Sumskovoce, htjela sam reci da sam znala da je s-gram MM los, pa i dijagnoza je teska oaz, ali kada je on to rekao i rekao da su sanse male, ali da postoje, nekako sam se sva snuzdila. Takodjer je rekao da je embriologu za obradu, nasu obradu, potrebo dobrih 3-4 sata...a onda je napomenuo da su guzve..ne znam sto je time htio pjesnik reci, ali ne vidim kakve veze guzve imaju s profesionalizmom obavljanja svoga posla savjesno, pa cak i kada na nas trosi 3-4 sata?Znam da su drzavna bolnica, ali guzve su svuda, pa?!A mozda je i mene to pogodilo vise nego je trebalo..moguce
Isto tako na s-gramu pise teska oas (to je drugi s-gram po redu koji smo radili), a on mi je na svom nalazu otipkao oat...pa ne kuzim zasto...Odnosno zna li itko koje su referentne vrijednosti za koju od spermia?
Znam da s-gram radi humana u kbc-u...ali, je li to moguce obaviti i negdje privatno?Pitam, jer sam kod nekih procitala koliko je plivaca, koliko staticara,koliko morfoloski ostecenih...nama na s-gramu pise samo broj plivaca, ukupan broj nista, koliko je staticnih nista, jesu li svi morf dobri nista, nisu li morf dobri opet veliko nista...pa me zanima moze li se to obaviti negdje gdje ce mi na nalazu s-grama sve pisati onako, reklo bi se, zdravo seljacki
Pusa svima...koji citaju ove zalopojke