Jucer sam vas zagnjavila svojim hormonima...ali ipak mi je bilo lakse nakon vase dijagnoze (koja je brza od doktorske)...ali, onda sam bacila oko na MM hormone...kod njega je prolaktin isto visok, ali on me toliko ne zabrinjava koliko ova druga dva sta mu izlaze iz granica.Rijec je o FSH koji mu je 42.7 (a usporednica je 0.7-11.1) i LH koji mu je 8.9 (a usporednica je 0.8-7.6). Ne znam sta to znaci, ali MM je bio kod endokrinologinje u KBC-u, koja mu je dala jos krvnih pretraga, a kakve su, znat ce tek kada opet ode k njoj, gdje je i narucen za 10.5. Do tada...total ignorance...
Dobre vibre svima![]()

)...ali, onda sam bacila oko na MM hormone...kod njega je prolaktin isto visok, ali on me toliko ne zabrinjava koliko ova druga dva sta mu izlaze iz granica.Rijec je o FSH koji mu je 42.7 (a usporednica je 0.7-11.1) i LH koji mu je 8.9 (a usporednica je 0.8-7.6). Ne znam sta to znaci, ali MM je bio kod endokrinologinje u KBC-u, koja mu je dala jos krvnih pretraga, a kakve su, znat ce tek kada opet ode k njoj, gdje je i narucen za 10.5. Do tada...total ignorance...

pa se nadamo da ćete imati razumijevanja