-
cure evo mene opet...ovo nase zdravstvo je majke mi sve nenormalnije..ne znas ko pije ko placa..
dodjem jutros u 7 i pol tamo kako mi je receno,najprije me 15 min setali gore dole od prijemnice do 1. pa 2. kata. pa opet dole di je humana da bi me zaprimili i na kraju rekli da nisam za njih nego za drugi odjel jel je moja ginek krivo napisala na uputnicu da idem na abortus,mislim stvarno nemam rijeci..dodjem tamo kazu mi zasto ste tako rano dosli iza 9 cemo vas tek zaprimit,ja cekam cekam,dodju oko 9 i pol po mene kaze sestra cekajte popricat cete sa dr safticem,tip me primio i u roku pol min odkanto...kaze ponovite betu za 2 dana pa se vratite nema potrebe da tu lezite.ja ono tisuce upitnika u glavi i govorim mu ali mene su htjeli odmah jucer zadrzat ja imam vanmaternicnu trudncu,ali vlastelic to nije na nalaz nista ni na pisao zato se jucer moja ginek kad sam bila po uputnicu,,on meni opet nema potrebe da tu budete odite vi lijepo doma pa se vidimo cetvrtak.ja njemu cula sam da vanmaternicna t moze biti opasna i da se s tim nije za igrat a on da i cigla ako vam padne na glavu moze biti opasno.. mi radimo 24h ako vam sta bude dodjite i dovidjenja...ja ne mogu vjerovat...natrag barby sa torbom vuci i vracaj se,da bi bilo bolje odem odmah po uputnicu za betu vadit kod moje ginek(a to mi nisu mogli reci odmah jucer kad sam bila po uputnicu za hospitalizaciju) i ona meni kkao vi zante da je vanmaternicna i dr se mozda vara zasto tako naglo donosi zakljucke,mozda je trudnoca tako mala da se jednostavno gestacijska vrecica jos ne vidi sta je sasvim normalno,mozda uopce nije tom sta misle...ja sam pocela tres tko siba mislim si pa jel to moguce da sam mogla pod noz vec dospijet a mozda sve ok....kaze to se treba jos dobro na utz vidjet...i sta da sad ja mislim,vlastelic jedan od naj naj lijecnika,na glasu da se mogao tako zaznut.dosla doma i zovem ja humanu ocu njega na tel da mu kazem kako su me otpustili a on trazio hitnu hospitalizaciju ali ga vec 3 puta nema,te je izasao, te je u sali,te ima pacijante,sad moram opet zvat...ovo je prepreprestrasno!!!!!!!! nakon ovog mogu slobodno trazit uputnicu za psihijatriju....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma