Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
vidjet cu u ponedjeljak s njim ako mi on moze vodit trudnocu bar prvo vrijeme ali opet mislim da nemam sta radit dolje na humanoj posto sam sad prirodno zatrudnila.ne znam....vjerojatno ce me spedit....a opet ako budem morala kod moje ginek vodit ostatak trudnoce ona ce se durit onda sta nisam od pocetka,a nebi bas htjela da me popreko gleda.samo ona ima tajđena gadni obicaj svako malo na utz me stavit.
Mali Mimi znam da radi privatno u crikvenici vlastelic odlazila sam ja kod njega vec,samo ja cu morat vjerojatno radi moje stitinjace,spontanog i svega ostalog cesce na preglede a to si nazalost sada necu moc priustit.necu nis unaprijed planirat vidjet cu kako ce se sve odvijat pa onda dalje razmisljat....
Vidjet ćeš da će te spičit odmah sa humane jer ja kad sam odradila prvi UZV kod Vlašića i u kojem je potvrđena srčana akcija, kao i uvjek "ljubazna" sestra Mira je rekla da više ne pripadam na Humanu i da sam sad trudnica nek se odlučim kod koga ću vodit trudnoću...to mi je tak bilo bezobzirno od nje...kao da ih se više ne tičem....sretna je bila da me se riješila...jedino je Samira došla i lijepo mi čestitala i čestitala je Vlašiću na uspjehu....onda mi je on sam rekao da ako hoću vodit trudnoću kod njega da ću morat dolazit na polikliniku (što sam odmah odbila jer zna se koliko se na poliklinici čeka a i uvjeti su "super" ) pa sam mu rekla da ću ipak ostat kod svoje ginekologice...al svejedno opet se pokazala ona Vlašićeva poznata ljudska crta...rekao mi je da svejedno dođem nekad kod njega na UZV i da ako budem imala bilo kakvih nedoumica i pitanja samo neka slobodno dođem...čovjek je za 10!