Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
kako napisati PP?? privatna poruka zar ne??
uglavnom.... Doktori su nas zavlačili sa svih strana.. i tako se odužilo... mislili smo da će urolog popravit spermiogram ali ništa od toga ... pio je neke tablete iz Austrije Proviro i P.....(400e koštale za 3mj)... uglavnom spermiogram je poslije bio još gori... ona sam se pokušavala naručiti na HSG.... pa su me par puta odbili::: da bi mi nakon nekoliko mj. rekli da se prvo JA moram naručiti na razgovor kod dr.V.(do tada sam odlazila sa MM poslije Spermiograma da mu pokažemo.i tada nam je rekao za HSG)... pa sam se naručila i donjela spermiogram MM da bi mi opet rekao da se trebam naruiti na HSG... ovaj put sam dobila nalaz napismeno... i onda sam se s tim nalazom pokušavala naručiti ... ali uvjek je sve bilo zauzeto... ii tek se nakon god. naručila na HSG(u 10/09) ... nalaz je OK... i onda je rekao da bi on sačekao još jedan nalaz spermiograma i tako došao 1mj. i vidio nalaz još goreg spermiograma i rekao da se tu nema šta više čekati već da treba radit IVF/ET ... i tako nas zapisali na neki papirić za 6mj....i dao nam Milinovićev papir za pretrage i rekao nam da napravio pretrage u 3mj.... to smo i napravili u 2mj.... i rekao nam je kada nalazi budu gotovi da ih dođemo pokazat... i tako ih mi došli pokazat u 3mj....a oni nas otjerali jer zašto smo dolazili ranije kada smo naručeni u 6mj??? ne kužim ih kažu da donesemo nalaze pa nas otjeraju jer kažu da nismo naručeni... onda sam se naručila početkom 4mj. na razgovor i dobila uputnicu za hormone... koje sam obavila.. čekam nalaz...
Sada se ja pitam da li će mi nalazi biti stari za IVF u 6mj.??.... mislim na briseve???? od 2 mj. su...
mravak, srce ne sekiraj se, sve smo mi prošle nešto slično......za popiz.... imaš osjećaj da te neko povlači za nos!!!!
samo gledajte u svoj cilj ispred sebe i nemojte odustati

briseve će ti prihvatiti (moji su od 12/2009 a sad sam u postupku) i obavezno se javi početkom sl. tjedna kod dr. na dogovor za terapiju sa svim nalazima, jer bi trebala startati s menstruacijom 05/2010