Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    šumskovoće pa to je stvarno neka beštija
    barbyRy ima šta novoga .......?
    dani28 čekamo s tobom 30 min

nema nis,sve po starom,super se osjecam,bolje nego ikad mogu reci, osim sta sam imala jutros mucninu i proslo,zgaravicu svaki dan itd..
    ne mogu docekat sutra,ovo cekanje me ubija....sutra cu trazit da mi rade utz da se ustanovi tocno 100% sta je i kako je....

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo me drage moje suborke! Stigla doma. 5 folikula, 4 jajne stanice!!! I sama sam u šoku, presretna sam. Rekla je biologica da ih još treba očistiti pa će znati da li su sve ok, ali da za sad su dvije odlične!!! Zato je uzorak od mm loš... Ali pomalo,korak po korak!
    Bolilo je, ali (ovo nisam mislila da ću ikada napisati) doc. S-S je bila savršena! Bila je turbo pažljiva i brza. Sama punkcija je trajala oko minute! Oduševila me! Hvala doc.S-S!!!
    Sad zauzimam počasno mjesto na kauču i ne mrdam.
    dani bravo draga!!! Do sutra ti može i ova jedna postati odlična. Moje zadnje su na dan kad sam zvala bile za trojku, a drugi dan se i sama biologica čudila kako su se brzo i lijepo podjelile i rekla da su super!!! Biti će to sve 5!

Sad idem na zasluženi odmor. Čujemo se drage moje i hvala vam na podršci i razumijevanju!
    Sve vas
    Posljednje uređivanje od mare157 : 12.05.2010. at 12:50

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    nema nis,sve po starom,super se osjecam,bolje nego ikad mogu reci, osim sta sam imala jutros mucninu i proslo,zgaravicu svaki dan itd..
    Fini simptomići!

Mare, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za party za ekipu u labu!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 12.05.2010. at 12:58

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •