Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

barbyRI jako mi je zao sto prolazis kroz takvo grozno iskustvo.

Kako je doktor uopce vidio da se radi o vanmaternicnoj? Da li je to trudnoca u jajovodu? Jer beta je cinimi se bila jos dosta mala da bi se sta vidjelo na UZ... Ali sreca u nesreci je da se ipak to brzo dijagnosticiralo pa bi i oporavak trebao biti laksi. Barem onaj fizicki... Neka sve samo dobro i sto prije prodje...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyri, baš mi je žao, drži se, uz tebe smo sve!
    cranky, šta da ti kažem, nadala sam se da će ishod ipak biti drukčiji!
    dani, evo ti malo~~~~ za tulum, i neka sve prođe u najboljem redu!!!!
    sara38, i tebi malo~~~za uspješan start i još bolji finiš!!!!!
    vojvođanka,vita22,tigrical,sali,magdalena,mare,lo ks,mrkvica,sumskovoće,
    cure moje drage, sve vas lijepo pozdravljam i želim vam svu sreću!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI jako mi je zao sto prolazis kroz takvo grozno iskustvo.

Kako je doktor uopce vidio da se radi o vanmaternicnoj? Da li je to trudnoca u jajovodu? Jer beta je cinimi se bila jos dosta mala da bi se sta vidjelo na UZ... Ali sreca u nesreci je da se ipak to brzo dijagnosticiralo pa bi i oporavak trebao biti laksi. Barem onaj fizicki... Neka sve samo dobro i sto prije prodje...
    stvarno ne znam sta je najbolje popodne kad sma bila po uputnicu kod svoje ginek pita ona mene a sta vam je zasto morate u bolnicu?,ja gledam ono...vlastelic je napisao to nesto brzo ni rijeci nisam razumijela...kaze da uopce ne pise vanmaternicna nego da se plod ne vidi nigdje da je kao sakriven...a meni je rekao lijepo se razvilo i sve to skupa trudnoca je tu ali ne gdje treba nego van maternice,valjda u jajovodu i da je negdje visoko desno se razvilo...sad gdje,sta?nem mi gorega nego kad tako neku ozbiljnu stvar znam napol.... prestrasila me jos dr kaze da hitno odite jel to zna biti jako ozbiljano i opasno....mislim si krasno.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •