Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj sara38 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro svima želim.
    Najprije se želim javiti našoj BarbyRI i riješiti je misterije tko je ta cura iz čekaonice koja joj se javila. Pa eto Barby ponovit ću ti kao i jučer da se lijepo opustiš, miruješ i vidjet ćeš, beta će narasti do petka.
    Mare i Dani82 želim vam uspješan start.
    Tigricel i Cranky izdržite još malo, bit će sve ok.
    Vojvođanko čuvaj svoju mrvu i idući tjedan želim te sresti u KBC sa velikom betom.
    A samo usput želim reći da bih trebala početi i ja ovaj vikend sa kombinacijom klomifen i gonal.
    Velika pusa svim curama!
    a tako znaci ti si ta....nikad ti nebi dala toliko god,sad vidim u potpisu koje si godiste...znaci pocinjes sa postupkom ovaj mj,bas mi je drago.zelim ti puno srece!
    jesi jucer jos dugo cekala?ono je bila luda kuca....

mene danas cijeli dan svako toliko probada u trbuhu,ne znam sta bi to znacilo...a sigurno ce doc sad bas kad ne bi trebala,kad nije do sad ni ne mora...is,is,is!!!! jucer mi je vlastelic rekao da ako dobijem do petka bolove odmah da se javim u bolnicu...zasto je to rekao ne znam,ali sve mislim mozda misli da nije vanmaternicna ili sl ali me nije htjeo strasit unaprijed...jos bi mi samo to trebalo...
    joj ko ce docekat taj petak,sad mi nece nikako doci..a jos cekat oept cijelo jutro da bude beta gotova pa opet na humanu javit se...opet sam cijeli dan tamo...bila sam jutros po uputnicu kod moje ginek za betu vadit,cekala samo 2h...

tigrical i ti u petak ides vadit betu jelda?ajde pa cemo skupa grist noktice....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 04.05.2010. at 18:33

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •