-
Dani82 Slažem se da menefregizam u pitanjima koja nas se tiču je idiotski i neodgovoran. Za državu, Adam Smith se okreće u grobu od kad je Jaca uvela harač i povećala PDV u doba najveće svjetske krize. To je upravo ono što teoretičari ekonomije ističu da se nesmije napraviti u vrijeme krize. Pa ako tako postupaju s ekonomijom, koja ruku na srce nije neka velika filozofija već znanost koja postoji stoljećima, onda možeš misliti kako se ponašaju po pitanju MPO-a. Banana republic, nema boljeg opisa.
Vojvođanka imala sam i ja sličnu debatu s mužem, rekao da neka nađem dobrovoljnog davatelja jer je njemu teško ić dat svoj "doprinos". Rekla sam mu da MPO dolazi u obzir samo za njegovu djecu, a za sve ostale donore, primam samo na dobar stari način, preko -------- (moram biti dobra, već sam danas jednu opomenu zaradila)....
Magdalena i to sa medicinskom u minjaku sam prošla, stavila sam mu American pie (mislim 2) u kojem med. sestra radi Stiffleru "Mužnju prostate" i rekla mu da ako mu se to čini OK, da to može dobiti. Naravno, tehnika je analna, pa je ubrzo odustao od medicinske pomoći
I tako dok mi čekamo da dođe veliki dan ponavljanja s-grama, mi se razigrali i skoro izazvali juriš...pa štedi plivače mužu moj, sutra će bit postrojavanje, a ti vojnike uludo trošiš! Koji smo mi luđaci! Trebala bih mu s-gram svakih tjedan dana najaviti, bio bi motiviran za kućnu radinost u nadi da izbjegne dati svoj doprinos.
I ja se osjećam kao da je moja pipica javno dobro u koje su svi zainteresirani zaviriti. U zadnja 2 mjeseca vidjelo je 2 ginekologa sa sestrama i 2 ginekologice (morala sam potražiti malo više mišljenja, mislila sam da će netko od njih imat šta novog za reć) tako da je i meni lakše raširit noge nego otvorit usta zubaru.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma