-
Jutro curke!!!!
Mravak draga, normalno je da si sva natečena i da ne možeš piškat itd...pa proizvela si masu JS osim jedne, jajnik ti je duplo veći nego inače, a mjehur se jadan mora stisnut gdje mu ostane mjesta....nije ni čudno da je živa muka se popiškat. Sve će to proći, i dok te bebač bude stiskao u buši bit će isto muka, pa šta? Ionako su to preslatke muke..... Ajd i tebi ćemo jako skoro tepati "trudnice naša".....
Loks će te radit uzv 6 dan u subotu i 8 dan u ponedjeljak...sedmi će vjerojatno preskočit... ni bitno, daj...cool. Kako si ti kao klomifenka?
U KBC nema kolektivnog....nije mi drago baš to čuti... pa i doktori su ljudi kojima je potreban odmor i predah od svega. Nadam se da neće bit ljuti, nervozni i razdražljivi jer se nisu odmorili....
U 8. mjesecu je ludilo u mom gradu, pretpostavljam da je stanje isto i u Rijeci... ipak ne zavidim curama koje su u postupku tada...9. mjesec je ipak laganiji i manje su gužve, manje vrućine....
Ja sam ovaj mjesec totalno krivo računala plodne dane, bilo je kućne radinosti od 8 do 13 dana i sva sam se rastužila jer s LH trakicama nisam mogla nać O.... Preksinoć sam pričala MMu kako sam tužna jer nisam našla O. Jučer sam bila kod moje gin po silne uputnice i pričala s njom o tome, kad ona meni "Piškajte po tim trakicama dok se ne pojavi druga crta, i to deblja od kontrolne" Ja onako skeptična došla doma, i svešta nešto radila po kući i navečer kasno se sjetila da bih ipak mogla jer me desni jajnik opasno štrcao, kad ono na trakici druga crta je bila duplo deblja od kontrolne!!! OMG , ovulirala sam 16 dan ciklusa!!! ne znam da li je Vitex to pomaknuo ili je neki drugi faktor ali to nisam očekivala...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma