-
dan cure!
evo i mene...jedva ziva...zivcana,gladna,zedna,...
bila od 8h na u ludoj kuci iliti ga humanoj do 12 i pol cekam cekam ja, javila se da sam tamo cim sam dosla kaze cekajte cekam ja,dodje 10h vidim ja nekoliko zena koje su iza mene dosle idu unutra ispred mene odem ja unutra pitat da me nisu mozda zaboravile.svasta tamo moguce,kaze sestra marija nismo ne kad dr bude mogao primit ce vas,ok vratim se ja sjest kad za jedno pol sata vlastelic ode kroz hodnik van,tamo prema liftui pocnu radit vlasic,docentica,si odlaze novi dolaze ja jos tamo,izadje sestra marija kaze mi strpite se jos malo primit ce vas cim se vrati,kad podne i nesto dodje kaze ona ma nema ga jos otisao je sa nekom zenom van...krasno.... i prozove oko podne i pol ona mene ja sva happy dosao je valjda sa neke druge strane kad ona meni nazalost nece vas dr primit mozete doma,i dodjite iza 3.5.sad sam ga zvala rekao je da se izvinjava al da je zauzet da nek ses trpim do tada.a ja objasnjavam da od 2.mj od mog transfera nemam stvari da cu doslovce puknut da sam nedavo i klomifene uzimala od njih napuhnuta jos vise i da sam morala sa njim poricat sta cu dalje ocu li ikako procurit, a prije 2tj mi je rekao vec svaki cas cete procurit...niti sam se za to dogovorila niti za sljedeci termin a i on sam mi je rekao da ako ne uspije ovo sa zamrznutima da mu se odmah javim,jedna zena je bila danas tamo isto ga cekala od prvog postupka ostala trudna blizanceki medjutim jedan odmah plod odumro drugi neki dan i imala kiretazu prosli tj i odmah ju zapisao za 7.mj sad ova jedna druga se nadoveze kaze kako to,mene je u 1.mj ove god za 9.mj tek upisao...mislim si sad kad cu ja onda doci,ocu li uopce ove god? danas mi je bio uzasan dan idem pod tus i odmorit jel sav sva u klincu...
pozdrav svima!
Posljednje uređivanje od barbyRI : 26.04.2010. at 15:31
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma