Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
cure da vam samo javim,zurim sa dragim kod dr...
tek sad ih dobila,nisu se javljali.
2 nisu uspjeli odmrznut,jednu jesu i da je kao bila kavalitetna ali se jutros stala razvijat...glas mi tako podrhtavao da sam jedva rekla doviđenja biologici.uzas,bas se bjedno osjecam iako sam sumnjala da nece bit nis od toga.zvala samiru moram u ponedjeljak doc na razgovor kod vlastelica...to bi bilo to...
pusa,zurim sad,javim se popodne...
Jako dobro mi je poznat taj osjecaj, jer isto sam prozivljavala kada smo saznali da nece nista biti od naseg FETa.

Iako se tada radilo o odmrzavanja embrija, a ne jajnih stanica, koje je daleko uspjesnije od ovog drugog, znala sam da su u Rijeci tek bili poceli s time i bojala sam se da zbog neiskustva taj postupak nece biti uspjesan.

Sada kada iz vlastitog iskustva znam koliko nade se polaze u kriotransfer, bez obzira na svijest o njegovoj uspjesnosti i koliko boli kada do njega ne dodje, ne mogu u miru da gledam kako nas jedan Milinovic i njegovo Zakon o medicinskoj oplodnji unistava uvjeravajuci nas da je ogranicenje oplodnje na samo 3 jajne stanice i zamrzavanje preostalih jajnih stanica dobro rijesenje. To je katastrofalna odredba zakona i to se mora promijeniti!