sta se tice tog muskog mozga,da se i ja nadovezem,nisu svi isti na srecu ali vecina ih je...ja mog stvarno stedim,znam da je sa poslom u klincu da je jako tesko mu dobit slobodni dan ili samo sat,dva izostat sa posla i sve uvijek sama obavljam,uvijek sam sama ko pas na humanoj ili ode frendica s menom ajde bar to da mi krati vrijeme i onda kad mora jednom na toliko spermiogram obavit to su mirakuli,pa kako cu znas da ne mogu izostat ,sta opet trebam pa nedavno sam itd....ja poludim,uvijek se pokacimo...ili kad mora krv vadit ili kad smo kod urologa morali,sve se to ujutro obavlja ali one je ne dokazan,on misli da ce za njega specijalno radit predvecer kad on moze...a sta bi mi zene rekle ,strpljive smo,sate provodimo cekajuci po bolnici,kad dodjemo na red uvijek sirenje,kopkanje,...uzas...a ovaj moj mi jos rekao da ako bude morao vadit opet kad briseve da on ne ide da ga je tako bolilo da je sve zvijezde vidio,a meni je kao ugodno...a da ne spominjem hsg,punkciju,raznorazne preglede moj spontani i kiretazu...ma treba ih dobro nalemat...bas su cudni i sebicni...ponavljam opet nisu svi hvala bogu ali vecina koliko vidim..