-
Mare - hvala na obrazloženju, MM ima sveukupno 14.500 plivača u cijelom uzorku.Ovi 3-5 mil/mililitru su obećana zemlja za nas. Sreća je da ono malo što ima, da su pokretni i brzopokretni, vidjela sam ih na mikroskopu (duga priča) uglavnom ima ih jako malo, ali to šta ima su normalni i pokretni. Inseminacija kod nas nema smisla, statistički je nemoguće uz ovakav nalaz postići trudnoću prirodnim putem. To je sve rasprava po starom nalazu. Eh, sad, dr. Vlastelić nas je uvjerio da jedan nalaz ništa ne znači, da su ti dodaci prehrani jako važni, da ja moram biti svaršeno zdrava prije postupka i tako je došla priča o HSG-u kojeg se sada, jutros, bojim kao vraga jer sam malo previše guglala i našla svakakva iskustva..... Rijetka su iskustva "Mene nije niš bolilo"
Čestija su iskustva "Bila sam u potpunoj anesteziji" ili "Dobila sam inekciju protiv bolova".... Nadam se da dr. ne planira AIH jer će odmah dobiti moje NE, HVALA. Ne bih se željela s tim mučiti, nikako, kad je šansa za uspjeh tako mala....
Trenutno znam samo da mogu podnijeti samo jedan dan po jedan, današnji je dan onaj u kojem se borim za uputnice (btw i ja ću u Pulu, sva iskustva su jako dobra) a kad se sjetim da je čak za uputnice borba....
Kako vi sa vašim ginekolozima/icama? daju uputnice OK ili je borba?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma