Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    ne moze sa posla nikako izostat,odmah sam mu javila jutros da pita slobodan dan ili da mu uzmu od godisnjeg ili da ce kasnit mslo ns posao ali ga sefovi odmah napali,ima glupe nedokazane sefove...tako da je jedina solucija to da doma obavi i ja nosim.uvijek se radi toga moramo natezat i ja se svaki put dobro nasekirat,morams ve sama obavljat jel on radi glupog posla ne moze.na ugovoru je i cim spomenu slobodan dan,bolovanje prijete im otkazom..znaci nece bit dobro u vrecici,morat cu u đepu...
    a da li oni meni mogu radit ICSI iao su odmrznute?
    sretno sutra barby!!! mislim da sa odmrznutim js rade isključivo ICSI, bar je nama tako rekla docentica, i nama su radili ICSI.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Igolina1 prvotno napisa Vidi poruku
    sretno sutra barby!!! mislim da sa odmrznutim js rade isključivo ICSI, bar je nama tako rekla docentica, i nama su radili ICSI.
    Značili to da su vama odmrzavali js?? Kako je to prošlo?

Barby sretno danas!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

[QUOTE=dani82;1600670]Značili to da su vama odmrzavali js?? Kako je to prošlo?

prošlo je ovako: odmrznuli sve skupa 6 js, 3 preživjele, od te 3 se samo 1 uspjela oploditi ali se prestala dijeliti pa nije bilo transfera...
    bila sam na klomifenu da se pogura ovulacija jer je meni dosta kasno uvijek, poslije štoperice i pucanja dva folikula koja sam imala, su odmrzavali js
    ostalo nam još 4 smrznute pa idemo ponovo u svibnju na kriotransfer.
    čula sam da su baš danas u ri imali dva kriotransfera, znači da su se odmrznute js uspjele oploditi i da je bio transfer.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Igolina1;1601434]
    Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Značili to da su vama odmrzavali js?? Kako je to prošlo?

prošlo je ovako: odmrznuli sve skupa 6 js, 3 preživjele, od te 3 se samo 1 uspjela oploditi ali se prestala dijeliti pa nije bilo transfera...
    bila sam na klomifenu da se pogura ovulacija jer je meni dosta kasno uvijek, poslije štoperice i pucanja dva folikula koja sam imala, su odmrzavali js
    ostalo nam još 4 smrznute pa idemo ponovo u svibnju na kriotransfer.
    čula sam da su baš danas u ri imali dva kriotransfera, znači da su se odmrznute js uspjele oploditi i da je bio transfer.
    Igolina1 i ja sam uzimala klomifen,ovulacija mi dosla,jucer mi rekao dr,ali ja nisam nikakvu stopericu dobila....
    znaci od 6js,3 su prezivile,a ja imam 3,sta ce onda kod mene biti?

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

barby znaš i sama ako si malo pratila cure na forumu da se iz nemogućih situacija ponekad dešava trudnoća, pa nemoj gubiti nadu i dodatno se stresirati. ako su tvoje js bile kvalitetne vjerujem da će se bez problema odmrznuti i nadam se oploditi!!! moje js se nisu ni svježe baš "proslavile", od 3 je tada samo jedna doguuurala do morule i to 5. dan...tako da ti ja nisam mjerilo za ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •