tigrical sretno sutra!!!!!!!! da ti ovaj sedmi put bude i zadnji!
tigrical sretno sutra!!!!!!!! da ti ovaj sedmi put bude i zadnji!
Hvala vam, drage moje, prava ste podrška!
diabolica čim dođem doma napisat ću situaciju na forumu (ako mi MM dozvoli, on je prva dva dana sav prestrašen i ne dozvoljava mi puno kretanja) ili ću ti poslati SMS
barbyRI kad sve zbrojim ovo je 10-ti postupak!!!!
Puse svima!
okidoki,barbyri, žao mi je
tigrical, ma sve znaš~~~~~
cranky, dobro si ti to izreagirala, da 6, super!!!
sara38, možda, ali samo možda se vidimo u 6mj!
dani82, sve si riješila, pa makar i samoinicijativno, sad bar mirna krećeš!!
vojvođanka
giga, šta bi mi da sve imamo isto mišljenje, umrle od dosade, ovako se malo prodiskutiramo i dobro nam je!
sumskovoće, sedimentaciju moraš mjerit, da ne bi bilo kakve upale, ja isto imam neredovite cikluse, pa sam si otprilike izračunala, i ništa ti to ne mijenja nalaz!
diabolica, čekaj nas, stižemo i mi ubrzo.....
ajme, koliko vas ima, svima vam želim svu sreću!!!!!![]()
Evo me i baš sam žalosna. Od 9 js, 8 je bilo zrelih, a samo 2 su se oplodile, obje su mi vraćene. Sad ono grozno čekanje...
Pusa svima!
Tigricalnemoj biti tužna. Mrvice su u tebi i samo što se nisu ČVRSTO primile. Vidjet ćeš ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje hvala vam svima na vibricama. Da 6 ih raste, ali tako mi je i prije bilo pa su onda 2 bile kao zrele za pucanje (to nitko ne zna šta je na kraju bilo, jer se uzv nakon aih-a ne radi). Ma nek opet budu 2 zrele ja zadovoljna, vidjet ću sutra.
Joooj ne znam više kome treba za šta zato vam svima skupa vibram do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tigrical.. ne budi žalosna imaš dvije...
Cranky neka bude treća sreća!
Innu misliš da bi mogle se vidjet u 06 mj??