tirgical, cranky, dani82, innu hvala na dobrodošlici i na savjetima! Inaće u 2mj. mi je endometrij bio ok kod transfera, ali smo mi 15.2.bili u Mariboru kod Vlaisavljevića i rekla sam mu da smo u postupku i da uzimam klomifen, a on je prokomentirao da je to tragedija jer postoji puno bolja stimulacija za tako mlade žene (zahvalila sam na komplimentu) ali ga nisa pitala šta bi on savjetovao... Zato sam mislila ako postoji šta bolje, ali nije važno, idemo još ovaj put sa klomifenom, a u 10 ionako idemo put Maribora
sumskovoce ja i MM pročitali knjigu i pili sve te hrpetine vitamina i minerala i sad je prošlo 3 mj od kad smo prestali to piti i nalaz od MM je KATASTROFA!! Gori nego što je ikada bio tako da je moje mišljenje da smo samo bacili hrpu love (cca 2000kn/mj) koja će nam trebati za Mb. A k tome smo još i pogoršali nalaz s čime se još nemogu pomiriti.
innu tvoje 2js su sad sigurno šestostanične i jedva čekaju da ih vrate svojoj mamici!!
I ne sjećam se ko je pitao za HSSG, ali ja ga radila u Rijeci jer je tako doc.htjela. Bolilo me, pretraga nije nimalo bezbolna, a kasnije se ispostavilo da ga uopće nisam trebala raditi jer je nalaz od MM tako loš da nam neće nikako raditi inseminacije jer smo za ICSI i ništa drugo! Ali i to je prošlost, sad samo razmišljam o postupku koji nas čeka u 5.mj i nadam sejednom malom biću kao i sve vi uostalom.

I ja moram pohvaliti sestre, doduše Samiru. Kad sam zvala u 3.mj da javim da je beta nikakva 3tjedna nakon transfera,a stvari nisu došle i kad sam rekla da smo na redu tek u 7mjesecu rekla je da zovem za dva dana i iskopala mi termin sada! Ništa je nisam pitala, sama je to napravila tako da stvarno svaka pohvala toj njihovoj želji da nam se pomogne. A sestra Mira!!! napokon je postala dobra!!