[QUOTE=Vojvođanka;1607413]darkica vidim da su ti cure već odgovorile za prolaktin ali da ti dam svoj primjer, pred svoje vjenčanje sam radila sve hormonalne nalaze i prolaktin mi je bio preko 750, e sad kako sam imala obaveza preko glave u tom periodu odlučila sam poslušati dr. gin. i za 3 mjeseca sam ponovila nalaz i bio je OK cc 350, provjeravala sam ga još 2 puta za svaki slučaj i uvjek je bio OK
eto, a ti razmisli da li si pod kakvim posebnim stresom bila u zadnje vrijeme ....... stres je vrag
pravnik u KBC-u radi od 10-11 samo ponedjeljkom - tako je bilo u 12/2009 - ali uz prethodnu najavu kod sestre Mire

Hvala, VojvođankoStres!? Pa zar nije sam MM spermiogram dovoljan da uzrokuje stres? Iako nas je taj nalaz vise neugodno iznenadio nego sokirao..ipak su kansije uslijedila citanja o tome problemu i svemu vezanom uz to...pa mislim da je najveci dio svega proizasao iz toga sta nas ceka, a ni sami tocno ne znamo sto je to...
Sta se pravnika tice, to cu ipak privatno, jer da njegovih 5 minuta, ja moram uzeti slobodan cijeli dan...a to ipak mogu rijesiti drugacije...
Jos jednom, hvala ti