-
sara38 jako mi je zao zbog tebe...mogu mislit kako ti je,sve sam to prosla...
ja danas jedva malo bolje,2 dana sam bila koma,pozlilo mi navecer u srijedu,imala uzasnu bol u zelucu,pritisak,sve trajalo jedno 4,5h,naravno nista nisam se usudila uzet protiv bolova,toliko mi se trbuh poceo naocigled napuhivat,moji nisu mogli vjerovat,rbuh mi je dosao kao da sm u 6,7mj trudnoce vec,pocela sam otezano disat i uzasne mucnine imala,na hitnoj mi rekli da ne smijem nikako uzet nikakvu tabletu pogotovo jel sam u prvom tromjesecju trudnoce i da bi sve moglo stetit djetetu,samo neki lagani caj popit i ako mogu na silu bar povrcat.a ja na silu povracat ,nema sanse.i negdje oko 10,11 navecer kad je mene lovilo jako povracanje,jedno 7,8min sam ja bez prestanka povracala,a taj dan nisam nista jela osim nekoliko visanja...ne znam, ni sta je islo iz mene van,ali nakon sta sma povratila odmah sam osjetila veliko olaksanje i trbuh je piceo polako smanjivat se.dr rekla da je to normalno u trudnoci...akme al me dobro zdrmalo,bas me gadno ulovilo.ali to nije sve,kako sam legla navecer,ulovila me groznica,zaspim ja konacno i negdje oko 1h ponoci mene bolovi u trbuhu neki cudni kad odem ja na wc kad ono proljev jak,opet mucnina,povracanje...jucer sam cijelo jutro do 3h popodne prelezala,nisam imala snage valjda me sve to iscrpilo,jednostavno me noge nisu drzale,samo sam padala.
tigrical smanjila sam potpis,jel sad ok?
Posljednje uređivanje od barbyRI : 18.06.2010. at 13:10
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma