Ma bebica osjeti samo maminu ljubav!!!!!!
Ma bebica osjeti samo maminu ljubav!!!!!!
hay curke.... ja sam u zatvorenom, ne smijem van zbog tlaka na ovu vrućinu i moram čekati da sunce malo zađe pa sam
samo htjela zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~da nam ovaj 7. mjesec donese puuuuno novih plusića i da nekako Rijeka konačno živne da ovo ljeto bude dobitno (kad već Humana radi).....
BarbyRI samo odmaraj i miruj, pridržavaj se liječnikovih uputa i mazi bušu....izdržat ćeš ti to za svoju bebolinu!
Crankyjavljaj se obavezno
Sara38nadam se da se polako oporavljaš, javi se ako si raspoložena....ako nisi, nema veze, daj si vremena ja sam prošla sve to i znam kako je...pomislim na tebe skoro svaki dan!
Innu i tebi puno, puno ~~~~~~~~~~~~za najveću betu do sad!
Sumskovoce, Vojvođanka, Dani, Tigrical, Vita, Loks, Mare157, mravak, Kikica1, Lucija, mrkvica84, ranga, sali i sve koje sam zaboravila šaljem najveći![]()
Drage moje naravno da ću se javljat, ali krećem s boc boc tek za cca 2 tjedna pa sad malo špijuniram i vibram iz prikrajka
Trudnjačeveć sam vam rekla, čuvajte se molim vas, nemojte da ja moram doć držat stražu
Jedva čekam kavicu
Puse svima![]()
jesmo uživali smo koliko god smo mogli. i vi ste meni falile! sumskovoce pomislit će žene da dilam potvrde..."ajmo ajmo nevjerojatna ponuda, još malo pa nestalo, đaba, samo 20 kn svaka, za prvih 10 kupaca pravna potvrda besplatno"...![]()
nemam baš puno pametnog za pisat...u frci sam pa bolje da ne prenašam negativu na vas, zato kontroliram misli i riječi koje pišem. polako iz euforije prelazim u fazu straha i nedoumice. u biti najviše me strah šta ako ne uspije, normalno da me toga najviše strah...mada sam svijesna da sam preživjela prije preživjet ću i sada (ako bude trebalo) al ne bi, ja takooo ne biiii, ja bi ovaj put htjela biti sretnaaaa!!!
snekice di si nam ti, u kojoj ste fazi?
pusa svima
loks tajko mlada i već dilašdolazimo MM i ja u centar slijedeći tjedan, je tako?????? A ti ne brij briju, nego pozitivu
Skakat ćemo tvojoj beturini kao nikad do sad!!!!!!!!
Cranky proći će brzo ta dva tjedna, vidjet ćeš! A onda boc-boc i vibranje do neba!!!!!
Diabolicai tebi i bebici!!!!!!
Barby znam da je težak život u neizvjesnosti! Vibram ti da strepnje budu uzaludne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim suborkama velikai znojav sunčani pozdrav!
innu, hvala na odgovoru
danas smo bili kod pravnika, sad idemo dalje - još nas puno toga čeka
diabolica hvala za, a ovi su za tebe
barby ri - sretno!
svimana pozitivi i hrabrosti!!
trudničice, pomalo i po hladu!!!!
ranga, i drugi put!
cranky, još malo........
sara38
svim curama veliki pozdrav, nadam se da se vidimo na kavici u čim većem broju!
ovo sam zaboravila podijelit sa vama, kako sam bilana dan transf. presretna naravno jer je do t uopće došlo, među ljepšim danima u životu mi je to bilo, ali tužna jer sam bila sama u sobi. pripremala se ja na čakule, bit će cura da brbljamo, a ono sama. pitam sestru sva ushićena kad će doć druge (jer ih je u čekaoni bilo itekako), napokon ću nekog upoznat, a ona meni da danas nema nikog osim mene. a mene tuga, ajme jadne ako im se nisu oplodile, znam kako bi meni bilo. pa sam se utješila mislima da se svima super razvijaju i da će ih u biti odgodit za dva dana...i tako...provela ja sat i po u meditiranju...
a loksi draga.... kako si ti brinula za druge.... sweet!!!!
loks ja sam opet bila sa 3 cure na transferu, sve smo se nadale, razmjenjivale simptome u tih 14 dana a na kraju je samo meni uspjelo....baš se nisam dobro osjećala kad su one redom ili prokrvarile ili im je bio test negativan....zato svojim suborkama sa transfera 11.02. šaljem![]()
Posljednje uređivanje od diabolica : 29.06.2010. at 13:18
meni je sinoć bila štoperica i sutra je punkcija...brrrrrrrrrrr .cvikam ,cvikam ....
Dobila sam apaurin da ga popijem večeras ali nisam sigurna da će me on držat do sutra
skandy ne brini...nije tako strašno, da se izdržati, šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za što više jajnih stanica
hvala diabolica
prošla dva puta je bilo prestašno zato i cvikam.
Skandy evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto bezbolniju punkciju, drži se draga, puse svima !!!
Skandy za bezbolnu punkciju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
Loks, isto kao i Cranky, iz prikrajka vas pratim (špijuni su in). Mi smo u fazi odmora dok ne počne obnova!Čekamo deveti mjesec da se stranci vrate svojim kućama pa da nam oslobode ovih novih 2 km novootvorenog Istarskog Ipsilona! Stiglo ljeto, ubrzo će i more opet doći na 24-25 °C pa ćemo se možda i bućnuti u vodu, ako bude mjesta... I tako sad maaaalo odmaramo i "ne mislimo" na bebu, i "opušteni smo" jer nam je to sve ipak na "psihičkoj bazi". ...Osim kad se keksamo...
Vibriram za tvoj 07.07. i očekujem ni manje ni više već troznamenkastu BETURINU!
Cure, pozzzzzzzzzzdrav!!! (da ne bi nekog slučajno izostavila šaljem grupni)
Skandy, za bezbolnu punkciju i Bingo transfer~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Skandy kako je proslo, kad je transfer...????
prošlo je tako da sam se zamalo onesvjestila .Došlo mi je slabo na stolu iako sam dobila jednu injekciju sat prije punkcije i jednu vaginalno tik pred punkciju.
Dobili smo 4 js a transfer bi trebao biti u ponedjeljak
Tako sam tužna i razočarana zbog tako malog broja, pošto imam mogućnost da se zamrznu .Bojim se da će ih jedva biti i za transfer a kamoli za zamrzavanje.
Posljednje uređivanje od skandy : 01.07.2010. at 20:05
Skandy glavu gore, izbaciti takva negativna razmišljanja. kad mislim da je nešto loše uvjek se sjetim cura koje ne dobiju niti jednu js i pomislim kakva sam ja sretnica. tvoja četvorka je super i sve će se oploditi i ugnjezditi jer ti nemaš s time problema, a za nakon toga ću navijati iz petnih žila da mrvice ostanu kod tebe narednih 9 mjeseci.
svima ostalima pozdrav i sretno!
skandy Ameli je u pravu, nemoj se pls bedirati i brinuti. 4 js su super i sve će se lijepo oploditi. Ma taman da se i ne oplode sve 4, idemo korak po korak, treba nam jedna koja će se uhvatit i ugnjezdit i postat tvoje maleno zlato!
Želim ti da odustaneš od briga i da ovaj postupak bude onaj BINGO postupak koji će ti donijeti tako jako željenu bebicu!!!! Vibram!!!!
Cranky kad će zapuhat tvoj vjetar????
Skandy nema mjesta negativnosti, nemoj da ti ja moram doć dat po turuOvo ti je dobitni postupak i nema veze koliko je js
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za orgije u labu
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A ja ja polako postajem histerična od isčekivanja svog prvog i zadnjegIVF-a. Ubija me isčekivanje nepoznatog i neizvjesnost, ja bi da mogu sutra krenut
ali eto u limbu sam još desetak dana cca
![]()
hvala vam ženskice moje.Znam da nije fer od mene prema curama koje ne dobiju niti jednu js a ja se bediram zbog 4 .
U prošlom postupku u rIjeci imali smo ih 10 oplođenih.Bilo je to prije više od dvije godine.Starim li ja to pa sa godinama i slabi kvaliteta i broj mojih js ....qrrrrrrr.
u 10 ću nazvati lab.pa ću vidjeti šta se događa
cranky ... tih sitnih 10 dana pretvorilo se u vječnost,znam .Ma neka ti prođu što prije
Skandy draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu !!!!!!
Cranky legendo stršpljen spasen, ja kad sam isla na moj prvi IVF nisam imala blage veze o nicemu i nisam se brinula o nicem jer ionako nisam imala pojma sta ce mi raditi i kako sve to ide, a sad kad bi isla u novi postupak sad me je strah bas zato sto znam sta sam sve prosla, nekad je bolje ne znati bar po meni, sve u svemu zelim ti da ti ovo bude zadnji postupak!! eto pusa od mene i Gabriele za sve vas redom vi najhrabrije žene na svijetu nema vam ravnih!
Lucija,potpuno si u pravu.prvi postupak bio je najlakši.ništa nisam znala i o ničemu nisam brinula .Imali smo dvije js ali to me nije diralo.u drugom sam već bila nešto "pametnija" i počela sam filozofirat a u ovom sam nadmašila i samu sebe.
Najpametnija sam bila dok ništa nisam znala![]()
skandy šta se događa u labu? Je li tulum bio ludi?
E drage moje, problem je što ja već puno i previše
znam u teoriji, zato i šizim
Grozim se bockanja (to znam da nije baš ugodno), a od punkcije me hvata jeza (ne znam koliko će me bolit, na šta se pripremit).
Ali polako tika taka ide vrijeme pa će i ovo proć![]()
cranky, od bockanja ne moraš strahovat.iglice su super tanke i ubod se takorekuć niti ne osjeti.pikanje gonalom ili menopurom u ruku peče ali zato u trbuh nisam osjetila niti trunčicu -preporučam svima pikanje u trbuh.
tigrical, u lab. se nitko ne javlja.zauzeto im je već 4 sata .šizim
Skandy jesi uspjela dobit više lab? Kakve su novosti?
nešto su napravili tako da im linija bude stalno zauzeta .od 10 pa do 16 niti jednom nije pozivalo.
ako ih sutra ne dobijem , idemo u ponedjeljak kako smo i naručeni
hvala na vibrama.trebat će mi i u 10 mjesecu
od 4 js oplodile su se dvije.Da nešto nije u redu shvatila sam kada je sestra pacjenticama, kako su redom dolazile,svakoj govorila " u redu je.imat ćete transfer" dok je nama rekla "pričekajte doći će netko iz laboratorija"!
Posjeli su nas u prostoriju sa dva biologa i dva genetičara.Rečeno nam je da kod nas transfera neće biti jer je genetskom analizom uočena greška na našem embriju koji se razvio do blastociste i vjerojatno bi došlo do trudnoće ali i ponovnog spontanog pobačaja.Još su nešto pričali,pričali i pričali, a ja sam bez srama i ustručavanja plakala....muž je slušao .
Suze i bijes prema samoj sebi ostavila sam u toj prostoriji.Vratila sam se kući sa nadom da će 10 mj. doći što prije kada opet krećemo,ovoga puta sa nekom drugom terapijom.
Biti će to naš 4. postupak.Nisam mu se nadala
Skandy draga nedaj se mi smo uz tebe svi i navijamo iz petnih zila za 10 mjesecpuse svima!
Skandy jako mi je žao!!10.mj.je brzo i nadam se da ce i tebi i menii biti uspješan!
doći će 10 mj.,znam, ali hoće li se vratiti onaj veliki optimizam koji me uvjek pratio do sada.
Kada bi barem na neko vrijeme mogla suzbiti želju za djetetom ,možda bi me život drugačije iznenadio.
Skandyžao mi je
A što se tiče želje za djetetom, tu te skroz kužim, ja bi isto taakoo voljela da se mogu bar malo otkačit, ali ne ide (ni macom po glavi). Problem je što sam ja takva u svemu, kad zapnem idem do kraja, ali se ovo, na žalost odužilo
Draga, do 10. mjeseca je taman toliko da dođeš sebi i nakupiš ponovo svu staru pozitivu![]()
skandy baš mi je žao. Znam da ti je teško, ali bolje (kad već mora tako ovaj put) da ste saznali odmah nego ponovni spontani pobačaj. Držim fige da skupiš snage za 11. mj. Pusa!
Skandy
Šta nam je sa Loks? Jaaaavi seeee!
Posljednje uređivanje od Snekica : 05.07.2010. at 23:23
skandy žao mi je. Držite se ti i tm. Znam da je teško, neka prođe malo vremena, vratiti će se nazad onaj optimizam i vjeda i nada za uspjeh u novom postupku. Samo hrabro naprijed.![]()
Skandy žao mi je... nadam se da će biti više sreće u listopadu.
Evo drage moje da vam se malo javim, laptop mi je bio na servisu pa me nije bilo neko vrijeme... žao mi je što vas nisam vidjela na kavici, ali bit će još kava, a ja se nadam da će nas biti i trbušastih![]()
Hej Dani
Kako si, jel prosla viroza?
Kad si ti na redu sad slijedece?
evo me curke moje...nažalost nemam dobre vijesti. nije ni nama uspjelo. moja beta danas pokazuje definitivnu netrudnoću. šaljem pusu svima gdje god bile. uživajte, odmorite se i skupite snage, jer upravo ću to i ja raditi...i volite si muževe naravno najviše što možete pa se možda preko ljeta i koji bebač pojavi! naravno da ću tu i tamo škicnut šta ima novoga, jer ipak sam "navučena" na vas, al plan je prvenstveno vratit se na 18-te, kad problemi nisu postojali, kad je sve sjalo nekim drugim sjajem i kad je mozak bio baj baj, a duša haj haj!!!
cmokić mojim istrijankama i svim ostalim dragim suborkama!!!
Loks![]()
jako mi je žao draga....
![]()
loks, skandy, znam, i pridružujem se klubu! ni sira ni vune od mene i ovaj put!
svim curama lijepi, veliki pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Pozdrav cure!
Znate li postoji li igdje u RI androlog?To je nam sada nije potrebno, ali cackala sam po netu, i eto...odmah me zanima![]()