ili s njom? Je li komentirala šta kasnije na folikulometrijama? Je bila bezobrazna? Može i na PP.

Šumskovoće, ja sam jedna od onih koje HSG nije bolio. Radila sam ga u Izoli, dobila neku injekciju koja me malo omamila, sve je trajalo kratko i bilo dosta bezbolno. DOšla sam u bolnicu ujutro, otpuštena iz bolnice taj dan oko 2-3, tj. doktor je rekao da mogu kući kad se budem osječala ...Meni su oba jajovoda bila prohodna i zato je sve prošlo ok. Pretpostavljam da o tome dosta ovisi...Ako si se ikada borila sa klamidijom, moguće je da imaš priraslice, ili pak ukoliko imaš endometriozu (a ne znaš da ju imaš) koja se isto zna proširit na jajovode i ostavit traga. Ako je sve ok, tj.ako priraslica nema, vjerujem da neće ni boliti previše...Ja se ne bi uopče dvoumila da li da ga napravim ili ne neovisno o tome da li ćeš raditi inseminacije. Ponekad je i kod nas sve ok ali nikad ne znaš u kojem grmu leži zec, a ako ne napraviš tu pretragu samo češ se pitati...Spermiogram varira svaka tri mjeseca i uvijek se može popraviti, a sa prohodnim jajovodima kućna radinost ipak ima više smisla...

Innu, tebi želim sreću u ovom postupku i da kreneš putem diabolice, da nas malo digneš...Tigrical, setno na punkciji, ti nas zasad razveseli lijepim jajnim stanicama! BarbiRI, da ti se sve posloži i da sa folikulometrije dođeš sretna i zadovoljna! Svi ostali, sretno i vama! (Stvarno puno novih, ko bi to sve pohvatao...)

Kika83, ako nas slučajno čitaš, samo da ti ! Nadam se da je sve ok i da nam se uskoro vračaš!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky, Magdalena, Dani, Tigrical, Gizmos i Innu hvala na savjetima. Odlučila sam da idem na HSG bez pogovora i natezanja, ako boli neka boli. Jednom sam preživjela kiretažu na ibuprofenima, pa ću isto tako izdržati i HSG.
    Skoro sam zaboravila da mi je dr. Vlast dao da bilježim bazalnu temperaturu
    prije jedno godinu dana sam se mučila sa fertility friend-om i ustanovila si ovulaciju(eh da, i LH trakice su pomogle) i sjećam se kako je MM pizdio da ga digitalni termometar probudi svako jutro....E sad će bit dejavu
    Bila jučer po uputnice i sve se odvijalo suprotno mojim očekivanjima
    Moja gin je odmah uzela briseve, dala mi uputnice za sve što je bilo navedeno i rekla mi da ako išta drugo zatrebam, neka se slobodno obratim. Dr. opće prakse je za pretrage MM-a isto sve napisala i još mi se sestra ispričala što sam dugo čekala
    E sad jedno pitanje za moje Istrijanke : MM može ići kod urologa u dom zdravlja u Poreč ili mora baš u Pulu? Isto me zanima za hormone, samo Pula ili može i Dom zdravlja Poreč?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam ti već napisala da će ti dr.D dati sve što ti je potrebno ako te nalaze traže specijalisti, ali kad mi je trebalo bilo što za Maribor-nula bodova! A da ne govorim o imunologiji i slično. Meni je uputnice za TORCH, ANA, ALA i LAC dao doktor opće prakse kao i hormone jer mi je ona rekla da na njih imamo pravo samo jednom godišnje...Da ne duljim, sve što je tražila docentica ona mi je dala, sve što sam tražila sama-nije mi dala, a posljednja stvar koja mi se zamjerila je bila neposredno prije odlaska u Maribor kada sam je tražila koagulogram i krvnu sliku (zbog nekih problema). Dala mi je crnu uputnicu pa sam osim koagulograma morala platiti i krvnu sliku (da ne govorim da sam zaposlena, da imam zdravstveno i dopunsko). Ili pak izjave "Pa smatra se da klamidija ne uzrukuje neplodnost!" a bilo je i još sličnih...

Što se tiče urologa, ovaj što radi u bolnici je čisti privatnika i kod njega se sve plača...Mi smo se jednom naručili, ali kad nam je rekao cjene smo pali na guzicu. Za neke osnovne pretrage (bez briseva) je tražio oko 500,00 kn a nakon toga su trebali i brisevi i još nešto što uopće nije potrebno. Na kraju smo se naručili u Pulu u bolnicu i čekali dva mjeseca. Nakon tog pregleda nismo bili ništa pametniji. Briseve je MM napravio na ZZJZ u Puli sa uputnicom doktora opće prakse. Da se sada vračam unatrag preskočila bi definitivno ovaj dio sa urologom (posebno ako brisevi budu uredni)

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

drage moje, niš od toga ovaj put, 2js, rađen icsi, nisu se oplodile!
    ajmo dalje........
    pozdrav!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Innu tako mi je žao. Drži se. Pusa.

Stranica 6 od 43 PrviPrvi ... 4567816 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke