Stranica 32 od 43 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BarbyRI ja idem na onaj tečaj u KBC jer sam se uspjela ugurati "nasilno"rekla sam da sam već trudna 24 tjedna....nitko te ne kontrolira poslije jer se broj sudionika naglo smanji kad vide rodilište jer to im je jedino važno....
    Tečaj je odličan, cure kad budete čekale svoje zamotuljke svakako je za preporučiti....imamo predavanja 2xtjedno koja su jako interesantna (čak predaje moj MPO dr.)...i poslije imamo vježbe disanja i učimo kako izdržavati fizički napor tijekom trudnoće i dobivanja na kilaži a i stjecanje kondicije za mišiće koji su važni za porod, imamo dosta prezentacija raznih kozmetičkih firmi i opreme za bebače i dobije se puno lijepih i korisnihpoklončića....inače, obilazi se porođajni trakt i točno možeš vidjeti što te očekuje, obilaze se i male beboline (jedna je bila stara 2h od poroda i ja se pod utjecajem hormona sva raspekmezila a ujedno i uplašila kako je malena) ...ma divno iskustvo....

sve vas to čeka drage moje..... i to vrlo uskoro....

~~~~~~~~da što prije budete sve u ovoj mojoj fazi......i da kao ja danas idete kupiti banana jastuk (spavanje preraslo u mučenje i noćno bauljanje po stanu i žderanje Nutelle)....

Svima šaljem veeeliki i mislite na mene u ponedjeljak kada moram zvati za rezultate amniocenteze jer do tada i umirem od straha!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 03.06.2010. at 15:17

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Diabolica, svi mislimo na tebe, ali mislim da te zaista nema čega biti strah! Samo uživaj i opusti se, think pink!

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    ma to ce ti se snizit cim budes pocela uzimat lijekove,samo redovito i po mogucnosti u isto vrijeme.koje ti je prepisala?
    eutyrox 25 mg, i kontrola za mjesec dana.
    poslije kriotransfera za koji sam sigurna da neće uspjeti, jer moje js ni "friške" nisu najbolje kvalitete, a to je opet možda zbog štitnjače (jadna mi je sad kriva za sve!), ćemo si uzeti malu pauzu, par mjeseci da mi se tsh dovede u red pa idemo dalje.

diabolica i ja sam bila bijesna na mpo STRUČNJAKE koji ne rade temeljito svoj posao, ali nije ni čudo jer ti LIJEČNICI uopće ne liječe nikoga od nas, samo nam pomažu da unatoč problemima koji nas muče dobijemo bebača, a naša će dijagnoza i poslije svakog od mnogih postupaka koje prolazimo biti ista, kada bi nas izliječili na kome bi eksperimentirali i na kome bi temeljili svoje statistike u svrhu veličanja našeg naprednog mpo zakona.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa Vidi poruku
    smije se keksati,naravno

to samo ja mogu sebi posložit neke gluposti po glavi, kao npr da ću si poremetiti folikule ako se keksam ...hahaha

Ovaj puta sam u dugom protokolu i neće mi past na pamet takva glupost ))-
    Nisi sama u takvim razmišljanjima, čula sam to od puno cura. MM misli da će mi puknut folikuli

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi sama u takvim razmišljanjima, čula sam to od puno cura. MM misli da će mi puknut folikuli
    Meni je prošli put docentica zabranila sex preko vikenda da mi ne puknu folikuli i da ne dižem ništa teško jer i da od toga mogu puknut.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje, muz mi je tužan .... rekla sam mu ništa od keksa a napalile ga moje cike

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, muz mi je tužan .... rekla sam mu ništa od keksa a napalile ga moje cike
    Tvoj muž je tužan??!! Moj ne zna za "bliske susrete" još od embrio transfera koji je bio 11.02.....a neće još ni skoro jer me je strah...ah, valjda od svega kroz šta smo prošli na MPO putu ovo apstiniranje je mačji kašalj!
    Kupila banana jastuk...predobra stvarčica i za buduće trudnice! Večeras ako se osuši navlaka koju sam oprala slijedi veliko otvaranje nadam se da ću konačno prespavati noć!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 03.06.2010. at 22:20

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Evo me cure, jucer bio transfer jedna morula, nisam vam se javljala jer sam živjela u strahu do jučer prvi put su mi isli na 5 dan transfera u startu ih je bilo 3 ,jucer ostala jedna ali vrijedna, a sad opet ono najgore čekanje.
    Svima velika pusa

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

diabolica no sikiriki, sikiriki no,no!~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti danas!
    suzi75 za morulicu! Kada je beta?
    igolina super da ste možda našli uzrok vaših problema. I to što si napisala, živa je istina. Baš njih briga za uzroke naših problema. Meni je tako doc., kad sam je pitala šta nebi trebali mm izvaditi hormone da vidimo da nije tu neki problem, samo hladno rekla da ne razmišljam o tome i da je lijek za neplodnost mpo. Na što sam ja poludila i dok me muž lupao nogom ispod stola pokušala joj "objasniti" da bi oni trebali liječiti uzrok, a ne posljedice. Sva crvena mi je odgovorila da je neplodnost bolest koja nije smrtonosna, već da nam onemogučava da imamo djecu i da nam mpo riješava sve probleme te da bi se manje trebala sekirati. Ma naravno.
    I tako mm nikad nije napravio nalaze hormona, a čitam tu da ih ima koji su i terapiju dobili te se nadaju da će to popraviti stanje.
    mravak možda da se strpite sa keksićem. Može mužić i drukčije biti sretan i zadovoljan
    barby s tobom uvijek zavrzlame, jadna ti. Ali probaj se opustiti i uživati u svojem stanju. Toliko si ga dugo čekala i željela. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvu od 5mm.

Svim curama

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Jutro drage moje...evo svima jedna fina za ugodan početak dana...
    Ja sam super prespavala noć...jastuk je zakon!

suzi75 bravo za morulu~~~~~~za nju da lijepo primi i da ishod bude savršen!
    Svima

deny:) avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

jucer i meni bio transfer.bilo 7 js,4 zrele,3 oplodjene,i jedna opstala do transfera.vracena u stadiju morule.(Th mi je bio klomifen i gonalf),Dg-čudo da ne nabrajam hehe..veliki pozz od mene i moje mrvice za sve)suzy75 drzi mi se))

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Diabolica hvala na kavici, baš mi je pasala. Drago mi je da si našla sistem mirnog spavanja, makar iskreno nemam ideju šta je to banana jastuk....
    Mravak - hura za cicke.... nisam znala da tako djeluje protokol....i nemoj se odricat keksa....daj si oduška...poslije ćeš apstinirati...
    Meni započeli plodni dani...MM ima opet teški fizički rad na dnevnom redu....hehehe, usprkos zakazanom postupku, nalazu koji je "nedovoljno dobar" i svemu ostalom, ja si nedam dokazat. Ništa nije nemoguće,
    dapače, SVE JE MOGUĆE.... vibram samoj sebi da uspije i da vam oslobodim jedno mjesto u 9. mjesecu..... hehehehe....klasa optimist

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

suzi75 bravo!

sara38 jooj kako miriše na dobro....

Cure

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mare moja mi smo isto hrpu tih nalaza napravili radi sebe, jer kad se malo uputiš u mpo vode neke stvari ti postanu jasne i logične, pa ti je logično da hormoni štitnjače utječu na rad svih žlijezda u tijelu, pa kreneš od tuda i sam budeš svoj doktor pa se šalješ svuda na svakakve pretrage, ok ne treba pretjerivati ali u smislu nekog sistematskog mislim da nije loše provjeriti neke stvari. I ako imaš razumnu dr opće prakse koja kuži "spiku" oko mpo i sama se čudi da zašto već to sve nisi napravila onda ti je sve to puno lakše.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ciaos svima...ja nekako u zadnje vrijeme ostajem bez riječi, misli...nemam niš novoga! pa zato šaljem samo pusu, da ne bi mislili da sam vas zaboravila

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Suzy75 oko moje!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Drage moje ja jutros doživila ŠOK !!

Za one koji nisu upućeni , prvi IVF,kratki protokol,već se danima žalim kako me cice bole,inekcije mi prvih dana nisu prestavljele problem a sada svako jutro jaučem dok me sestre pikaju, jučer me desni jajnik bolio, nelagodna, živčana bol... malo popusti pa opet kerene...
    I tako ja jutros dočekala prvi ultrazvuk,7dc mi je... prva folikumetrija u životu... kad mi je dr. ugurao ono čudo u mene ja malo poskočila na onom stolu... kaže doktoroooooo pa vi ste super reagirali na stimulaciju... kako mi vi podnosite bol??? ja problijedila, ne mogu dočekat da izvuče onu stvar iz mene... a kamo da mu odgovorim da sam jedva preživjela HSG ....pa će on opet..... ooooo vama će trebat anestezija!!!! Ja u šoku... šta? molim?? pa zašto??
    kada sam izašla i sjela u auto, počela voziti i oplakala turu ... ne znam ni sama zašto sam plakala, bojim se anestezije, nisam nikada bila na njoj, a s druge strane ne podnosim bol, a vjerojatno mi je to sve zbog hormona, sada sam se već smirila ..... i sada mi je jesno zašto se ovako osjećam jadno i napuhano, očito mi je previše ovih hormona....
    poslije sam TRČALA kod svoje dok. opće prakse po uputnicu za anesteziologa i vadila krv.... što vi mislite koliko će biti jajnih stanica kada mi je preporučio anesteziju??
    Pokazao mi je jajnike na ultrazvuku, jedan je duplo veći od drugog... i baš me boli kada onu stvar okrene prema njemu...
    Što se tiče keksa, rekla sam dr. da nismo imali odnose 2tj. ... odgovorio mi je da večeras OBAVEZNO... i ponovio ... ali samo veceras

Ne znam zašto ali me je jako strah

Suzy sretno...
    ostalima pozdrav... idem spavat, nisam za ništa, u banani sam...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

rijetkost je da doktor sam preporuči anesteziju.

očito je da si super reagirala na terapiju .

anestezije se ne moraš bojati.od sve boli koju ćeš osjetiti biti će mali ubod igle kao kada vadiš krv.

budi sretna što ćeš biti lišena punkcijske boli

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Toga me je i strah.. što je on to dole vidio da je to preporučio?? Ja se u to ništa ne kužim!!

Ps. ne mogu normalno sjediti na stolici ili ležat na trbuhu jer me jajnik boli Ne znam da li je to normalno?? I užasno sam slaba kao da ću se razbolit. Ni hrana me ne privlači, a inače volim papati... još mi samo fali da se razbolim....

Što se podrazumijeva pod hiperstimulacijom?? Da li je to slučaj kod mene?? Koje su posljedice??
    Suborke moje da li ste se i vi ovako osjećali pod terapijom???

Šumskovoće SVE JE MOGUĆE...!!! Navali !!! jeste uništili beštiju??

Diabolica želim ti slatke snove uz novi jastuk

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ipak si čula za hiperstimulaciju a rekla sam ti da ne istražuuujeeeš

moram ti reći da sam i ja na to pomislila ali namjerno nisam spominjala da te ne uspaničim.

moguće je da se radi i o njoj s obzirom da si tek počela sa terapijom a već si puna folikula.

u zadnjem postupku i ja sam osjećala bolove u jajniku i jedva sam sjedila .
    doktor nije previše obraćao pažnju na to.na kraju sam prošla ipak bez anesetezije ali sa lijepim brojem js.

moj savjet ti je da piješ puno tekućine.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Skandy hvala na savjetu...
    Moram priznat da mi se cijeli dan pije voda, jutros sam u kafiću tražila 3 čaše vode i baš mi je bilo čudno jer uopće ne pijem vodu uz kavu...
    I usne su mi stalno suhe... mažem ih melemom.. tem. sam sada mjerila ,nemam je... idem si skuhati litru čaja i pijuckati....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje da vam se javim malo nisam vas zaboravila čitam vas ....ali nisam u toku pa do 9 mjeseca leteća..posebno se javljam da zaželim svu sreću našoj SARI38 da ti se napokon ostvari najbolja beta do sad...mislim ovih dana na tebe .........i svima veliki kissss od mene....Dani,Tigrica L,Vojvođanka,Crancky,trudnice naše Barby i Diabolica,Innu,Kikica,Okidoki,Šumskovoće,Mare157,Gizmos,M ravak....ssve koje sam zaboravila.......

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    Tvoj muž je tužan??!! Moj ne zna za "bliske susrete" još od embrio transfera koji je bio 11.02.....a neće još ni skoro jer me je strah...ah, valjda od svega kroz šta smo prošli na MPO putu ovo apstiniranje je mačji kašalj!
    Kupila banana jastuk...predobra stvarčica i za buduće trudnice! Večeras ako se osuši navlaka koju sam oprala slijedi veliko otvaranje nadam se da ću konačno prespavati noć!
    diabolica ne mozes spavat znaci?od pocetka ili?a ja spavam ko top,po 10,11 sati u komadu po noci onda me popodne fjaka opet lovi pa nekad odkunjam,umorna sva,mamurna.a citam da u pocetku trudnoce znaju trudnice patit od nesanice,a ja obrnuto.uh samo da me kasnije to ne ulovi jel stvarno mislim da nema goreg nego kad ne spavas po noci.to me ceka sljedecih godinu dana kad moja srecica dodje na svijet.
    znaci zanimljiv je tecaj,super,i ja cu svakako ici mislim da je korisno,pogotovo zbog vjezba disanja,mnoge kazu da su pozlile sta nisu isle i da bi im koristilo bilo na porodu.
    mravak mislim da mozes imat odnose sve do transfera.zato uzivajte
    diabolica i moj je vec lud od onda kad smo "napravili" mrvicu,a to je bilo oko 10.4 nismo se keksali,a milsim da necemo jos sljedecih godinu barem,kad sam mom muzu rekla blijedo me gledao,jednostavno me strah i za sad nemam neku jaku zelju...
    Igolina samo redovito sa terapijom i sve ce biti ok,ako ne bude padao tsh povisit ce ti jos dozu i mora past.ne sekiraj se...a sve nam to zada napetost,sokovi zbog MPO i stresan zivot i onda se cudimo od kud nas napala i stitnjaca....
    mare moj a mrvica je narasla i prekjucer je na utz imala 14mm..uh kako smo vejiki vec

evo da vam jos samo kazem izvjestaj od jutros sa humane..opet cekala naravno sat i pol samo da pokazem slikice utz,imao par punkcija za redom pa se oduzilo.vlastelic je toliko bio zacudjen da ga jos takvog u ovih 3 god nisam vidjela.....zagrlio me,izljubio i kaze ne mogu vjerovat da je sve ok i da srceko kuca,zasluzili ste nakon svega.cestitao mi i kaze kad sam izlazila toliko mi je drago zbog vas,kunem vam se kao da ste mi vlastita,rođena kcer.bas me raznjezio,odmah sam se rasplakala.a ja njemu hvala vam nadam se da se vise ne vidimo na ovom odjelu,jedino negdje gore na katovima da me porodite jos i onda mozete u mirovinu,kaze on e moze i tako se poceo smijat. rekla sam sad jedan dan moram odnjet im nesto svima tamo nek se pocaste u ime moje mrvice...
    laku noc svima idem u krpe,danas sam cijeli dan u pokretu,malo sam pretjerala

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Barby - kako slatko..... drago mi je da si se pomirila sa dr. V. Nadam se da mu ne zamjeraš više što te onako prepao...
    Mravak - za beštiju ne znam da li smo uspjeli ubiti ili ne. S-gram je za mjesec dana, početkom 7. mjeseca. Kad se mašinka vrati s popravka
    Žao mi je kad čujem da ti je tako teško od protokola, pij vode do mile volje, nadam se da si se keksala sinoć jer će ti muž pop.... čekajući. A budući će će ovo bit BINGO postupak, nema mu nade još neko vrijeme....
    Po meni anestezija ti je super prilika da ne osjetiš bol, mislim da čim te dr. vidio kako se previjaš od boli i blijediš samo zbog uzv odlučio za tvoje i njegovo dobro da si malo odspavaš dok od radi punkciju. Nemaš straha za to, ja bila na kiretaži prije masu godina, na totalnoj anesteziji i bilo je superiška (koji kometar) jer nisam doživjela ništa, nije bolilo, samo sam spavala. Kažem ti, nemaš se čega bojati.
    Vita - BOK draga, pa i ti u 9. mjesecu! Hura! Pa to će bit dream team na KBC-u ove jeseni!
    Igolina i Mare - carice naše, da niste same istraživale, pitaj boga koliko bi vas zavlačili. Imate super intuciju i dok ju budete slušale, sve će bit OK. Po vašem primjeru i ja ću pitat da mi izvade TSH, čisto da budem mirna oko toga.
    Sara38 - javi nam, javi, kako si!!! Kad je beta? Si piškala na testić?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Curke pozdrav!!

BarbyRi drago mi je što si se pomirila s doktorom VL. jer mi je on super...

sumskovoce super što vam je spermiogram u 7mj., kada vidite još bolji nalaz dobit ćete još više motivacije za *vježbanje* te ćete termin u 9mj. prepustit nekome drugome

Diabolice nemoj samo previše grliti jastuk a muža zapostaviti

Sara38 javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Što se mene tiče, ja danas kao nova , još jučer mi je smanjena doza menopura,tj. danas i jučer sam dobila 1decapeptyl + 1menopur...
    Jajnik me više ne buba kao jučer, osjetim ga ali nije strašno....čak me i jutros nije tako jako boljelo kada me sestra pikala.... uglavno sve super, a s anestezijom sam se pomirila... ne znam ni sama zašto sam jučer tako reagirala, mislim da mi je to sve zbog hormona...
    Što se tiče keksa nisam mogla, jako me je dolje boljelo pa sam zamolila MM da to sam obavi...

Sutra ujutro 2.folikumetrija, javim vam se sutra popodne...

Skandy

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koja promjena kod tebe od jučer do danas.suuuper.

ipak nastavi sa većim količinama tekućine

jučer sam ti slala pp ali je sandučić bio pun.sada više nije važno .

čekamo te sutra sa novim izvješćem

Igolina1 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

pa sam zamolila MM da to sam obavi...

:
    carice !!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke pozdrav!!

BarbyRi drago mi je što si se pomirila s doktorom VL. jer mi je on super...

sumskovoce super što vam je spermiogram u 7mj., kada vidite još bolji nalaz dobit ćete još više motivacije za *vježbanje* te ćete termin u 9mj. prepustit nekome drugome

Diabolice nemoj samo previše grliti jastuk a muža zapostaviti

Sara38 javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Što se mene tiče, ja danas kao nova , još jučer mi je smanjena doza menopura,tj. danas i jučer sam dobila 1decapeptyl + 1menopur...
    Jajnik me više ne buba kao jučer, osjetim ga ali nije strašno....čak me i jutros nije tako jako boljelo kada me sestra pikala.... uglavno sve super, a s anestezijom sam se pomirila... ne znam ni sama zašto sam jučer tako reagirala, mislim da mi je to sve zbog hormona...
    Što se tiče keksa nisam mogla, jako me je dolje boljelo pa sam zamolila MM da to sam obavi...

Sutra ujutro 2.folikumetrija, javim vam se sutra popodne...

Skandy
    nisam se ja s njim ni posvadjala niti mu zamjerila ali ruku na srce mislim da ni jednoj od nas nebi bilo bas drago kad bi vam dr rekao podhitno na operaciju,ostanite odmah u bolnici imate vanmaternicnu,i to nakon svega sta smo prosle i sad ovako ostale prirodno trudne.a ne za koji dan provjerit dal je to tocno tako ili je plod mozda bio tako mali da se nije vidio...samo ta brzopletost me naljutila,odnosno mogu vise reci rastuzila...ali dobro sve je to hvala Bogu iza mene i sad uzivam u maloj mrvici u mojoj busici

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

barbyRi dobro si rekala.... sve je to iza tebe najvažnije je da imaš mrvicu ispod svoga ....
    Skandy očistila sam poruke
    Igolina1 što da ti kažem... mora me sada slušati Sada ja VLADAM !!
    sumskovoće da li vježbate???????? nemoj mi zabušavat !!!

Izvještaj:
    Na pitanje koliko imam jajnih stanica rekao mi je dosta... anestezija ostaje i dalje...
    Dr.Vl. je rekao da mi brzo mora napraviti punkciju jer mu se to sve kod mene brzo odvija pa da bi mu mogli folikuli pobjeći, imala sam osjećaj kao i da nije zadovoljan sa mojim napretkom
    ... večeras u 22h idem po boc boc (štopericu)...
    ... nakon ultrazvuka jutros sam dobila 2 boc boc nešto na B......
    .... u utorak punkcija...

I danas sam pila punuunooo vode....ali se super osjećam... jajnici me bubaju i zatežu, kada sjedam osjetim ih i kada se istežem... i naprežem... ne mogu dizat ništa teško....ali nije strašno, više je to negodni osjećaj nego da boli...
    Eto toliko od mene...
    Pozdrav svima !!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mravak bez obzira na bol i na štop., moj ti je savjet da i dalje puno piješ, to ti nemože škoditi, a može ti pomoći. Za anesteziju budi sretna, bar te neće boliti kod punkcije, taj će ti dio biti manje stresan nego večini od nas.
    sumskovoce samo vi radite. Meni su ti isto sad plodni dani, kućna radinost 100na sat!
    igolina ako ti nije problem, daj mi malo na pp napiši koje je pretrage tm radio, molim te. Poslala bi i ja mog... Poluditi će s mojim doktorskim pothvatima!! Rekao je da bi bilo najbolje da mu ja vodim karton!!
    vita 22 jedan pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz da ti prozuji kao i ti!
    loks vi ste u 7.mj ili se varam?
    sara za BETURINU danas!
    Poz svima!

sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Diabolica ~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti
    Suzy75 bravo ~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo primi i da sve bude savršeno
    Mravak sretno na punkciji u utorak
    Sara38~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
    Pozdrav svima ...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoce dobro jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Diabolica ~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti !

Suzy75 ~~~~~~~~~~~~~~ da se lijepo primi i da sve bude savršeno!

Skandy i za tebe ~~~~~~~~~~~~~

Sali za tebe ~~~~~~~~~~~~~

Sara38~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!!!!!! Javi nam se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mare157 ~~~~~~~~~~~~~~~~ za tebe ona pjesma 100 na sat

BarbyRI uživaš li ???

Pozdrav svima ...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak draga dobro jutro i tebi! Hvala na kavici! Baš i uživo srćem

Vidim da si se oraspoložila od kad su bolovi popustili, što je super! Si dobila štopericu jučer? Ako jesi - kad je punkcija?
    Zaista rješavaš po hitnom postupku, što je dobro - proletit će vrijeme, a već ćeš imat veliki, debeli, masni plus na testiću! Drago mi je da nas izvještavaš, nas dvije imamo jako sličnu situaciju i godinu proizvodnje, pa mi je zgodno za usporedbu
    Kod nas opaka kućna radinost, još danas i sutra i odu plodni dani....mislim da sam digla frku oko plodnih dana malo prerano ovaj put, pa mi sve to traje već više od 10 dana....a 10 dana intenzivne aktivnosti zasiti .....
    ja ne mogu kao ti reć mužu da sam obavi....hehehehe...ja ga maximalno iskorištavam
    Danas čekamo Saru i njezinu beturinu....
    Sara javi se!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Da, sumskovoce, sinoć u 22h sam primila štopericu... išla sam na odjel za hitnoće,to ti je isti kat gdje je i naš odjel(sada zavod ?) samo desno odmah prva vrata, piše ambulanta...
    ...uglavnom sestra mi je uzela nalaz koji sam jutros dobila od dr. Vlastelića gdje piše što i kada i koliko moram primiti, a i inekciju sam dobila jutros od sestre tako da sam to donjela sa sobom,
    Cure koje idete primit štopericu ne zaboravite zadnji nalaz od dr.

Kada sam ušla u ambulantu , koja je ogromna u odnosu na vlastelićevu kao vjerni psić ja za sestrom pratim je u stopu a ona će meni gdje ideš za mnom, lezi na krevet skidaj gaće
    a ja njoj, ups... nisam znala prvi mi je put .... ja mislila da ću dobiti u ruku kao i sve do sada

Sara mislim na tebe....

PS. cice su mi se od štoperice ispuhale i više me ne bole...
    Posljednje uređivanje od mravak : 07.06.2010. at 09:48

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hellouuu moje drage suborke! saljem pusu, u poslu sam ful pa ne stignem švrljat.
    mare157 mi smo u 6 mj. uglavnom od sutra sam klomifenka. prijavljivat ću i izvještavat o svemu redovno i očekujem punu . jedva čekam da sve počne...
    Vlastelića nema ovaj tjedan na humanoj. totalno sam zbunjena. od 3-7 dana pijem klomifene, a od 7 dana menopure i taj 7.dan uzv. kako to pada u subotu sestra mi govori da ćemo doći u petak. a ja u čudu a zaštooo??? pa sedmi dan je subota, a ne petak, nije to isto. poprilično sam ju zbunila pa me molila da ju nazovem oko podne da pita doktora. tako da sad ću vidit kad ćemo na kraju na taj uzv.
    sumskovoce nema odmora dok traje obnova... mislim na potomstvo naravno
    svima ogromna pusaaaa...javim se!!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

drage moje...... stalno vas čitam iako nisam imala niš pametno za napisat do danas! od danas sam klomifenka(cranky, iskomentiraj slobodno....), a za dalje bumo vidli! (gonal ili menopur)
    diabolica, cranky, tigrical, vojvođanka, sara38, dani82, vita22, looks, mravak, sumskovoće, mare157, skandy, sali, igolina, suzy, okidoki, gizmos.....i sve vi koje sam zaboravila, šaljem pozdrave!
    sara38, nestrpljivo čekamo.....
    trudnicama poseban pozdrav!!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

innu znači krenulo je? Ajde neka bude sretno i dobitno!
    mravak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što više js i da sve prođe po tvojoj želji!
    sara ??? čekaaamooooooo, javi se
    Svima ostalima šaljem

Ja sam danas zvala Medicinski fakultet jer je prošlo 2 tjedna od amniocenteze ali nalazi još nisu gotovi....moram se opet javiti sutra popodne ili u srijedu.....a do tada opet nema normalnog spavanja, stalno me pere neka nervoza, napetost, svako malo pomislim na svakave stvari, bolje da ih niti ne spominjem......nije to lako....žalosno, ali sada bih trebala lijepo uživati a nikako da se opustim jer non stop nešto se događa i stalno neke nove strepnje su na vidiku....vjerujem da sada kada ovo prođe dolazi neka nova situacija npr. svakakvi strahovi od prijevremenog porođaja i sl......ma luda sam od svega....inače nisam takav paničar ali kroz sve šta sam prošla do ove beboline već sam navikla da nema RELAX samo BRIJAAAAA!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sara38

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sara~~~~~~~~

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sara~~~~~~

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sara drzim fige za tvoju veliku betu!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

[QUOTE=innu;1640222]drage moje...... stalno vas čitam iako nisam imala niš pametno za napisat do danas! od danas sam klomifenka(cranky, iskomentiraj slobodno....), a za dalje bumo vidli! (gonal ili menopur)

ja sam od sutra klomifenka. kad si na prvom uzv?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Innu i loks ~~~~~~~~~~~~~~ naše klomifenke

Diabolica

Sara ... javi se!!!!!!!!!!!

Znači Vlasteića nema ovaj tjedan??? sve ove dane je bio od moga 1dc a sutra mi je 11 dc i već punkcija..... znači da će mi netko drugi raditi punkciju??

Da li si stavite Utrogestan nakon punkcije?? Ako da,koliko?

Da li imate kakav savjet za mene u vezi punkcije, što ponjeti sutra u bolnicu?
    A nakon transfera da li si stavite Utrogestan odmah tamo ili kada dođete doma??

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak nemam nikakvog savjeta za tebe, ali imam ogroman zagrljaj!!!! Uzbuđena sam kao da sam ja u postupku!
    Loks - klomifenka......huh....superiška i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj start!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskovoće

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage naše, Sara38 vas svih pozdravlja i zahvaljuje što mislite na nju. Vadila je betu, nije najidealnija, ali nadamo se duplanju u srijedu. Vibrajte da sve bude o.k.!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

evo puno ~~~~~~~~~~~~~za saru

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za saru i njenu betuuuuu

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da li si stavite Utrogestan nakon punkcije?? Ako da,koliko?

Da li imate kakav savjet za mene u vezi punkcije, što ponjeti sutra u bolnicu?
    A nakon transfera da li si stavite Utrogestan odmah tamo ili kada dođete doma??
    ponesi sa sobom utrogestane.
    vjerojatno će ti ih već odmah nakon punkcije doktor sam staviti a dalje ćeš naravno sama.utrogestani se obično uzimaju 3x2.već će te doktor uputiti i napisati ti na nalazu šta ćeš i kako ćeš.

na punkciju ne moraš uzimati ništa.tamo će te dočekati one papirnate papuče i spavaćica sa tvojim imenom i prezimenom .možeš si eventualno ponijeti neke čarapice kao ja.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hvala Skandy !!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •