Ja sam ti već napisala da će ti dr.D dati sve što ti je potrebno ako te nalaze traže specijalisti, ali kad mi je trebalo bilo što za Maribor-nula bodova! A da ne govorim o imunologiji i slično. Meni je uputnice za TORCH, ANA, ALA i LAC dao doktor opće prakse kao i hormone jer mi je ona rekla da na njih imamo pravo samo jednom godišnje...Da ne duljim, sve što je tražila docentica ona mi je dala, sve što sam tražila sama-nije mi dala, a posljednja stvar koja mi se zamjerila je bila neposredno prije odlaska u Maribor kada sam je tražila koagulogram i krvnu sliku (zbog nekih problema). Dala mi je crnu uputnicu pa sam osim koagulograma morala platiti i krvnu sliku (da ne govorim da sam zaposlena, da imam zdravstveno i dopunsko). Ili pak izjave "Pa smatra se da klamidija ne uzrukuje neplodnost!" a bilo je i još sličnih...

Što se tiče urologa, ovaj što radi u bolnici je čisti privatnika i kod njega se sve plača...Mi smo se jednom naručili, ali kad nam je rekao cjene smo pali na guzicu. Za neke osnovne pretrage (bez briseva) je tražio oko 500,00 kn a nakon toga su trebali i brisevi i još nešto što uopće nije potrebno. Na kraju smo se naručili u Pulu u bolnicu i čekali dva mjeseca. Nakon tog pregleda nismo bili ništa pametniji. Briseve je MM napravio na ZZJZ u Puli sa uputnicom doktora opće prakse. Da se sada vračam unatrag preskočila bi definitivno ovaj dio sa urologom (posebno ako brisevi budu uredni)