-
Napokon da se javim malo od doma, kad mogu sve postove polako pročitati....a vi cure pišite polako ubuduće,, ja sporo čitam 
Za početak mala opaska o PMS-u i pitanjce- dakle od subote sam totalno neuračunljiva, PMS trese do ludila...samoj sebi se čudim, pa me zanima, da li je na klomifenima i gonalima a) malo bolje; B) isto ili c) još gore? Jer ako se gore od ovog može morat će mi muž + bliža rodbina emigirirati u neke sigurnije krajeve...a onu M sam željno očekivala zbog HSG-a.....
cure krenimo redom:
Fijolica solidariziram za kile, i ja po svojoj procjeni imam cca 10 viška, šta će bit nakon postupaka....god knows
Magdalena pa i ti si nam kandidat ovaj mjesec! Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi, želim ti da uspiješ da bi popravila statistike i malčice oslobodila mjesta na jesen
Sara šta ne vičeš da startaš! Eto malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi
Tigrical i Cranky mazite mrvice, neka se lijepo udomaće!! Šaljem vam puno
:
Aurora jesi li ikad gledala japanske crtiće kad liku padne ogroman kamen na glavu i iz oka (a često puta i nosa) izađe ogromna suza (ili smrkljić) Eto tako sam ja izgledala kad sam vidjela statistiku Ma dajte cure, sve koje čitate ovaj forum, koje ste uspjele u Rijeci, molim vas, napišite nam post, samo kratko - JA SAM USPJELA U RI (tad i tad)..... Nama će to puno značit!
Mravak BOK, dobrodošla!!!!! Nas dvije imamo sličnu situaciju, samo mi nije jasno kako si preživjela 2 godine radit nalaze za IVF? Onaj današnji osjećaj kad me sestra htjela odgodit za slijedeći mjesec me totalno ošamario iako je trajao 5 sekundi, dok nisam smislila plan B. Možeš li mi napisati šta si sve prošla u te dvije godine? Koje pretrage, da li AIH....može i na PP
I na kraju, mali savjet za sve koji su (kao i ja) na samom početku: - kad se naručujete i/ili pitate nekog za nešto probajte sve taktike, sve argumente, zamolite, pitajte za pomoć, recite da vam je jako važno, da vas čeka postupak, da vam je to vrijeme ciklusa - bilo koja ljubazna riječ bi mogla pomoći. Naše bolnice jesu pretrpane ali u njima ipak rade ljudi sa pravim osjećajima, koji bi vam htjeli pomoći, ako ih lijepo pitate i pogodite žicu. Kad sam tek startala, čitala sam forum i bojala se svega - da nikad neću doć na red, da će mi svi vikati i/ili omalovažavati moj problem, da me neće razumijeti itd... Sad mi je puno lakše jer masa ljudi solidarizira samnom, jer ako se potrudiš možda nešto i iskombiniraš, jer imam vas iskusne da me prosvjetlite. Lijepo je kad nas ima puno, zajendo smo jače
ja vas sve suborke
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma