Neznam uopće kojim slovima bi ovo mogla potpisati!!! Upravo tako!
Barby znaš ti šta je 20 minuta?!?! Koliko je to vremena?! Pa to se kaže jednostavno dužna sam vas upozoriti na povečan rizik od bla bla bla radi toga i toga i vi odlučite da li ste na to spremni. Onda mi kažemo da jesmo i idemo dalje, a ne da nastavi piliti po tome narednih 19 minuta!!!
Pročitaj si letak od rode i malo proguglaj pa će ti biti jasnije.
Taj njen govor odnosno zastrašivanje je kod mene i mm dovelo do toga da je on rekao da to ne dolazi u obzir i da on bira biti bez djece, a ja sam lila suze sat i po vremena do doma.
Sutra sam mu objasnila da mu je priroda iliti nemar njegovih roditelja njemu dao da nema djece i da on nema šta tu puno birati, a da sam ja rođena da budem majka i da imam snage sve to proći da bi rodila naše djete, moje i njegovo, a ako on to ne želi, da nema problema. Ja ću prelomiti i potražiti sreću drugdje. Danas čekamo drugi postupak i ne razmišljamo o njezinom zastrašivanju. Neznam kako bi to drukčije nazvala. Ova tema je za mene gotova,a ako te šta mući, pitaj na pp. Prostudirala sam te njene jeb... činjenice!!
mravak meni su priznali briseve iz 9.mjeseca za postupak u 2.ove godine. Traže da nebudu stariji od 3.mj, ali mislim da te neće poslati da radiš nove. Ionako će ti stalno nešto prtljati dole, nema potrebe da ti još nakaleme da ideš ponovo ih raditi. Meni stvarno nije doc.radila nikakav problem oko toga. Pitaj ga prije. A na ovo slanje amo-tamo ću ti reći da navućeš smješak na lice i šta god ti kažu, ti sa smješkom po svome, pitaj 5 puta istu stvar ako treba. Nedaj da te traumiraju, sve je ovo samo po sebi stresno. Samoi naprijed!