eto i ja sam se rasplakala, što od istine gore napisane, što od MUKE
daklem, dobila sam stvari danas i bila kod dr. vlastelića na ultz, sa njima je danas bila i jedna mlada cura (na praksi valjda), prvo mi je dr. rekao da nemaju više decapeptila zatim je dugo gledao moj karton i na kraju mi je rekao da se odem skinuti za ultz.......ja gore na stolici i molim boga da je sve ok a on priča onoj curi vidiš tu je jajnik, tu je mjehur, tekućine više nema - biti će da je to bilo od žutog tijela - MOLIM ???? došlo mi je da ga ritnem s nogom - toliko me je preplašio a sad mrtav hladan govori da je tekućina u daglasu bila od ovulacije - i onda šlag na tortu - dođite mi sa sljedećom m jer vam sad nemam dat inekcije?????? malo sutra, ne predajem se ja na prvu - sad ne radim i sad želim ući u postupak, za mjesec dana ko živ ko mrtav (nadam se bar sezonskome poslu) - pitala sam ga da li mogu na klomifen + gonal pa se složio, startam od petka
e sad, s obzirom na moje godine (vidi potpis) kolike su mi šanse da imam kvalitetne js s ovom stimulacijom???
Diabolica, trudnice naša, nisi li ti imala ovakvu stimulaciju?
cure dajte mi nekav savjet, jer sam luda i bijesna, popodne moram po uputnicu za klomifenski postupak - ili da sve pošaljem u honduras i odem na jesen u Ljubljanu (to sam i onako planirala)
tigrical jupiiii za tvojih 9 js......