-
ja sam jucer prvi put bila kod vlasica(ono sta sam bila prije kiretaze to ne racunam malo je bio odrijesit ali dobro mozda mu je takav dan bio) i bas je drag lijepo objasni cak vise prica nego vlastelic,on je malo skrtiji na rijecima iako ga nebi mjenjala za nis...
znam da ce me odkantat tebe su koja si MPO ostala trudna a ne mene ovako..ma ne sekiram se,ima i drugih ginek...nego sam nekako naucena na vlastelica vodi me sve jos od prvog spontanog pa do sad...a sta se tice samire do sad je bila ok,ali mi se malo zamjerila ovih zadnjih dva puta,ponedj. kad sma vadila betu i kad sam morala doc opet pokazat rezultat kako mi je vlastelic rekao ja se javim da sam stigla i imam nalaz da cu pricekat vani a ona jel vam rekao da dodjete u guzvi je opet,kao ono iz vica dolazim, cekala sam samo 7h onaj dan tamo.i kaze mi kakva je beta,ja kazem pozitivna je ali mala,ona uzme papir onako zakoluta ocima i kaze sjedite pokazat cu dr.i jucer kad sam donjela nalaz opet kaze kakva je,ja odg 162 uduplala se je,a ona nije to veliko bas...mislim si krasno bas me ono ubijes u pojam...steglo mi se u grlu ono samo tako...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma