Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Napokon da se javim malo od doma, kad mogu sve postove polako pročitati....a vi cure pišite polako ubuduće,, ja sporo čitam
    Za početak mala opaska o PMS-u i pitanjce- dakle od subote sam totalno neuračunljiva, PMS trese do ludila...samoj sebi se čudim, pa me zanima, da li je na klomifenima i gonalima a) malo bolje; B) isto ili c) još gore? Jer ako se gore od ovog može morat će mi muž + bliža rodbina emigirirati u neke sigurnije krajeve...a onu M sam željno očekivala zbog HSG-a.....

cure krenimo redom:
    Fijolica solidariziram za kile, i ja po svojoj procjeni imam cca 10 viška, šta će bit nakon postupaka....god knows
    Magdalena pa i ti si nam kandidat ovaj mjesec! Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi, želim ti da uspiješ da bi popravila statistike i malčice oslobodila mjesta na jesen
    Sara šta ne vičeš da startaš! Eto malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i tebi
    Tigrical i Cranky mazite mrvice, neka se lijepo udomaće!! Šaljem vam puno :
    Aurora jesi li ikad gledala japanske crtiće kad liku padne ogroman kamen na glavu i iz oka (a često puta i nosa) izađe ogromna suza (ili smrkljić) Eto tako sam ja izgledala kad sam vidjela statistiku Ma dajte cure, sve koje čitate ovaj forum, koje ste uspjele u Rijeci, molim vas, napišite nam post, samo kratko - JA SAM USPJELA U RI (tad i tad)..... Nama će to puno značit!
    Mravak BOK, dobrodošla!!!!! Nas dvije imamo sličnu situaciju, samo mi nije jasno kako si preživjela 2 godine radit nalaze za IVF? Onaj današnji osjećaj kad me sestra htjela odgodit za slijedeći mjesec me totalno ošamario iako je trajao 5 sekundi, dok nisam smislila plan B. Možeš li mi napisati šta si sve prošla u te dvije godine? Koje pretrage, da li AIH....može i na PP

I na kraju, mali savjet za sve koji su (kao i ja) na samom početku: - kad se naručujete i/ili pitate nekog za nešto probajte sve taktike, sve argumente, zamolite, pitajte za pomoć, recite da vam je jako važno, da vas čeka postupak, da vam je to vrijeme ciklusa - bilo koja ljubazna riječ bi mogla pomoći. Naše bolnice jesu pretrpane ali u njima ipak rade ljudi sa pravim osjećajima, koji bi vam htjeli pomoći, ako ih lijepo pitate i pogodite žicu. Kad sam tek startala, čitala sam forum i bojala se svega - da nikad neću doć na red, da će mi svi vikati i/ili omalovažavati moj problem, da me neće razumijeti itd... Sad mi je puno lakše jer masa ljudi solidarizira samnom, jer ako se potrudiš možda nešto i iskombiniraš, jer imam vas iskusne da me prosvjetlite. Lijepo je kad nas ima puno, zajendo smo jače ja vas sve suborke

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Imamo. Od 15 ICSI postupaka 2 trudnoce i 1 biokemijska. Medjutim, tu svakako treba imati na umu da je skoro polovica postupaka bila Klomifenskih ili tzv. polustimuliranih (Klomifen+Gonal).
    Ovo je

mravak dobrodošla. Hoćeš nam se pridružit na kavici?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

kako napisati PP?? privatna poruka zar ne??
    uglavnom.... Doktori su nas zavlačili sa svih strana.. i tako se odužilo... mislili smo da će urolog popravit spermiogram ali ništa od toga ... pio je neke tablete iz Austrije Proviro i P.....(400e koštale za 3mj)... uglavnom spermiogram je poslije bio još gori... ona sam se pokušavala naručiti na HSG.... pa su me par puta odbili::: da bi mi nakon nekoliko mj. rekli da se prvo JA moram naručiti na razgovor kod dr.V.(do tada sam odlazila sa MM poslije Spermiograma da mu pokažemo.i tada nam je rekao za HSG)... pa sam se naručila i donjela spermiogram MM da bi mi opet rekao da se trebam naruiti na HSG... ovaj put sam dobila nalaz napismeno... i onda sam se s tim nalazom pokušavala naručiti ... ali uvjek je sve bilo zauzeto... ii tek se nakon god. naručila na HSG(u 10/09) ... nalaz je OK... i onda je rekao da bi on sačekao još jedan nalaz spermiograma i tako došao 1mj. i vidio nalaz još goreg spermiograma i rekao da se tu nema šta više čekati već da treba radit IVF/ET ... i tako nas zapisali na neki papirić za 6mj....i dao nam Milinovićev papir za pretrage i rekao nam da napravio pretrage u 3mj.... to smo i napravili u 2mj.... i rekao nam je kada nalazi budu gotovi da ih dođemo pokazat... i tako ih mi došli pokazat u 3mj....a oni nas otjerali jer zašto smo dolazili ranije kada smo naručeni u 6mj??? ne kužim ih kažu da donesemo nalaze pa nas otjeraju jer kažu da nismo naručeni... onda sam se naručila početkom 4mj. na razgovor i dobila uputnicu za hormone... koje sam obavila.. čekam nalaz...
    Sada se ja pitam da li će mi nalazi biti stari za IVF u 6mj.??.... mislim na briseve???? od 2 mj. su...

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    kako napisati PP?? privatna poruka zar ne??
    uglavnom.... Doktori su nas zavlačili sa svih strana.. i tako se odužilo... mislili smo da će urolog popravit spermiogram ali ništa od toga ... pio je neke tablete iz Austrije Proviro i P.....(400e koštale za 3mj)... uglavnom spermiogram je poslije bio još gori... ona sam se pokušavala naručiti na HSG.... pa su me par puta odbili::: da bi mi nakon nekoliko mj. rekli da se prvo JA moram naručiti na razgovor kod dr.V.(do tada sam odlazila sa MM poslije Spermiograma da mu pokažemo.i tada nam je rekao za HSG)... pa sam se naručila i donjela spermiogram MM da bi mi opet rekao da se trebam naruiti na HSG... ovaj put sam dobila nalaz napismeno... i onda sam se s tim nalazom pokušavala naručiti ... ali uvjek je sve bilo zauzeto... ii tek se nakon god. naručila na HSG(u 10/09) ... nalaz je OK... i onda je rekao da bi on sačekao još jedan nalaz spermiograma i tako došao 1mj. i vidio nalaz još goreg spermiograma i rekao da se tu nema šta više čekati već da treba radit IVF/ET ... i tako nas zapisali na neki papirić za 6mj....i dao nam Milinovićev papir za pretrage i rekao nam da napravio pretrage u 3mj.... to smo i napravili u 2mj.... i rekao nam je kada nalazi budu gotovi da ih dođemo pokazat... i tako ih mi došli pokazat u 3mj....a oni nas otjerali jer zašto smo dolazili ranije kada smo naručeni u 6mj??? ne kužim ih kažu da donesemo nalaze pa nas otjeraju jer kažu da nismo naručeni... onda sam se naručila početkom 4mj. na razgovor i dobila uputnicu za hormone... koje sam obavila.. čekam nalaz...
    Sada se ja pitam da li će mi nalazi biti stari za IVF u 6mj.??.... mislim na briseve???? od 2 mj. su...
    mravak, srce ne sekiraj se, sve smo mi prošle nešto slično......za popiz.... imaš osjećaj da te neko povlači za nos!!!!
    samo gledajte u svoj cilj ispred sebe i nemojte odustati

briseve će ti prihvatiti (moji su od 12/2009 a sad sam u postupku) i obavezno se javi početkom sl. tjedna kod dr. na dogovor za terapiju sa svim nalazima, jer bi trebala startati s menstruacijom 05/2010

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •