Innudrži se! Ne znam što reči...
Innujako mi je žao
....
GIZMOS ti baš imaš nekog ginekologa, za poželjeti neprijatelju!Ja stvarno nisam imala problema s mojom, čak me savjetovala da uopće neidemo ovdje nego da idemo odmah u Maribor ili Ljubljanu.
Obzirom da sie se prebacila kod dr.V, jeli ti ikada bio bed da ćeš doći na punkciju, a njega nema nego ti ona radi punkciju jer je dežurna?!
Ja sam kod nje, a punkciju mi je radio Vlašić jer je bila nedjelja... Meni je to frka, a iskreno bila sam razmišljala da se prebacim.
bila jutros na humanoj,koja spica cekala 2h i nesto za folikulometriju,dodjem na red onda vlastelic morao u salu...prosli put na desnom jajniku imala veliki folikul,na lijevom manje,danas nema na desnom pukao je..sutra rade sekundarni IVF ili odmrzavanje moram plivace(ako uopce ima koji jos) donjet ujutro i za 2 dana zvat lab.nadam se za vikend da bi mogao biti transfer.endometrij mi je danas 1.0cm. pitam ga kad bi mi mogle stvari jel da cu se raspuknut.kaze svaki cas...nis ne kuzim dobit ih a transfer?
innu zao mi je,drz se!
Posljednje uređivanje od barbyRI : 20.04.2010. at 13:54
Ovo je stvarno tragikomicno! I vise nego ocito koliko je milinovicevski, da ne kazem crkveni, pristup lijecenju neplodnosti uzeo maha!
Kada sam ja nakon godinu dana pokusavanja (prije se nisam ni usudila ici kod doktora zbog nemogucnosti zaceca, jer sam znala da kao neplodnost racuna tek ako u godini dana nezasticenih spolnih odnosa ne dodje do trudnoce) konacno dosla kod dr. V., onako poslusna, informirana, disciplinirana i sa grafovima bazalnih temperatura za 6 zadnjih ciklusa!, on ne samo da ih nije ni pogledao, nego je rekao da se time uopce ne opterecujem... A sada, po svemu sudeci, bez par ciklusa (nadam se uistinu samo par!) biljezenja BT izgleda da se vise nece moci ici niti na ciljane odnose! Pa, ako racunamo min. 1 godinu prije nego sto uopce dodjes kod doktora specijalista, 3-6 mjeseci biljezenja BT, par mjeseci sakupljanja nalaza, par ciklusa ciljanih, par ciklusa AIH, nema sanse da se na red za IVF dodje prije nego sto prodju najmanje 2 godine...
innu zao mi je sto je tvoj prvi ICSI tako zavrsio...
barbyRI malo je cudno to sto pises o ovom tvom ciklusu, ali valjda je ipak sve pod kontrolom i dr. zna sta radi. Menstruacija ti ipak mislim da ne bi smjela (ne)doci prije nego tek kroz 10-ak dana, jer u protivnom transfer stvarno nebi imao smisla. Neka se samo tvoje JS uspjesno odmrznu i oplode pa da nam budes prva Rijecka trudnica iz takvog postupka!
Drage moje, koje ste zainteresirane za bedževe Neplodnost boli i I ja želim zagrliti svoje dijete, možete se javiti meni na pp ili na temu Riječka kavica, pa ćemo se dogovorit za vam ih donesem na kavu.
Ja sam pisala o primarnoj ginekologici u zadnjoj poruci, a na KBC-u se nisam još prebacila kod dr.V ili dr.V ali imam namjeru uskoro, a vjerujem da će biti poslje svega, jer dr.N.S.S. neće "šutjeti", ona će makar nešto prokomentirati (naravno ništa pozitivno) kao i za odlazak u Mb
Milinovićev zakon je tragikomedija totalna....mislim da mi je dr. V dao da bilježim bazalnu čisto da me nečim zaokupi...rekla sam mu za fertility friend i krivulje i sve mu je jasno, malo se smješka i priča dalje.
Iskreno, ne pada mi na pamet se bavit ni ciljanim odnosima, ni inseminacijama. Želim u HR napraviti što više nalaza, sve ako budem mogla, i otić kod Reša da nam napravi bebu. To su čisto mjere štednje, a i ne plaćam
uzalud dobrovoljno i dopunsko zdravstveno osiguranje, da bi mi dr. rekli da mi ne daju uputnice. Tako što se njih tiče, mi se spremamo za KBC Ri, a što se mene tiče, spremamo se za Ljubljanu. Ako našim bolnicama i
doktorima i ministru naš novac smrdi, ne žele ga, ne žele nam pomoći, već samo otežati i onako složenu životnu situaciju, neka. Sovencima će sigurno biti drago kad im se obratimo za pomoć i potrošimo euriće kod njih.
meni je isto to cudno trebam svaki cas dobit a transfer slijedi...jos sam ga dva puta pitala i ponovila kaze da...jos malo pa ce bit 2mj da ih nisam imala od kad sam iza transfera u 2.mj procurila,ko atomska bomba sam...ja mu danas kazem doktore ako uskoro ne procurim puknut cu, osjecam se koda sam u 9.mj trudnoce .on se poceo smijat..![]()
innu stvarno mi je žao...danas i jučer mi je prestrašno mučno i samo zbog tebe sam se prikačila na forum da vidim kakva je situacija....ne gubi nadu...glavu gore, tebe tvoja bebica sigurno negdje čeka!
Barby navijam za tebe! Jel ti bolje? Nije ni meni jasno transfer i menstruacija ?Ali doktor vidi ultrazvučno kakav je endometrij i valjda zna!
barbyRI ti si nam svima misterijMa vidjet ćeš da ćeš ti bit 1. riječka T iz odmrznutih js
Upravo tako, nama je trebalo godinu i pol od prvog posjeta ginekologu (vezano uz neplodnost) do prvog AIH-a, a evo kroz koji dan idem na treći, a za IVF sam zapisana tek u 9. mjesecu.
Moram priznat da je moje nekadašnje neznanje, neupućenost i "vjera" u dr produžilo proces za bar 6 mjeseciPreporodila sam se od kad sam na forumima
Sad barem znam šta hoću i brže dođem do toga.
Svima vam šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure rijeci vam se pozlatile!!!!!
nego imam jedan problemcic.sutra moram posudicu sa plivacima odnejt na humanu,rekla mi mira da u 8h ne ranije ali kako moj muz mora najkasnije krenut na posao u 6 i 30,znaci tada mora "obavit" to..a znam da to u roku sat vremena moram donjet dolje,a ako u 8h odnesem to ce vec bit sat i pol.jos ako ne predam odmah budem morala cekat koju minuticu pred vratima....oce to smetat da toliko prodje?strah me,ionako su mu katastrofa plivaci.cula sam da moraju biti na tolplom,nas tjelesnoj temp,jel ok da nosim u vrecici?
Innu draga baš mi je žao nadam se da će slijedeći biti uspješan......kissssssss
Innu žao mi je
barbyRi navijam za tebe, neka tvoje j.s. uspješno odmrznu i naprave tulum u labu
Šumskovoce slažem se s tobom, kod nas obavi sve što možeš od pretraga i u Sloveniju. Tako smo i mi napravili kad smo se pripremali za Maribor, samo neka tvoj odlazak u Slo bude uspješniji.
barbyRI već ti je tigrical sve rekla.
Ja ti to obično držim rukom pod jaknom![]()
ne moze nikako u tome i je stvar slobodan dan nije mogao uzet pitao je odmah ujutro kad sam ja izasla iz bolnice,pitao da zakasni pol sata isto mu njurgali... jedina solucija je to...uvijek se tako morasm s njim natezat kad ima glupi posao i glupe nedokazane sefove.tako da se uviejk moram snalazit sama.radi na ugovor i cim spomenu slobodni dan,bolovanje,godisnji prijete im otkazom....ma strasno,samo se uvijek nasekiram dobro.nikad ne moze kao drugi muzevi normalno smenom na humanu,na transfer itd....znaci moram u đepu nosit,sta drugo...
ne moze sa posla nikako izostat,odmah sam mu javila jutros da pita slobodan dan ili da mu uzmu od godisnjeg ili da ce kasnit mslo ns posao ali ga sefovi odmah napali,ima glupe nedokazane sefove...tako da je jedina solucija to da doma obavi i ja nosim.uvijek se radi toga moramo natezat i ja se svaki put dobro nasekirat,morams ve sama obavljat jel on radi glupog posla ne moze.na ugovoru je i cim spomenu slobodan dan,bolovanje prijete im otkazom..znaci nece bit dobro u vrecici,morat cu u đepu...
a da li oni meni mogu radit ICSI iao su odmrznute?
steka forum nesto,prekinulo mi prvi post i mislim nije poslalo kad sad vidim da je...molim mode da pobrisu ako smeta...tnx
cranky morat cu i ja tako sta drugo..a vidim puno cura na humanoj izvade iz vrecice ili torbe
Barby ajde ti fino ujutro plivače pod mišku pa pravac humana i bit će ICSI tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pusti ti te koje nose u torbi ili vrećici, ja "djecu" nosim kod srcana toplom.
dobra si cranky,bas si me nasmijala sad
tnx cure,odoh u krpe sutra je big day![]()
Barby sam si negdje u humanoj, pa znaj da ti šaljem od srca puno dobrih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i neka se sve ori u labu od tvog uspješnog ICSI-ja!
Cranky pre jaka sibaš sam se nasmijala...... ja sam uzorak nosila zataknut u remen od hlača, tamo gdje bi htjela da djeca dospiju, u bušu
![]()
Tigrical kad ćeš u Ljubljanu? ako je jučer bila štoperica, da li to znači da si sutra tamo? Šta te sad čeka slijedeće? Kako se držiš?
Aurora i Cranky tnx na opaskama oko tajminga za postupak kod nas...mislim da bih poludila kad bi morala čekat još godinu i sitno da bih došla na red za zahvat. Ako i moram čekat, onda ću čekat tamo gdje je uspjeh postupaka velik, tj Maribor, a ne kod nas gdje vladaju crkveni zakoni.
Često se zapitam da li je sebično to što pod svaku cijenu želim na ICSI odmah i što prije, pa se onda sjetim svih suza koje sam kroz zadnje dvije godine prolila, svake vještice koja je bila tragedija, sjetim se poznanica koje su bebu poželjele kad i ja, a ta djeca već sama hodaju i kažem si, NE, NISAM SEBIČNA! Ja samo želim biti mama i svatko tko kaže "strpi se", "pričekaj" i "ima vremena" ne razumije bit želje za majčinstvom, ne razumije moj osjećaj da sam nepotpuna na ovome svijetu, da skoro pa osjećam malenu ručicu koja me dira, glasić koji me zove mama, malenog anđela kojeg još nema pored mene, a želim ga više od ičega na svijetu. Oni kojima se ne žuri da mi imamo našu djecu su sebični; oni koji nam drže prodike što smo ustrajne u tome, što se informiramo i konzultiramo jedna s drugom, oni su sebični. I odlučila sam, ne želim slušati nikoga tko mi ne želi pomoći, tko me ne razmije i nema namjeru pomoći mi ostvariti moju najveću želju - biti mama. Iako u životu nisam takva, sad odlučujem da postajem oportunist koji gleda samo svoj cilj i ne preže ni pred čime kako bi ispunio svoj san, otpuštam sve ideale i vjeru u doktore i bolničke procedure, vjerujem samo sebi i vama suborkama koje ste u istoj poziciji. Vjerujem da ćemo se izboriti za našu djecu!
Sumskovoce, Tigrical nam je upravo na punkciji u SLO.
Za našu Tigrical puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tnx Sara![]()
Evo me. Imamo 9 jajnih stanica. U subotu je transfer, držite fige da bude tulum u labu.
Puse svima i hvala vam!
[/QUOTE]Često se zapitam da li je sebično to što pod svaku cijenu želim na ICSI odmah i što prije, pa se onda sjetim svih suza koje sam kroz zadnje dvije godine prolila, svake vještice koja je bila tragedija, sjetim se poznanica koje su bebu poželjele kad i ja, a ta djeca već sama hodaju i kažem si, NE, NISAM SEBIČNA! Ja samo želim biti mama i svatko tko kaže "strpi se", "pričekaj" i "ima vremena" ne razumije bit želje za majčinstvom, ne razumije moj osjećaj da sam nepotpuna na ovome svijetu, da skoro pa osjećam malenu ručicu koja me dira, glasić koji me zove mama, malenog anđela kojeg još nema pored mene, a želim ga više od ičega na svijetu. Oni kojima se ne žuri da mi imamo našu djecu su sebični; oni koji nam drže prodike što smo ustrajne u tome, što se informiramo i konzultiramo jedna s drugom, oni su sebični. I odlučila sam, ne želim slušati nikoga tko mi ne želi pomoći, tko me ne razmije i nema namjeru pomoći mi ostvariti moju najveću želju - biti mama. Iako u životu nisam takva, sad odlučujem da postajem oportunist koji gleda samo svoj cilj i ne preže ni pred čime kako bi ispunio svoj san, otpuštam sve ideale i vjeru u doktore i bolničke procedure, vjerujem samo sebi i vama suborkama koje ste u istoj poziciji. Vjerujem da ćemo se izboriti za našu djecu![/QUOTE]
Joj sumskovoce jesi me rasplakala sada!!! Sjedim na poslu, a suze teku.
Ovim što si napisala opisala si sve nas koje se svaki mjesec iznova nadamo da ćemo uspijeti!!
Sjetim se sebe kad smo dobili prvi nalaz sperm. Jednostavno šok i nevjerica. Mi smo ga radili nakon 6 mjeseci truda, nismo čekali godinu dana i sjećam se kako su nam tupili da moramo još 6mj se truditi, a mi nalaz oat...
Prvo sam noćima plakala, a onda smo nazvali Rijeku i nakon konzultacija, isti dan sam zvala Maribor i dogovorila kod njih.
Nisam željela ni sekunde gubiti vrijeme jer mi je svaki dan koji proživim bez toliko željenog djeteta jedan dan života manje koji ću provesti sa njim.
I ni pod koju cijenu ne slušam kretenske savjete da se opustimo pa ćemo uspijeti ili da možda nismo pogodili tajming ili neznam kakve gluposti koje mi samo crpe snagu i troše energiju.
Pomirila sam se sa činjenicom da je mpo jedini načina da dobijem dijete sa čovjekom kojeg volim i grabim prema cilju rukama i nogama i nedam nikome da me u tom nastojanju pokoleba ili mi proba reći da možda griješimo.
Lako je iz pozicije sa vlastitim djetetom koje ti sjedi u krilu reći da nije potrebno žuriti i da treba svaki dan iskoristiti dok djeca ne dođu, ali dala bi im samo jedan dan ovog čekanja, želje i muke pa neka onda govore.
Ali oni neznaju i zato stvarno iz sveg srca, HVALA VAM SVIMA KOJE STE OVDJE I SVAKODNEVNO DJELITE BRIGE, TUGE I RADOSTI.
![]()
eto i ja sam se rasplakala, što od istine gore napisane, što od MUKE
daklem, dobila sam stvari danas i bila kod dr. vlastelića na ultz, sa njima je danas bila i jedna mlada cura (na praksi valjda), prvo mi je dr. rekao da nemaju više decapeptilazatim je dugo gledao moj karton i na kraju mi je rekao da se odem skinuti za ultz.......ja gore na stolici i molim boga da je sve ok a on priča onoj curi vidiš tu je jajnik, tu je mjehur, tekućine više nema - biti će da je to bilo od žutog tijela - MOLIM ???? došlo mi je da ga ritnem s nogom - toliko me je preplašio a sad mrtav hladan govori da je tekućina u daglasu bila od ovulacije - i onda šlag na tortu - dođite mi sa sljedećom m jer vam sad nemam dat inekcije?????? malo sutra, ne predajem se ja na prvu - sad ne radim i sad želim ući u postupak, za mjesec dana ko živ ko mrtav (nadam se bar sezonskome poslu) - pitala sam ga da li mogu na klomifen + gonal pa se složio, startam od petka
e sad, s obzirom na moje godine (vidi potpis) kolike su mi šanse da imam kvalitetne js s ovom stimulacijom???
Diabolica, trudnice naša, nisi li ti imala ovakvu stimulaciju?
cure dajte mi nekav savjet, jer sam luda i bijesna, popodne moram po uputnicu za klomifenski postupak - ili da sve pošaljem u honduras i odem na jesen u Ljubljanu (to sam i onako planirala)
tigrical jupiiii za tvojih 9 js......
Mare157 ja sam plakala dok sam pisala, zbuksana iza golemog komp. ekranaZajendo smo jače, tu leži naša snaga, kad sam loše samo dođem na forum i sve krene na bolje
Uspjet ćemo i to brzo, sve ćemo uspjeti!
Tigrical pa to će bit prava žurka u labu!!! 9 js je superiška!!!!!! Rekle smo ti mi da termin u RI u 9. mjesecu tebi neće trebati
Barbi javni se kad se vratiš...baš me zanima kako si uspjela sve to organizirati
Cure moje i mene ste rasplakale. Svima šaljem jedan veliki virtualni zagrljaj
Tigrical super za j.s., ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu i uspješan transfer
evo mene...
odnesla slavne plivace rano jutros tamo,bila sam vec prije 7 i pol iako mi je mira rekla da tek u 8h dodjem.predala,preuzela posudicu mira,nadam se da je stavila na pravo mjesto,jel je jos bilo tamo jedno 3 posudice...
rekla das u petak zovem lab,samo ne znam koji broj je ono,zabor sam od 2.mj kad sam zvala,,,,
moze mi tko reci ako zna? Ako bude sve ok nadam se da bi za vikend mogao biti transfer..
Vojvođanka i ja kad sam jucer bila je bila neka studentica ii sta vec,isto joj pokazivao na ekran moje organcice...vidite doslo je do ovulacije sad,bile su cistice,folikul na desnom je puknuo,ima prisutnost zutog tijela itd....ona je samo sutila,sva zbunjeno gledala...
Šumskovoce stvarno dirljiva prica...
tigrical sretno i nek bude dobar tulum u labu...skupa cemo navijat
pozdrav svim ostalim curicama!!!!!!!
Nema depresije (kažem ja kad sam napokon bez klomića) Mene niste rasplakale, ne dam se
Bila ja jutros na utz i kaže dr da ih ima dosta (7dc), ponovo u petak.
Tigrical 9 komada~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu ~~~~~~~
Joj Vojvođankanemoj ništa slat u honduras. Nego fino u postupak, nikad se ne zna. Baš mi je žao i muka je i meni od cijele te situacije
Ne mogu vjerovat da nema lijekova.....
Okidoki javi kako je prošlo na punkciji, koliko ih ima?
Barby jesi imala crnu jaknu bez rukava jutros? Nisam bila sigurna da li si to ti.... pa se nisam htjela javljat, sorry, ujutro ne funkcioniram baš najbolje....
Cure, ljubim vas!
barbyRI broj od laba ti je 658-253