Stranica 39 od 43 PrviPrvi ... 293738394041 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,901 do 1,950 od 2110

Tema: Potpomognuta na KBC RIJEKA

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala Aurora baš sam na njega mislila!! To mi je blizu !! Reci te mi ako me beta bude neg. ili poz. da li s tim privatnim nalazom mogu otići do Humane pitat ih što dalje??
    Nalaz je nalaz bilo privatni ili od nuklearne. Slobodno s tim nalazom odi na humanu.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sumskovoce prvotno napisa Vidi poruku
    mravak draga ljubice moja! Ja se jos uvijek nadam da nije gotovo... I dalje ti saljem puno poljubaca i veliki zagrljaj. Od moje M jos nista,makar simptomi su poceli. Bole me kriza ludjacki i imam neki cudan feeling tamo dole... Nek vec jednom dodje...
    I ja se nadam da nije kraj... tj. mislim da ne želim to shvatit iako je već skoro sve jasno da je kraj za moje dvije mrve
    ... mislim kada prestanem uzimati utrće da će M doći na velika vrata ...

sumskovoce što se tiće tvoje M... meni je pomogao tvoj savjet... isti dan kada sam napravila test dobila sam je .. a kasnila mi je dobrih 7 dana prije ovog postupka... očito od nervoze...tako je sada i kod tebe... doće će onaali kada bude spremna... nema druge nego se opustiti i čekati ...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Nalaz je nalaz bilo privatni ili od nuklearne. Slobodno s tim nalazom odi na humanu.
    Neki se doktori ljute kada se donese privatni nalaz, zato sam pitala...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

he mravak, ja popiskala test jos jucer pa negativan. Zato se nicem ne nadam. Buduci da sam na god htjela bi na kupanje za 2,3 dana...kad bi M dosla sad bilo bi idealno... Drzi se draga!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

he mravak, ja popiskala test jos jucer pa negativan. Zato se nicem ne nadam. Buduci da sam na god htjela bi na kupanje za 2,3 dana...kad bi M dosla sad bilo bi idealno... Drzi se draga!
    Najgore od svega mi je što imam 8 zaleđenih jj proći će još jedna godina dok se to potroši, a ruku na srce zna se da su jako male moogućnosti da se od toga nešto ulovi... ako se nisu ulovile 2 moje mrve blastocide što mogu očekivat od zaleđenih jj????

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kakvo kupanje pogledaj vrijeme kroz prozor!! Kiša, kiša, i kiša...

I neće ti jedna M pokvarit GO !! Jesi li ti čula za TAMPONE ??

Držim se za jastuk i plačem.. što ću drugo ??

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Joj tako mi je teško sve ovo čitati...
    Cure držite se

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mravak potpisujem Auroru tako je i meni bilo najprije brljavljenje pa minus na testu a onda sam prestala sa utrićima pa je počela i menstruacije, kad je gotovo treba prihvatiti situaciju kakva je, bezveze mi je produžavati tu agoniju to nas neće napraviti trudnicama

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mislila sam večeras prekinut sa utrićima jer su me jajnici počeli nabijat...što vi mislite?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Mislila sam večeras prekinut sa utrićima jer su me jajnici počeli nabijat...što vi mislite?
    Pogledaj moj post na Odbrojavanju pa ako nisi pobrkala dpo (dan poslije ovulacije/punkcije) i dpt (dan poslije transfera) i ako ti je danas stvarno 9. dpt, a ne mozda 9. dpo onda bih ja na tvom mjestu zaista prekinula s utricima.

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

mravak izvadi betu, ali ne gubi nadu. Nesmiješ očajavati.
    sumskovoce kakav je test danas?
    Ima li neko neke informacije od loks?? Znam da uživaju na malom GO, ali ja baba sam radoznala!

Svima

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Magi7 iskrene čestitke za tvog anđela
    Mravak?????? šta kaže beta???

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Jutro curke!
    Mravak - javi nam betu, kakva god da je...
    Cure moje, test je ponovo negativan a M nema.... sad se bojim da se nešto nije poremetilo kod mene. Prestajem piti Vitex jer je možda on krivac za to kašnjenje od 5 dana... huhuhuhuh možda skočim kod moje gin popodne po nalaze koji su već trebali stići i pitat ju da me pogleda na UVZ... možda imam neku cistu ili slično... zadnji put kad je toliko kasnila imala sam veliku cistu na jajniku koja je srećom pukla s mengom...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

magi cestitam na malom anđelcicu!
    mravak kakva je beta,jesi vadila! drzim fige!

Evo ja danas u 11.tj. mucnine malo manje ipak,samo cesto me zeludac boli,sva sam zapuhana,mamurna...valjda je sve to normalno u trudnoci,samo gadno kad me ulovi strasna bol u zelucu,koja traje po pol dana,a nesmijem nista popit protiv bolova....nadam se da ce sve biti lakse kad prodje prvo tromjesecje....
    pozz svima!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

menga je došla na velika vrata... čula sam se sa svojim dr. i rekao mi je da mogu prestat sa utričima i da nema potrebe da vadim betu... tako da je to sve od ovog postupka!!!
    Ono što nas ne slomi, ojača nas...idemo dalje, ne predajem se ja tako lako !!
    Sada ću napuniti baterije u iduća 2 mj... selim se iz kuće u vikendicu na moru ... jeee...

Jučer sam bila koma,isplakala sam se, ali danas sam cijeli dan po kavama i super se osjećam... cijeli postupak sam odležala i zahtjevala sam dvije mrve i znam da sam dala sve od sebe... doći će na red i naš dobitni postupak!!
    Pusa svima i ako me ne bude duže na forumu znajte da se negdje bučkam u jadranskom nam moru i pržim na suncu...nemam tamo net... divljina
    ...čak sam odlučila malo smršati, ne puno cca 2-3 kg Puna sam planova... ali pitajte me da jesen da li sam smršala ili se udebljala od ljenčarenja

loks puno sreće za tvoje dvije mrve !!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretno Mravak i samo tako,pozitivno!!!!!!!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Magi čestitam na mrvi

Svima ostalima velika pusa i vibram da se ovi negativni pokušaji do kraja godine pretvore u pozitivne jer je jako lijepo čitati kada netko uspije

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mravak bravo za stav, tako treba, lijepo se odmori, napuni baterije, misli pozitivno.....čeka tebe bebulina negdje tamo u budućnosti samo treba izdržati do tada! Pusa!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mravak bravo za pozitivu! Barby slatke su te mucnine, a i brzo ce proci. Meni M dosla,napokom! Slijedece srijede folikulometrija. A danas lezanje i odmor... Pozz svima!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

magi7, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    mravak, lijepo si napisala, bar znaš da si dala sve od sebe, ja ti želim od srca već sljedeći postupak da bude dobitni!
    sumskovoće, krenulo je..... svu sreću ti želim!
    sve vi moje drage znane i neznane, posebno trudnice, pozdrav i

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala cure na lijepim željama mi smo doma ali borba jos nije gotova lijecenje je u tijeku eto samo da vam se javim, puse svima od mene i Gabice!!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

lucija83, super da je Gabica stigla doma, čuvajte se i ozdravite čim prije

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Lucija, super da ste stigle doma i nadam se da ce se Gabica brzo oporaviti i nastavit rasti sretna i razigrana! Nemoj puno brinut!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Lucija, super da ste stigle doma i nadam se da ce se Gabica brzo oporaviti i nastavit rasti sretna i razigrana! Nemoj puno brinut!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

innu- samo za info, ne ulazim jos u postupak, vec mi moja gin mjeri folikul i ganja dan ovulacije. Da budemo sigurne da je sve ok i da dr V ima sto vise info prije nego odredi protokol...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a i u potpisu ti piše 9mj, svejedno sretno!!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lucija83 šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~za što prije ozdravljenje tvoje Gabi!
    innu ti obavezno izvještavaj oko svoje situacije (ako budeš imala probadanje/ugniježdavanje i sl.) i tebi puno ~~~~~~~~~za tvoju bebolinu!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

innu kako si ti, jeli ludis vec lagano cekajuci betu?Ja sam bila na trbnsferu kad i ti...ako me se sjecas

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mrkvica84, baš mi je drago da si se javila! joj dobro sam, za sad, ko će to dočekat?! kako si ti?
    diabolica, sve javim, a kako si ti?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

skicnem ja tu svako toliko da vidim kako ste,ja sam dobro valjda,neznam kako bi se uopste trebala osjecati!Jesi pocela raditi ili? Ja sam danas bila kod svoje gin.preporuka je da budem na bolovanju,a ja vec sada luda doma!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

baš mi je žao, mravak, al tako si optimistična i to je tako lijepo vidjeti!! Sretno!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj innu prvotno napisa Vidi poruku
    mrkvica84, baš mi je drago da si se javila! joj dobro sam, za sad, ko će to dočekat?! kako si ti?
    diabolica, sve javim, a kako si ti?
    Ja sam prošla pola puta, ulazim u 5. mjesec trudnoće, sad se već osjećam puno bolje, jedino noge natiču ali tu MM vjerno uskače svaku večer sa masažom....uskoro krećem u nabavku opreme za bebača i sezona plivanja pa se veselim...a i našoj kavici uskoro....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mravak - super za stav i uživaj u divljini
    innu, mrkvica84
    lucija83 pusa Gabrieli i neka što prije ozdravi
    diabolica pozdravi TM, neka te pazi i masira

sara38

Pusa svimaaaaa

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni jucer pozlilo i dospjela na hitnu,od 1 do 6h.tamo doci to je luda kuca..na hitnoj nalaze sam cekala samo 4 i pol sata....pocela mi oko podne i nesto jaka bol u prsima,nesnosna da sam se grcila,savijala,kako je krenula sve jace ja legla,pocelo mi zatvarat disne puteve,nisma imala zraka,puls mi je ubrzano radio,i ja nazovem ginek da pitam sta cu da mi je jako lose da me zanosi a ne smijem nista popit da mi se to malo smiri,ona me svu prestrasila kaze to moze biti napad zucne kesice ili pak ugrusak u plucima koji se zna javit trudnicama.nek idem odmah na hitnu.ja gotova,jos vise u panici,samo sam molila boga da me malo ta bol popusti da dojem na hitnu i onda ce sve biti ok.a naravno kad ne treba uvijek se nadjes sam kuci.muz mi trebao tek oko 4h doci sa posla.zvala mamu i mama me odpeljala na hitnu.sad vise ne mislis na sebe samo mi je beba bila na pameti,sta ako se njoj sta desi??? naravno tamo im odmah pet puta za redom napomenula da sam trudnica da mi ne daju nesto sta ne smiju,itd...mjerili mi tlak,tlak mi 160/90 visok,pogotovo za mene koja inace cijeli zivot imam tlak 90/60,100/70 i to mi je normalno. radili mi ekg, uredan srce,pluca ok.pise jedino otezano disanje kad su me zaprimili,to vjerojatno od tih jakih bolova i panike...trbuh mi se opet napuhao koda sam za rodit,svaki put tako kad me ta bol ulovi.nalazi krvi ok,radili nesto i za srce isto ok.malo manji mi je kalij,drugi sve dobro.nakon jedno sat i nesto popustili mi malo bolovi,ja sve jace napuhnuta i poslije opet krenu bolovi,onda mi venski dali peptoran i za 5 min koda nista nije bilo.navodno jaki zelucani napad.pita me sta ste jeli,ja kazem cijeli dan pol krafne jel mi nije islo,ona se cudi da od toga napad dobila.sve dijetalno moram jest,a strah me sad ista stavit u usta da me opet ne ulovi i to bas sad kad bi morala raznovrsnu hranu jesti i da beba sto bolje napreduje...cudno mi jako za taj peptoran jel kad sam prosli tj isto dobila napad i bolove,rekli mi nikakve lijekove samo caj jel sve moze naskodit dijetetu.rekli mi da se javim ginek da cisto provjerim da je sa bebom sve ok..joj tako sam u strahu,nadm se da je i da su znali sta rade kad su mi davali jucer te lijekove..

lucija drago mi je da je malena dobro
    mravak uzivaj sad pa opet u nove pobjede

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A kod tebe barby nasa nikad mira. Nadam se samo da ce se uskoro sve smiriti pa da ces biti okej. Ja sam u trudnoci imala "samo" koma mucnine i cesta povracanja do 14.tj. a nakon toga povremeno. Inace imam problema sa zelucem ali u trudnoci me kiselina ubijala tako da sam pila i peptoran i gastal, samo ti je bitno da konzultiras lijecnika prije toga.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

a draga Barby, nikad mira... Srecom sve je dobro zavrsilo. Drzim fige da sve ostane mirno i dosadno od sad pa ubuduce. Mazi busu i cuvaj se!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

molim vas za savjet / ponajprije riječanke

- da bih napravila nalaz KG, Rh faktora, markeri na hepatitis, hiv - obraćam se svojoj liječnici opće prakse?
    - bris cerviksa, ureaplasma erealyticum et mycoplasma hominis - radim kod svog ginekologa? (odnosi li se ovo zadnje na muža?)

hvala

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ranga, ako me sjećanje ne vara, sve to kod svojeg ginekologa dobivaš uputnice, a briseve isto radiš kod njega/nje! muž blaženi samo krvnu grupu/rh faktor, kod svoje doktorice opće prakse.
    mrkvica84, počela sam radit, s jedne strane mi je bolje, jer se doma bar ne grizem! a ti? ćeš počet ili si još malo doma?
    diabolica , blago tebi, ja moram platit da mi netko noge izmasira.....
    cure pozdrav svima.....

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

innu draga još malo pa će i tebi TM masirati stopala kad mu pokažeš plusić na testu
    barbyRI ma joj koma je to kad ti je loše...i ja sam danas imala male šokove po gradu, skoro sam i ja završila na hitnoj, naime pozlilo mi je (izgleda tlak) u Prenatalu ali izašla sam van misleći da mi fali zraka i završila sam u nekom kafiću (hvala curama iz kafea Johnye Walker - prekoputa Nine iza autobusnog kolodvora, cure su super, rijetko je da naiđeš na nekoga da tako reagira - koje su me odmah polegle i dale šećera i vode) jer mi je opasno počelo zujati u ušima i crnilo pred očima, hladan znoj i sva sam bila blijeda......MM doletio kao usplahiren od straha.... izgleda da nema za mene šetnjica dopodne dok sunce ne zađe i ne smijem nikuda bez pratnje....danas sam ostatak dana provela ležeći....
    Posljednje uređivanje od diabolica : 24.06.2010. at 22:24

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme, trudnice naše! Držite se hlada i samo lagano. Mislimo na vas. Pusa!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vecer cure!
    ono sta me ulovilo u srijedu je bilo nista naspram cetvrtka kad me opet ulovilo...od 2 popodne do 1 ponoci sam bila na hitnoj.oko 1h popodne me ulovila opet strasna bol da sam se sva grcila,kad me mama vidjela kaze da sam imala izoblicenu facu od bolova.nisam mogla nac mjesta nigdje,ni sjest ni leci,ni stajat,ma strasno.prvi dan na hitnoj nista nisu posebno ustanovili da bi mi cetvrtak radili utz abdomena i nasli zucne kamence,jedan veliki od cm koji se sakrio u zucnom mjehuru i ostalih 3 koji su maniji i upravo oni rade probleme,setaju okolo.vadili mi nalaze,.nalazi mi katastrofalni,jetrene probe pogotovo,sta je dozvoljeno 30 vrijednost meni skoro 300.a mokraca mi ko krv crvena stalno i gusta.kad je zena u laboratoriju vidjela i nalaze ulovila se za glavu kad mi ih je davala.ako sam taj dan prezivila,toliko sokova,stresa,placa...nikom nikad nebi pozelila.skoro me zadrzali u bolnici da mi se stisa upala i da vide kakvi ce nalazi opet bit ali naravno trudnicu niko nece drzat rado na odijelu koji nije ginekologija,tako me u 1 ponoci otpustili kuci,uz strogu dijetu samo kuhano povrce,piletinu,caj i vodu.nista mlijecno,voce,itd... aki mislim da mi se smanje napadi.i da izguram trudnocu do kraja....sta bi bilo veliko cudo da prije ne dospijem pod noz.da sad nisam trudnica odmah bi me operirali i bilo bi ok,ali ovako se ne usude. prvo su htjeli videt na hitnoj da li je sve ok sa bebom nakon mojih bolova i svega i poslali me na pregled gore na kat humane,kad ono tko drugo nego dr vlastelic dezuran,bas sam se iznenadila,bilo mi je tako drago,u toj svoj boli,muci,netko poznat,kad me vidio,zinuo kaze sta je sa vama?ja kazem poslali me sa hitne imala zucni napad,kaze sta ce jos na vas,bas ste peh.pregledao me i utz radio,moja bebica super hvala Bogu jedino mi je to bilo vazno u svoj toj muci.sad sam vec velika skoro 5cm,u 8 dana 20mm narasla,i prvi put je mahala rukicam i nogicama,govori vlastelic ma vidite ju kako zivo plivam i masem,kako je super samo vi sad niste...on mi kaze da ako budem operirana ako dodje do toga ako mi nedaj bog pukne zuc i bude rizicno da bebi to nece smetat da oni ne diraju na operaciji maternicu.ali mene je svejedno strah nenormalno,kako sam tesko dosla do svega ovoga i bebica super da mi se sad sta zakomplicira...mislim da bi me to slomilo i da bi na psihijatriju dospjela. pitala dr od kad imam te kamence kaze vjerojatno od prije ali su se sad u trudnoci aktivirali ali i da cesto nastanu u trudnoci.ova dva dana su mi bila najstresnija u zivotu,i sad ovako i dalje zivit kad ce me opet ulovit napad,rekli mi da ako me opet ulovi ili i temp. dobijem da odmah dodjem i da ce me hospitalizirat.najvaznije mi je sta mi je dr vlastelic rekao da bebica ne osjeca bol,a to je vazno.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

E mila moja jako mi je zao zbog tebe sto se tako sekiras. Mogu zamisliti kako ti je bilo tesko i kako si se uplasila ali drzim ti fige da te vise ne zaboli i da se to sve smiri. Odmaraj kuci, jedi tu hranu kako su ti rekli laganu za varenje i mazi svoju bebicu kojoj hvala Bogu nije smetao tvoj bol. Drzi se ....

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ajme barby draga..baš mi je žao...nadam se daće biti dobro,samo se ti drži preporuke doktora,i sve će biti ok..
    a najvažniije je da je bebica dobro...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hvala vam cure

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dobar dan cure moje...evo i mene! ja sam danas 6dnt i osjećam se...pa kao da ću kroz par dana dobit m, iako bi bilo pre rano. vraćena jedna mrva i tek drugi tjedan beta (07.07. ako je dočekam). teta biologica kaže da je mrva čista petica i da je postigla najbolji mogući razvoj za tu fazu. inače punkc je bila u pet a mrva vraćena u pon, pa sad ne znam dal je to treći ili četv dan. od punkcije me stalno neš probada. stalno neki pritisak i bol malo kao da bole jajnici, a malo kao pred m. dosta me peru živci a cicke kao nikad do sad...za playboy . čitam i vidim da su svakakva iskustva, nekoga boli kao da će svaki ćas dobit m pa opeda trudne, neko ko da nije ništa pa trudne, spominju se neki grčevi i svašta nešto...da izludiš od brige...zato ne preostaje nam drugo nego čekati pa šta bude. vidim da ima puno novosti pa da sad ne nabrajam svakog zasebno svima velika pusa. moram samo posebno spomenuti mravak, joj jako mi je žao baš sam se nekako nadala za tvoje dvije blastice. i daaa želiš mi sreću za dvije js, kako ti to znaš? se mi poznamo? zašto mi se nisi javila ako si u čekaoni možda skužila
    pusa svima

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

UH odem na par dana, a vi srušite forum i još sve nešto ružno
    Da ne nabrajam pojedinačno sve vas i jedva čekam kavicu.
    Trudnjače naše pazite se molim vas
    Čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Svim čekalicama da sve na kraju bude u plusu!
    Barby drži se draga!
    Ostalima šaljem

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Braby draga moja tvoja beba je borac svjetskih razmjera, nemoj se brinuti, sve će bit OK. Nadam se da će se i tvoj kamenac smiriti i da više neće stvarati probleme. Držim ti fige da ne moraš opet trčat na hitnu. Pa neka ti dragi bog pošalje malo dosade i mira nakon silne muke i stresa! Vibram za tebe i bebicu ~~~~~~~~~ makar znam, 100% sam sigurna da će sve bit OK!
    Cranky javit ćeš nam start, je tako?
    sandrić pa šta se ne hvališ da si čekalica koja sitno broji! Daj da zavibram za tvoju HUGE beturinu ~~~~~~~~~~!
    loks nadam se da si se lijepo odmorila i nauživala u mužiću i nadam se da je mužić uživao u cickama koje će se još nastavit povećavati! I naravno da ćeš dočekat betu, kakve su to spike! Falila si nam na forumu!

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Barby draga drži se! Beba ti je fajter neslučenih razmjera! Biti će sve 5!
    looooooooooooks welcome back! A stalno si mi bila u mislima! ~~~~~~~~~~~~~~~~za betu 07.07.! I ne zabrijavaj da je nećeš dočekati!

ostalima šaljem

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da stvarno je moja bebica borac i neda se...najvaznije od svega mi je da ona nista ne osjeti,tako mi je dr vlastelic rekao.a bas sam neki dan u novinama citala da su istrazivanja pokazala da fetus ne osjeti nikakvu bol do 24tj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •