Doc i ja smo imale problema od samog početka, bahata, bezobrazna i gruba, nismo se jednostavno našle, ne osporavam njenu stručnost! Svim nama treba osoba sa više susjećanja! Prebacila sam se jedva uz suze i muku! Možda nisam imala jednostavno sreće... ili?
Pozdrav cure! Magdalena, ista je situacija i kod mene od samog početka, a sve se još pogoršalo za vrijeme boravka u bolnici kad sam bila na laparoskopiji i negdje u to vrijeme sam odlučila da mi takvi ljudi ne trebaju u životu. Moj izbor je od početka bio dr.V i za njega sam dobila preporuku, ali kad sam slala uputnicu nije ga bilo 15-tak dana, meni se nije čekalo i tako je krenula priča s doc. Odmah sam požalila! Dugo već razmišljam da se prebacim kod dr.V ili dr.V (svejedno) ali znam da ću je opet sretati i da mi neće ostati dužna (i to mi je sad već svejedno). Možeš nam malo detaljnije opisati kako je to išlo kod tebe. Da li si to dogovorila sa sestrama, doktorom ili s njom? Je li komentirala šta kasnije na folikulometrijama? Je bila bezobrazna? Može i na PP.

Šumskovoće, ja sam jedna od onih koje HSG nije bolio. Radila sam ga u Izoli, dobila neku injekciju koja me malo omamila, sve je trajalo kratko i bilo dosta bezbolno. DOšla sam u bolnicu ujutro, otpuštena iz bolnice taj dan oko 2-3, tj. doktor je rekao da mogu kući kad se budem osječala ...Meni su oba jajovoda bila prohodna i zato je sve prošlo ok. Pretpostavljam da o tome dosta ovisi...Ako si se ikada borila sa klamidijom, moguće je da imaš priraslice, ili pak ukoliko imaš endometriozu (a ne znaš da ju imaš) koja se isto zna proširit na jajovode i ostavit traga. Ako je sve ok, tj.ako priraslica nema, vjerujem da neće ni boliti previše...Ja se ne bi uopče dvoumila da li da ga napravim ili ne neovisno o tome da li ćeš raditi inseminacije. Ponekad je i kod nas sve ok ali nikad ne znaš u kojem grmu leži zec, a ako ne napraviš tu pretragu samo češ se pitati...Spermiogram varira svaka tri mjeseca i uvijek se može popraviti, a sa prohodnim jajovodima kućna radinost ipak ima više smisla...

Innu, tebi želim sreću u ovom postupku i da kreneš putem diabolice, da nas malo digneš...Tigrical, setno na punkciji, ti nas zasad razveseli lijepim jajnim stanicama! BarbiRI, da ti se sve posloži i da sa folikulometrije dođeš sretna i zadovoljna! Svi ostali, sretno i vama! (Stvarno puno novih, ko bi to sve pohvatao...)

Kika83, ako nas slučajno čitaš, samo da ti ! Nadam se da je sve ok i da nam se uskoro vračaš!