-
Sara
savršeno!!!! beba stiže!!! Ma neka ti je trudnoća školska i obavještavaj nas o novostima što ćešće
Diabolica -
za bebicu zdravu i jaku!!!!!!!!!!! Super, super! Zasjalo sunce nad tvojim danima, nema više suza! Samo radost i osmjeh!
Mravak- bit će sve na svom mjestu do transfera, oporavit ćeš se, vidjet ćeš! Nemoj odustat od puno tekućine i odmora! Šaljem ti svog anđela da te čuva i ozdravi!
Loks - di si draga? Kako si? Do kad piješ klomifene?
Barby - tužno je pročitat takve komentare, ali život je za svakog drukčiji i riječi tih cura nisu mjerilo ičega. Mi smo tu u iščekivanju naših bebica, dok su one zatrudnile kad nisu željele...nije pravedno, ali dešava se. Teško mi je čitat i čut takve stvari, oči pune suza i knedla u grlu
ufffffffff.....taj život, prekrasan i težak istovremeno
Tia, Frka - naš zakon je u banani i nema smisla...ali u svakog slučaju vraćanje samo 1 blastice se nebi smjela događati. Vraćanje 3 blastice ja nebih, pa se tako vraćamo na dvojbu - kome ide u korist ovo ruglo od zakona?
Kod mene ništa novoga, najradije bih legla i prespavala do 01.09. i tako očekivanog prvog (i molim se uspješnog) postupka. Noćas sam sanjala sebe, muža i našeg sina.....prekrasno!!! I zaspala 2 sata na job.....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma