Citiraj Magdalena1976 prvotno napisa Vidi poruku
BarbyRi pa što se to dešava, mogu to protumačiti jedino da je riječ o jako ranoj trudnoći pa da se slabo vidi! Znam da Vlastelić rijetko kad griješi, ali se iskreno i toplo nadam da je u tvom slučaju bio u krivu i da je riječ o ranoj normalnoj trudnoći! Luda kuća! Žao mi je što prolaziš ovaj horor! Cijeli dan na poslu sam razmišljala kako si već bila i obavila zahvat, a kad ono ...
Sumskovoće drago mi je da je nalaz M bolji nakon onih preparata! Inače spermiogrami znaju varirati (naravno osim kod mog M) Joj ponekad poželim da i samnom nešto ne valja, mislim da bi mi bilo lakše! Puno razmišljam o prošlosti i o muškarcima s kojim sam bila i koji sad imaju djecu...Što sam propustila...ali očito meni je nešto drugo suđeno....
Mare sretno sutra na punkciji i da što manje boli i da dobiješ lijepe stanice i da se oplode i dijele kako spada!
Vojvođanka kako se osjećaš? Kad vadiš betu? Hoćemo visoku betu!
Ostale curke
ma gore nego luda kuca,evo vdis kako me vozaju,a opet sama sebe toboze tjesim, mozda bolje da su me poslali mozda je to znak da je sve ok jel da sam ostala mozda bi vec bila danas,sutra u njihovim rukama i sta onda?kad me uniste,kome se zalit?
i kod mog ne varira spermiog,samo mu je sve gori...prestrasno!