-
L-rgigin i L-carnitin imate u svakoj apoteci-provjereno. Nama je pomogla sljedeća kominacija: selen, cink, folna, vitamin c, bioastin x 4 , ali nažalost uz njegov spermiogram je problem i kod mene pa nam u dijagnozi stoji: "ženska neplodnost povezana s muškim čimbenikom". Baš smo se našli
! Nama je prva trudnoča upalila iz prve (ali je došla neplanski i nažalost završila kiretažom jer se plod prestao razvijati). Sada već brojimo četiri godine od toga pa se nekad zapitam da li su naše dijagnoze nastupile poslje toga ili je to vrijeme jednostavno bilo "high life" kada su ljubav, spontanost i bezbrižnost prštili sa svih strana, nismo živjeli zajedno, nismo imali briga...(i bio je to prvi put da smo imali nezaštićeni odnos). Eto ti ironije
! A sada već muku mučimo 48 dugih mjeseci pa ništa (i noge gore, i noge dole, i promjeni sobu, i promjeni krevet, i promjeni poziciju, i promjeni okoliš, i prati "lunu", i prati plodne dane, pa narukvica za plodnost, pa bacanje novčića za sreču, pa apstinencija zbog umora, pa svaki dan, pa nekad, pa nikad...svašta nešto smo isprobali). Pa kad ti netko kaže:"Najlakše je dijete napraviti!" dođe mi da vrisnem...
I samo još jedan komentar vezan za našu najdražu dr. Jednoj je curi vikala jer je u trudnoči otišla privatno po drugo mišljenje i njena reakcija je bila: "Ja sam ti napravila dijete, nemaš ti šta tražiti drugo mišljenje!" Ova njena izjava mi je daleko "najbolja" i nikako je ne mogu izbiti iz glave...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma