-
Sada sam pročitala sve unazad, vi se cure raspišete navaćer da je to strašno. Nemogu vas poloviti
mravak i mrkvica 84 - pozdrav cure, dobrodošle, što manje ostale ovdje i kao što je rekla sumskovoce, šta god treba, pitajte, ima nažalost cura sa puno iskustva da vam pomognu.
Statistika je koma!!! Ja to nemogu vjerovati da od 9/09 do dana današnjeg imamo samo 2T?!?! Pa to je strašno. Neznam ko je rekao da treba puno pozitive i vibre da to malo popravimo.
Ja bila jučer na hitnoj ponovo. Bila sam u šparugama prije 11 dana i zakačio mi se krpelj na glavi. Sada, 9 dana od kad sam ga izvadila izletile mi neke kvrge na glavi, 38 temperatura, umor, vrtoglavica, svašta. Uglavnom s hitne me poslali na zarazno i infektologica mi je dala sumamed. Kaže da mi to može utjecati na postupak, ali da je najvažnije da sam ja zdrava.
Slažem se sa ženom. Moram vaditi krv, dala mi je 8pretraga.Treći dan sam doma, jučer počela sa sumamedom i sad ću vidjeti da li mi pomaže.
Pouka priče: čuvajte se krpelja i ne vjerujte da vam netreba ništa nakon što vam ga izvade. Da su mi odmah na hitnoj prije 9 dana dali antibiotik svega ovog nebi ni bilo, ali nema veze. Šta je tu je. Idemo dalje u nove bitke.
Posljednje uređivanje od mare157 : 28.04.2010. at 12:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma