Drage moje...evo i mene... došala doma...
malo mi se i dalje vrti ali moram vam se javiti pa ću na spavanje...uglavnom kada sam legla na stol sjatile se 4 ženi oko mene,docentica sestra Marija,anesteziolog i njena sestra.... svaka me rasteže i namješta a meni suze udarile na oči... evo i sada sada plaćem, ja sam vam mimoza uglavnom žene su bile super , brisale mi suze i nasmijalave me ali suze mi nisu stale već su samo tekle,osjećam da pomalo spavam... ... ... .... .... ... budim se u sobi ... suze i dalje teku... jajnici su me tako bolili da sam si htjela čupati kosu, užas, žedna, sama a boli, užas.... zaspala sam pod anest. u 9.30 a probudila sam se u 10.30.
Poslije sam tražila nešto protiv bolova ali sam dobila samo čašu vode, došla me je sestra obavjestit da sam imala puno folikula ali samo 10 jajnih stanica, začudio me je tako mali broj, koliku su mi paniku digli mislila sam da ću ih imati 20... oko 12h me je bol već popustila... u 13h sam skupila hrabrosti i izašla na wc, izlet je dobro prošao i nazvala MM da dođem po mene u 14h ispred ulaza ginekologije, da me čeka u sutu.
Kada sam izašla iz bolnice počelo mi se vrtit, sjela na zidić, još mi se više počelo vrtit... doteturala do kreveta koji se nalazi u hodniku ulaza ginek. bijela kao krpa, sestre mi donjele vodu i nisu mi dali da se dižem dok MM ne dođe... on je sva sreća brzo došao i skoro me odnio do auta... još mi se malo vrti ali sada sam OK !!

Eto drage moje... rezultat moje punkcije, puno straha, suza, boli i 10 jj !!

Pozdravljam vas sve i puno vam hvala na vibrama i porukama podrške...