Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Barby nadam se da je Vlastelić pogriješio, pa i on je samo čovjek. polako, udahni i vidi kako se osjećaš. Na tvom mjestu ja bih poslušala mare, ako ti je frka, put pod noge i na hitnu. kaži što god ti padne na pamet samo da te prime. Ako si OK,
    znači da je sve OK i nema razloga ne dati mrvi priliku da se ugnjezdi. Nisam stručnjak ni ja, ali tijelo ima svoje razloge, ako se ne buni, možda je ipak sve ok.
    Cure, hvala vam na veselju, ja sam jako sretna time što ima naznaka poboljšanja! Skužila sam i bazalnu temperaturu (btw danas je O) pa mi više nije muka mjeriti svako jutro.
    Nastojim se ne nadati previše priorodnjaku jer sam bila jako potištena kad smo se trudili, ali ova vijest me ipak usrećila. Najveći izazov je sad ubiti onog parazita i strpit se dva mjeseca do slijedećeg s-grama. Sad kužim kako se silne godine za čas nakupe.

Mare - za tvoju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dani - za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sara - za tvoj novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~
    Barby - za mrvu u maternici!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    Loks - šta si tako zašutila????
    Snekice - znam šta misliš.... jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jiha!!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    Barby nadam se da je Vlastelić pogriješio, pa i on je samo čovjek. polako, udahni i vidi kako se osjećaš. Na tvom mjestu ja bih poslušala mare, ako ti je frka, put pod noge i na hitnu. kaži što god ti padne na pamet samo da te prime. Ako si OK,
    znači da je sve OK i nema razloga ne dati mrvi priliku da se ugnjezdi. Nisam stručnjak ni ja, ali tijelo ima svoje razloge, ako se ne buni, možda je ipak sve ok.
    Cure, hvala vam na veselju, ja sam jako sretna time što ima naznaka poboljšanja! Skužila sam i bazalnu temperaturu (btw danas je O) pa mi više nije muka mjeriti svako jutro.
    Nastojim se ne nadati previše priorodnjaku jer sam bila jako potištena kad smo se trudili, ali ova vijest me ipak usrećila. Najveći izazov je sad ubiti onog parazita i strpit se dva mjeseca do slijedećeg s-grama. Sad kužim kako se silne godine za čas nakupe.

Mare - za tvoju punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Dani - za tulum ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sara - za tvoj novi postupak ~~~~~~~~~~~~~~~
    Barby - za mrvu u maternici!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
    Loks - šta si tako zašutila????
    Snekice - znam šta misliš.... jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jiha!!!!
    ja se super osjecam,sve pet...naravno ako me zaboli odmah cu u bolnicu nemam sta cekat.sta se tice vlastelica znam da je smao covjek kao i svi ali svi nekad grijese,imam nekako povjerenja u njega ipak me vodi jos od mog prvog spontanog sve do sad i ne mogu vjerovat da bi dao samo tako dijagnozu a da me nebi opet pogledao za koji dan na utz,sta da su me danas primili u bolnicu kako je treblo biti i da sam vec dosla na red za operaciju?ne smijem ni pomislit...

sva sam u ovome sorry,drago mi je da vam se spermiogram poboljsao,sad ti je ovulacija i bacite se na posao

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

draga barby užasno mi je žao što sada prolaziš ali ja sam odprilike u 1.mj. imala sličan scenarij. kod mene se isto radilo o vanmaterničnoj trudnoći i nakon što je dr.V napravio detaljan uvz i vidio da u maternici nema ničega a na lijevom jajovodu je bilo zadebljanje utvrdio je vanmaterničnu trudnoću. nisu me hospitalizirali već sam dolazila svaki drugi dan vaditi betu koja je na svu sreću padala i na kraju nije bila potrebna operacija. ja sam dolazila svaki put sa Raba s torbom i vraćala se doma dok beta nije pala ispod 5,0. tebi preporučam da miruješ a u slučaju da osjetiš bolove u trbuhu i ramenima odmah put bolnice jer nije se za igrati s tim. inače vanmaternična trudnoća ima iste simptome normalne trudnoće jer tijelo luči hormon BHCG a to je hormon trudnoće. sretno draga!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ameli prvotno napisa Vidi poruku
    draga barby užasno mi je žao što sada prolaziš ali ja sam odprilike u 1.mj. imala sličan scenarij. kod mene se isto radilo o vanmaterničnoj trudnoći i nakon što je dr.V napravio detaljan uvz i vidio da u maternici nema ničega a na lijevom jajovodu je bilo zadebljanje utvrdio je vanmaterničnu trudnoću. nisu me hospitalizirali već sam dolazila svaki drugi dan vaditi betu koja je na svu sreću padala i na kraju nije bila potrebna operacija. ja sam dolazila svaki put sa Raba s torbom i vraćala se doma dok beta nije pala ispod 5,0. tebi preporučam da miruješ a u slučaju da osjetiš bolove u trbuhu i ramenima odmah put bolnice jer nije se za igrati s tim. inače vanmaternična trudnoća ima iste simptome normalne trudnoće jer tijelo luči hormon BHCG a to je hormon trudnoće. sretno draga!
    joj zao mi je sta te zadesilo,nadam se da je kod mene drukcije da se dr prevario...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •