-
Loks draga moja MM me izludio uopće za dat uzorak od doma!!!! Lab nam je jako jako blizu, tako da moj gospodin suprug nije nikad probao dat uzorak u WC-u. Za sutrašnji s-gram će ić dat uzorak kod kuma doma (opet komocija i intimna atmosfera) i žali se i na to, makar manje, ali se ipak žali. Taj bris, urolog mu je rekao da će i on morat dati bris, bez obzira na to što su kod mene ti brisevi savršeni. Nisam mu se trudila objasnit šta je to i kako se brisevi uzimaju jer pi pop.... i odustao od toga. Dakle šaljem ga u neznanju, pa nek bude kako mora biti.
A njihova predodžba o tome šta sve mi trebamo proći je relativna, ponekad ga vidim da suosjeća samnom i guta te vitamine ne bi li me poštedio hormona, pikanja, transfera i sl. ali svejedno nije u njegovim rukama.... ne može utjecati na to. Priroda je tako htjela, ma šta ja znam šta je ona htjela i da li je išta prirodno na ovom svijetu, meni je prirodna želja za bebačem, prirodno mi je da ga volim onakav kakav je (mane + vrline) i nije mi teško sve ovo prolaziti, danas nije. Strpljen - spašen
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma