Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Magdalena1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Počinjem oko dvadesetog sljedećeg mjeseca, kratki protkol,Decapeptil i Menopur pikanje! Jedva čekam! Loše regiram na hormone, histerična sam i neubrojiva! Moj muž bi sad rekao, a koja je razlika od inače?
    Koji je tebi protokol? Jel si na programu isto u 5 mj?
    Magdalena, početkom 05. mj se moram javiti dr. V oko dogovora. Znam samo da ću imati dugi protokol i krećem zadnje dane u 05. mj. Decapeptil i Menopur ili Gonal.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Igolina, upravo čitam kako je na kraju ispalo, a šta reći...ne gubi nadu!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

loks pa ti se vratila iz wellneeeeeesa!!!

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    Igolina, upravo čitam kako je na kraju ispalo, a šta reći...ne gubi nadu!
    ma dobroi bilo pa prošlo, idemo dalje...

giga avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Pozdrav suborke

01.05. krećem u dugi protokol. Ljekove ću dobivati jer imam pravo bez obzira na godine , a i prijašnji postupci se brišu tako da imam još 6 pokušaja preko HZZO. Bili smo kod psihologice Kuljanić i mogu samo pohvaliti. Dugo traje razgovor ali se isplati barem meni je OK. Koliko sam bila upoznata iz priča, čak sam govorila pa šta meni treba neki psiholog nakon toliko godina i toliko postupaka, ali taj razgovor se samo u par riječi svodi na oplodnju a sve ostalo je iz života i jedan jako interesantan test. Svi koji idete nečete se razočarati, ja sam oduševljena.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj giga prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav suborke

01.05. krećem u dugi protokol. Ljekove ću dobivati jer imam pravo bez obzira na godine , a i prijašnji postupci se brišu tako da imam još 6 pokušaja preko HZZO. Bili smo kod psihologice Kuljanić i mogu samo pohvaliti. Dugo traje razgovor ali se isplati barem meni je OK. Koliko sam bila upoznata iz priča, čak sam govorila pa šta meni treba neki psiholog nakon toliko godina i toliko postupaka, ali taj razgovor se samo u par riječi svodi na oplodnju a sve ostalo je iz života i jedan jako interesantan test. Svi koji idete nečete se razočarati, ja sam oduševljena.
    Drago mi je da ste riješili taj dio s lijekovima i godinama, naravno da imaš pravo!
    Što se tiče psihološkog savjetovanja, kako to misliš...par riječi se svodi na oplodnju???? Interesantan test????? Draga, nemoj me krivo shvatit, ali čime si bila oduševljena, time što te testira da li si podobna biti majka??!!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Za sutra Cranky želim velike folikule na utz, BarbyRI da biologica javi radosne vijesti, Vojvođanka za uspješan start.
    Giga generacijo, već sam mislila da sam najstarija na KBC RI.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •